Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hey TPU.Eu de la un timp, adica de vreo doi ani am inceput sa compun poezi...Intrebarea mea este daca talent sau nu? Poezia urmatoare este doar un exemplu. Ploua Şi iarăşi plouă, plouă, ...? (mai mult)
Funda! cine e in cosbuc pe uman dar deja sa stie adica nu boboc? va rog mult
"Arta modernă=Şi eu puteam să fac asta + Mda, da´ n-ai făcut-o" Sunteţi de acord?
Ce semnifica expresia "a-si intoarce Dunarea cursul indarapt"? Am intalnit-o in mai mult carti, dar nu ii inteleg sensul...
Salut.Un link de unde sa invat sa desenez portrete
A incercat cineva Ultra Pep (imagine: http://cms.nerocreativo.com/biosline/workspace/uploads/2 _3/6484809687f6fcd8d9bfc09895859c57.jpg)? Nu Ultra Diet Pep, ci ULTRA PEP (pastile). Va rog sa- mi ...? (mai mult)
Stiti ceva texte scurte si amuzante? texturi nu bancuri? :D :D :D
Stie cineva cum se numeste melodia din reclama la "Justitiarii Vestului", de pe TVR 1? :
Am observat ca in Romania nu se mai citeste poezie sau nu se mai publica o carte pentru copii sau de poezie care sa faca ravagii ca in strainatate. De ce se intampla acest lucru? Ce trebuie facut?...? (mai mult)
Am fost admisa la colegiul economic administrativ Iasi la profilul economic.Ce materii se fac la acest profil? Se face practica sau nu?
Dau Funda. Unde pot gasi film pentru polaroid?
Http://mezzzmerize.tumblr.com/post/58092245152/danielagheorghe cum pot edita o poza asa? :o3 Dau funda, multumesc.
spuneti-mi va rog ceva carti interesante de clasa a 9, poate a 10!
James Petterson şi Chris Tebbets au scris volumul "Generala(cei mai naşpa ani din viaţa mea)" şi volumul doi din aceeaşi carte "Generala (Salvaţi- mă de- aici). Întrebarea mea este: au scris şi...? (mai mult)
In ce as putea sa sculptez un obiect de cca 2 cm/3 dupa care sa fac apoi o matrita? astept parerile voastre. obiectul pe care vreau as il sculptez nu are cine stie ce detalii. m ar interesa un ...? (mai mult)
Cum as putea sa am o cariera de actor? Daca voi invata la colegiul de arte sau la facultatea de arte diploma ce o voi primi o voi putea folofi in alte tari?
Http://postimg.org/image/n9fmjhr0j/ http://postimg.org/image/inuo10ifr/ Salut, Vreau sa imi fac tatuajul asta si de 2 zile ma interesez de un salon in Bucuresti, Astept recomandari, ps: am gasit...? (mai mult)
De ceva vreme vreau sa imi formez o cultura generala... As vrea sa imi sugerati liste de lecturi, insa doar cu literatura universala; operele romanesti imi fac greata :- j Ma intereseaza atat...? (mai mult)
Imi place foarte mult sa realizez fotografii, de aceea m- am gandit sa aprofundez, dar mai intai am nevoie de un aparat foto pentru un'fotograf' amator, aveti idee sau stiti cumva un aparat foto bun pentru...? (mai mult)
Sunt din Arad. Vreau sa ma duc la scoala de arte. Mai precis pe profil de teatru. As spune ca ma pricep destul de bine, si toti apropiati mi- au spus sa ma duc acolo. Dar m- am interesat de...? (mai mult)
Salut, as vrea sa fac un desen pe perete si nu stiu ce fel de vopsele sa folosesc, cel mai bun raspun primeste funda
Hei TPU... Voiam sa va intreb din ce volume fac partea poeziile lui Ion Pillat : Versul tarii, In vie si Odaia Bunicului eu le- am citit de pe net le- am facut fisa dar imi trebuie doar titlul volumului.Va...? (mai mult)
Vreau sa cumpar cateva monede vechi.Cum le pot evalua sa stiu daca sunt autentice sau false?
imi puteti da niste statusuri sau replici? Imi pare rau ca nu ma lasa sa trimit o poza, dar ceva de genul asta : Nu- mi mai caut Jumatatea Tocmai am aflat ca... M- am nascut intreaga! fundita! ...? (mai mult)
Buna TPU.Dati- mi cateva exemple de programe (pe net, nu cu instalare, fara virusi, simple de folosit si bune) cu care pe poze scrii ceva, sau in care pui o imagine pe alta si alte aplicatii. Funda...? (mai mult)
Care ma ajuta si pe mine sa decupez o imagine de pe un tricou cu Photoshop? Am incercat vreo 2 ore si tot nu am reusit perfect, mi- a aparut fundalul cu patratele albe(transparent) dar in jurul pozei ...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar si eu un curs de invatat engleza fara profesor ce curs mi-ati recomanda? Si daca ati utilizat pe voi v-au ajutat?
Am nevoie de derivate substantivale care se termina in sufixul,, inta,,.DAU FUNDA!
Am nevoie de derivate substantivale cu sufixul,, ar,,.
De unde pot citii "Viata la tara"de Duiliu Zamfirescu?
Ce poți face dacă îți trebuiește camera la un telefon digital din fața, dar ea nu este? Poate exista o programa ce poate fi instalata in telefon? Funda acelui ce gasește eșire din...? (mai mult)
Funda. Am nevoie pentru îmi arata variantele la matematică din sesiunea de bacalaureat internaţional. Please :o3
stici cant fac poza pe cs 1.6 eu am cs bestial si am facut o poza ca sa fac reclamatie la unu si unde intru ca sa vad poza
Din ce clasa credeti ca e potrivit sa incep sa iau ore de desen, daca vreau sa dau la facultatea de arhitectura? Sunt in clasa a10a, la profil mate-info si nu prea facem desen la scoala
CINE E STUDENT LA UNATC? pot sti si eu cateva detalii de la un cunoscator? cum se face admiterea? in ce te ajuta pe mai departe aceasta facultate? ce iti trebuie (indispensabil) pentru a face fata ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cateva romane de dragoste frumoase? Dau fundita! Multumesc anticipat :-*
Care e mai tare graffiti sau arta abstracta?
Salutare TPU spuneti-mi cum sa imi pun o poya cu mine pe un tricou sau bluza dati-mi si tutoriale sau explicati-mi voi DAU FUNDA!
Am auzit de concursul pe care il face Roger Waters. Finalistii vor canta si dansa cu el pe scena. Credeti ca ma mai pot inscrie? Daca da, unde si cum ma pot inscrie?
Ma adresez la acei care au citit nuvela "Delfinul" de George Meniuc,va rog foarte mult, spuneti-mi unde ati gasit-o? Dau FUNDA!
Unde gasesc imagini de genul asta ma refer la claritate nu la peisaj. sa para cam ca asta http://i42.tinypic.com/2qvteko.jpg?
Unde in Bucuresti as putea gasi panza de pictat? Imi poate recomanda cineva un magazin de profil? multumesc)
De ce Leonardo Davinci a ascuns atat de multe secrete in tablourile lui?; Ce credeti ca ar putea sa fie atat de maret incat sa puna niste secrete in tablouri acele secrete fiind niste numere ce a vrut...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=4sgZaubJ23c Cum se numeste melodia care incepe la minutul 2:05?
Buna seara TPU! Tacamurile de la CARLTON SILVER PLATE sunt din argint sau doar suflate? Ca am intrebat pe cineva si a spus ca sunt doar suflate cu argint...Si nu stiu ce sa cred.Va rog, astept un...? (mai mult)
De ce este considerat graffiti (vorbesc de cel facut cu talent) vandalism, iar asa-zisa arta moderna gen 2 linii pe panza ceva fascinant, bun de inramat?
Cand spun multi utilizatori ca dau funda, ce inseamna asta?
Nota pentru poezia: "Valma" am să te țin în palmă până când de-a valma vei cădea la picioare uscată de soare (continuare aici: http://stih.ro/index.php?id=66 )
Din colectia adevarul (cea verde) ce carte politista/actiune/ect... ati recomanda? (in afara de "Nimic nou pe frontul de vest", "Gestapo" si "Sherlock Holmes") Multumesc! :)
Buna TPU vreau sa imi fac o geanta de hartie imi dati si mie un video cum se face o astfel de geanta in romana si filmata bine? mersi mult
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?