Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
M-ar interesa daca mesajele pe care le trimit cu tableta Samsung galaxy tab 2 se platesc. Multumesc si scuzati categoria.
Imi poate explica si mie ce e tara lui Andrei? Eu am intrat pe site-ul lor si n-am inteles mai nimic... Spuneti-mi cum pot ajunge acolo si daca costa bani...
Care este lista completa a cartilor din "Colectia Nbel"? Am inteles ca sunt doar 34, dar nu sunt sigura... & cum pot face rost de ele? Pfer fundita pentru raspuns detaliat! :*
Heii, stie cumva cineva vreun site in care sa fie fete desenate in creion? Daca da, lasati- mi site- ul va rog. ps, nu conteaza daca sunt portrete sau din anime.Doar desenate in creion sa fie. Multumesc!...? (mai mult)
^.^ Am o mare nedumerire. De mult timp ma straduiesc sa aflu media pentru admitere la Liceul Tonitza. Ma poate ajuta cineva, va rog? Am gasit fel si fel de site- uri, dar nu pot gasi nicaieri...? (mai mult)
Care este cartea favorita sau cea mai frumoasa pe care ati citit-o vreodata si pe care n-ati putut sa o lasati din mana? Ce gen era?:)
care este cel mai bun program online care m-ar ajuta sa desenez personaje ca la televizor?
Ati avut vreodata o experienta psichedelica,daca da, ce ati invatat din ea?
Stiti vreun sinonim al cuvantului ciudat, care sa inceapa cu EX, dar sa nu fie extravagant?
Unde pot gasi online cartea lui Virgil Ierunca,"Fenomenul Pitesti"?
Vi se pare aceasta idee suficient de buna pentru a scrie un roman politist/de aventura? Acesta s- ar numi "Intoarcerea Aliciei" si prezinta povestea Aliciei. o tanara de 21 ani. Ea este casatorita cu Timothy,...? (mai mult)
Daca vreau sa mi se evalueze o gramada de chestii vechi (antichitati - rame, tablouri, ceasuri, etc), la cine pot apela?
Nu stiti cumva un program in care sa imi pun poza si sa iasa ca si cum ar fi desenata? Am tot cautat dar nu am gasit.Mi-ar prinde bine un ajutor.
Cum pot afla la ce am ramas corigenta fara sa sun profesorii, diriginta sau prietenii? Adica...Pe usa de la scoala, scrie? Scrie elevii care sunt corigenti, repetenti? Adica nu stiu exact la ce am ramas...? (mai mult)
Ce parere aveti de? http://www.youtube.com/watch?v=pmGMTHwmr8k
Buna,dragilor! as vrea sa-mi promovez desenele si picturile, dar nu stiu un site potrivit. Ma puteti ajuta? ( fara Facebook si Blogger)
Am o tableta Samsung Galaxy Tab 2. Ma intereseaza daca pot vorbi cu ea. Se poate? Dar sa trimit sau sa primesc mesaje? Ce face functia 3G? Va rooog, funda! Multumesc. Scuzati categoria. :D
Cand imi fac o imagine in photoshop cu efect de miscare sau save as si o salvez cu extensia.gif, dar cand o deschid nu mai are efectul de miscare, cum pot schimba extensia din psd in gif fara...? (mai mult)
Eu cu o prietena vrem sa facem o carte. Cum putem povestii amandoua pe rand? Adica ceva de genul sa existe doi naratori. Vrem sa povestim la persoana I deci suntem si personaje si naratori in acelasi timp...? (mai mult)
Buna:).Ma puteti ajuta cu o parere? http://doaresenta.blogspot.ro/ Daca se poate sa cititi pana la capat ar fi minunat.Mentionez ca nu l- am corectat, asa ca daca gasiti greseli imi cer...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati? P.S. Nu imi place sa citesc dar parintii ma obliga, dati-mi niste carti pe care le-as citi 100% daca exista pentru mine asa ceva.
Am un tablou pictat pe panza cu un peisaj de iarna iar jos in stanga scrie corselli vreau sa stiu cat valoreaza si daca e cineva interesat
Salut,TPU! Stie cineva cati ani are Nicole Cherry si din ce oras e? Fundaaa... :o3 :*
M- am gandit ca in acest an scolar, sa o impresionez pe profesoara mea.M- am gandit sa fac un desen care sa reprezinte cat de aproape a fost de mine in anul a 3- lea de scoala, ai cat de mult...? (mai mult)
Stiti niste programe care sa faca o poza cu o pesoana in stilul AT? (Adventure Time)
Bună tuturor! Am creat recent o pagină de facebook cu accesorii din lut polimeric, unde am adăugat și o categorie mai "specială" : pandantive steampunk. Problema este că nu prea știu cum să ...? (mai mult)
Este adevarat ca exista niste pastile de voce, pe care daca le iei ti se subtiaza vocea si poti canta? Daca da, as vrea mai multe informatii.
Imi puteti spune cum e cu zodiacul chinezec?
Heeei.Buna tpu..As vrea sa va cer parerea voi ce parere aveti despre dansul sportiv? Ceva pareri as vrea si ce credeti voi ca este. Fundita la cel mai frumos raspuns!
Stiti cumva cat costa un curs de desen? Eu zic ca sunt o artista bunicica si parintii mei zic la fel, dar vreau sa avansez!
Cu mai mult timp in urma am urmarit un film de dragoste. Extraordinar! Numai ca acum mi- am adus aminte de el si as vrea sa- l mai urmaresc. Era vorba despre o fata care trebuia sa se marite...? (mai mult)
Salut TPU Daca are cineva photoshop si poate sa imi faca o imagie, care sa scrie pe ea dAu^f1NNutz si Blue.CS16.Ro, dar sa fie facuta frumos.
Am si eu o sabie mostenita de la bunicul.Este foarte veche si as vreau sa stiu cat costa si daca este originala. Imi poate spune cineva unde o pot autentifica? Sau daca stie pe cineva priceput( ex:...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest radio http://airpitch1sradio.listen2myradio.com/? :D
Buna, as vrea niste imformatii despre liceul Tonitza Nicolae, cu ce medie se intra, cum e acolo, cum sunt profii, daca este un liceu cu pretentii, daca este greu, unde in Bucuresti este? Chetii din astea,...? (mai mult)
Cu ce program/programe(daca stiti mai multe ) pot face asa ceva? https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/923224_381942965248458_1304748351_n.jpg Va multumesc!
Cine are photoshop sa imi faca o imagine. Sa scrie pe ia GueSS wHo si Blue.CS16.Ro dar sa fie facut frumos cum e asta: http://imageshack.us/photo/my- images/203/yqm8.jpg/ dar in loc de ...? (mai mult)
stie cineva un site unde iti poti posta picturile?(mersi anticipat)
Hei Tpu.....particip la un campus numit Vara impreuna si trebuie sa inventam un imn va rog sa ma ajutati. Numele echipei este ~Tigri ~.As vrea sa ma ajutati. Plzz dau fundita.Va pup :*
Dupa cat timp ma pot transfera de la facultate la zi la fara frecventa?
as dori cateva sfaturi de moda EX:ce culori se poarta in aceasta vara si aceasta toamna... dantela. tinte ..sau ce altceva? mi-ar place sa-mi fac unele haine singura FUNDA!
Salut, am niste pete pe tricou de la teava de esapament de la masina, cum le pot scoate =D?
unde pot gasi instuctiuni pentru a face un model brodat?(eu as vrea simple ca nu prea stiu sa fac)mersi. fundita
Care dintre aceste carti sunt mai frumoase: Charles Dickens- David Copperfield - Oliver Twist Alphonse Daudet - minunatele aventurii ale lui Tartarin de Tarascon Mircea...? (mai mult)
Hi TPU. -Am o sticla de Metaxa originala din Grecia stantata pe fundul sticlei de 7 stele din 1888. As dori sa stiu cam la ce pret se vinde?
Buna TPU. as vrea sa va intreb ceva mai neobisnuit :))) umm. cum li se spun la oamenii aceeia care printeaza desene pe tricouri? stiti voi.;) :)) funda. :D
Am niste poze pe calculator si vreau sa le fac ca si postere.Intrebarea mea este unde le fac postere? acolo unde scoti imagini ca pe hartie, adica poze pe carton..nu stiu intelegeti voi.
Hello all! Sunt o tanara artista specializata in portrete realiste si fotografie.Daca sunteti interesati de un portret ma puteti contacta atat pe adresa de mail cat si pe alte pagini pe care am sa le mentionez...? (mai mult)
Stie cineva cat valoreaza un ceas Mir cccp placat cu aur 23 de rubine cod ceas 771066 an fabricatie 1960?
Ce parere aveti despre masinile de cusut SINGER? Cunoasteti pe cineva care ar fi interesat de asa ceva? Si ce pret as putea sa cer? seria http://prntscr.com/1hgt4o p.s -functioneaza-
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!