Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 12 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre masinile de cusut SINGER? Cunoasteti pe cineva care ar fi interesat de asa ceva? Si ce pret as putea sa cer? seria http://prntscr.com/1hgt4o p.s -functioneaza-
Imi puteți expica vă rog frumos de ce această creație este a treia cea mai scumpă pictură din lume : http://webcultura.ro/cele- mai- scumpe- 10- picturi- din- lume/no- 5- 1948/. ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Cum pot eu sa vorbesc engleza fluent intr-un timp cat mai scurt.
Am citit toate cele 7 volume scrise de C.S. Lewis(care apropo au fost superbe). Ce carti imi sugerati, sau ce carti ati mai citit tot ceva fantasy...mersi :)
Daca are cineva photoshop si poate sa imi faca o imagine sa sa imi arate de unde sa il descarc contactati-ma la valentin. b1999 sau daca imi puteti raspunde chiar aici. Va rog frumos.
Unde pot gasi cartea Hitman: Enemy Within in format Ebook? Va rog, un site, gratis!
As dori un site/program de desent mai profesionist, vreo sugestie?
Bună TPU.Nu ştiu dacă e categoria potrivită dar vreau să vă întreb dacă ştiţi vreun magazin online de încredere de unde pot cumpăra fetru. Dacă nu ştiţi ce este, arată cam aşa : http://www.decoratiunicreative.ro/xupload/shop/ProdImg/pentacolor/FIMO_fetru_burete/fetru_A4/coala_A4_fetru_1mm.jpg ...
Daca ati castiga bilete la un concert AC/DC si un prieten v-ar invita cu el la un concert Antonia, la care ati merge.(Eu la AC/DC dar vreau sa stiu ce ati face voi)
Cu ce chestii as putea face umbre pe un desen in creion? Adica vreau sa arate cat mai bine!
va rog dati- mi si mie un cont de admin si un server care nu mai jucati dar sa fiti admin sau faceti- mi un cont de admin ca sa mearga dar sa pun numai palora eu pe zm.devilz.ro ym....? (mai mult)
Exista pe acest site actori sau studenti la teatru in Buc? vreau sa vb cu cineva
O părere? Esti doar o amintire ce vreau dispară. Orgoliul separa ce timpul repara. Si si tu ca certurile is fac simtia prezenta. Nu avea cu sa meargă, nu am mai suportat concurenta. ...? (mai mult)
Cine imi da si mie niste poezii de dragoste frumoase?
Este o carte in care personajul principal sau unul dintre personaje este un bolnav de epilepsie. Stie cineva cum se numeste cartea?
Am gasit intr- un depozit un scut de lemn destul de subtire cu un leu pe el care poarta o sabie si culorile de fundal sunt rosu, verde, galben si albastu.Ce simbolizeaza sau de unde provine acest simbol...? (mai mult)
dati- mi si mie cateva servere ale cu zm care tu trebuie sa fugi sa supravuiesti si sa fug de zm ca zombie escape din alea vreau pliz dati- mi si mie servere din alea dar numi dati zombie escape...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda ceva carti ce merita citite? Funda la cele mai bune si mai multe :)
Hei TPU voiam sa va intreb daca nu stiti cese studiaza din Baltagul de Sadveanu in clasa a 7a Mai exact ce capitole se studiaza povestea e prea lunga... Dau fundita :)
Buna stie careva firme ca Avon
CUM IL CHEAMA pe baiatul ala cantaret invitat astazi (21.07.2013) la extragerile loto?
Hey, TPU! Cine stie glume de genul:, , adevaruri despre tine":, , intrebare":poti sa- ti atingi nasul cu limba? Apoi in gluma iti zice :, , baga limba inapoi in gura"...Imi ziceti va rog daca se poate...? (mai mult)
De la ce ar putea veni prescurtarea de "Comp 7- 8"? Pasaj intreg: "Souvenir de la Comp 7- 8, 8 Noiembrie 1898" Poate cineva mi- ar putea da niste informatii cu privire la acest pasaj. Multumesc...? (mai mult)
Buna TPU! Aveam o intrebare de unde pot si eu sa iau blestemul vraciului in format pdf.
Dati-mi si mie cateva site-uri de curiozitati mai putin intalnite sau ziceti-mi cateva, va rog...
De ceva vreme (1, 2 luni) am o moneda, este vorba despre o marca nemteasca din anul 1950, imediat dupa al 2- lea razboi mondial pentru ca pe ea scrie ceva de republica Germania, si doar atunci...? (mai mult)
Heii TPU. Am și eu o întrebare. :3 De unde se trage numele Marcel și Veronica? :) Din România sau Italia? Sau alte țări? :)) Dau fundă.
Bunaaa,mi-am luat plastilina ICLAY ca sa fac cercelusu,bratari, chestii de astea.As vrea ca sa imi dati niste imagini sau link-uri.Multumesc!
O părere ceva? Esti doar o amintire ce vreau dispară. Orgoliul separa ce timpul repara. Si si tu ca certurile is fac simtia prezenta. Nu avea cu sa meargă, nu am mai suportat concurenta. ...? (mai mult)
Voi cum vredeti ca trebuie sa te pregatesti serios pentru o olimpiada?
Hey! Ce parere aveti despre blogul acesta? Dau funda! :* www.cici.ucoz.com
E legal ca un copil sa vanda limonada?
ma intrebam cum vi se pare poezia de mai jos: http://www.wattpad.com/21200843-dragostea-ca-n-inger
Bunaaa! Imi poate da cineva niste origami 3d (din module ) foarte grele...m`am plictisit de celelalte mai usoare....la raspunsul cu cele mai multe modele funda! :D
Uitati am creat o pagina pentru toti romani Daca ati putea da like as fi recunoscator https://www.facebook.com/PaginarRomanilor Va rog fara ban. daca imi spuneti sa nu mai fac pub.atunci nu mai...? (mai mult)
" De- aş putea..." În clipe oprite în linişte aş sta, Şi- aş opri de dureri pămîntul, Ca să scape fiecare de durerea sa. De- aş avea puterea şi gîndul. Durere şi lacrimă ...? (mai mult)
Stie cineva daca se mai face Prince of Persia 2? Ma refer la film. Pentru ca primul e bestial insa nu exista niciun indiciu ca se vrea turnarea unui al doilea film :(
Hei TPU, ma puteti ajuta sa traduc propozitia :"Lucrurile care ar trebui sa ocupe primul loc din viata sunt sanatatea si fericirea"? Am gasit mai multe variante pe net si nu stiu care este cea corecta.Dau...? (mai mult)
Am ascultat zilele trecute o melodie pe un post de radio si nu stiu cum se numea ...stiu ca in refren era un vers :, , Ridica mainile.e ca un fel de ritual ":- ? melodia e scoasa recent si estr legata...? (mai mult)
Ce este inteligența emoțională? Și cum îmi dau seama care e nivelul meu de inteligență emoțională?
cant descarc un metin sau mai multe progame imi apare un fiser adica unde dau clic pe el ca sa il descarc si pe el imi apare opera si nu- mi da voie sa il descarc imi apare sa il descarc din ...? (mai mult)
Salutare TPU, stie cineva vreun site unde as putea gasi partiturile pentru pian pentru o anumita melodie? Adica vreau sa gasesc pentru mai multe melodii si vreau sa stiu daca exista un site cu asa...? (mai mult)
Ma pot muta de la un liceu la altul pe un alt profil?
Imi puteti arata niste modele grele de origami 3d? P.S Adorr aceasta arta, ma pasioneaza de mica! Funda la raspunsul cel mai bun si mai complex!
Cu ce materiale as putea sa confectionez macheta unui oras? FUNDA:::
Am primit cadou de la cineva un lantitsor care are atarnat un fel de semn si vreau sa stiu ce reprezinte. Seamana cu o gheara de vultur..intr- un cerc... Cel putin asa vad eu. Ma poate ajuta...? (mai mult)
Din ce dau bacul la profilul filologie fara intensiv engleza?
Stiti cand e intalnirea bobocilor de anul asta la Liceul Marin Preda din Bucuresti? :). Si la ce ora? :)).
Hola, Serus TPU! Actual am trecut clasa a 5- a. Problema este ca eu o sa fac franceza si eu nu stiu nici un cuvant in franceza decat, bonjour. Chestia e ca am aflat ca o sa fac cu profa de anul trecut...? (mai mult)
Hey! Cine stie un photoshop care accentueaza culorile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!