Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 12 Februarie 2025 sunt:
Cat de greu se intra la Academia de Polititie?
Unde gasesc niste coperte din astea calumea cu mesaje sau din astea mai "ghotice"? Funda la cele mai bune!
Ce programe pentru facut reviste online stiti?
Ce varta au actorii din violetta?
Hei guys! Stie cineva o trupa de dans in Baia Mare ce are nevoie de dansatori? nu sunt perfectionista dar ma descurc + invat repede :D Dau funda;)
Cine stie cand pot sa vad reluare pe eMaramures din 14 iulie, ca vreau sa vad cum am dansat si eu la festivalul din Dumbravita :) va rog cine stie sa imi zica la ce ora si ce zi pot sa vad reluare. Multumesc....? (mai mult)
Buna TPU vreau sa-mi cumpar un telefon bun dar pana in doua milioanee cu prelungire de abonamet(nu cu abonament nou!) dau funda!
Salut cum sa imi conving parintii sa imi cumpere un pian nu vreau sa fie scumo poate sa fie si cel mai ieftin principalul ca vreau tare sa il am?
Buna imi spuneti si mie un telefon bun pana in 2 milioane cu prelungire de abonament dau funda!
Heyy vreau sa-mi scrieti si mie numele "Andreea" sau "Deea" cu multe simboluri si alte chestii. Vreau sa fie ceva frumos! Dau FUNDA! :*
Care aparat foto imi recomandati dintre NIKON P510 ( are zoom de 42 X ) si NIKON D3100 (DSLR cu calitate superioara a imagini )? Sa dau calitatea imagini pe zoom? sau sa dau zoom- ul pe calitate imagini?...? (mai mult)
Am un tablou pictat pe panza este un peisaj de toamna in pandure este un lac care trecere si o batrinica care stra marginea lacului si vreau sa stiu ce valoare are are o semnatura dar nu imi dau seama ...? (mai mult)
DAU FUNDA, la cine raspunde la cele 2 intrebari ale mele dupa ce vede poza din link. Deci, aici am o poza la linkul acesta : http://s16.postimg.org/fa7s0068l/aaaaa.jpg 1. Puteti sa imi ziceti cum...? (mai mult)
Ce parere aveti despre continutul romanului "Fight Club" in comparatie cu filmul omonim? Pe care din aceste variante o preferati si de ce?
Cine nu are ce face si imi face si mie un portret? :o3 Lasa-ti ID-ul in raspunsuri.
Buna tpu..as vrea sa stiu si eu din ce si cum se fac stickerele decorative? Multumesc!
Buna TPU.o intrebare in special pentru cei din piatra neamt...stiti un loc la inaltime de unde se poate fotografia orasul? dar sa fie accesibil.
Mai exista revista Tabu? Daca da,cat costa, va rog? Multumesc anticipat.
E cineva (sau încearcă cineva să intre) la UNARTE pe aici? Pentru că s- ar putea să bântui departamentul de grafică până mă primeşte vreo şcoală de animaţie. Şi socializarea nu e tocmai ...? (mai mult)
URGENTstie cineva daca magazinul acela din piata sfatului din Brasov, cu chestii pentru. handmade si multe altele, este deschis si duminica? Galeria creativ se numeste online, are magazin online, cu...? (mai mult)
Nu stiu ce sa aleg dintre chitara sau pian.
Cine imi poate spune de unde pot face rost de un Colt Python 357 Magnum functional in Craiova?
imi puteti spune si mie ce este asta si cum se numeste? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=631468710204441&set=a.631468706871108.1073741826.557656930918953&type=1&theater FUNDA
Voi ce parere aveti despre teorica cum ca noi de fapt nu eram inferiori romanilor si nu sunt stramosii nostri de drept? Am cercetat aceste lucruri, am vorbit cu multi profesori, am vazut documentare...? (mai mult)
am nevoie de o idee de temă pentru o pictură care să conțină un personaj și să poată fi afișată la o expoziție.Idei?
Credeti ca este aceasta o idee buna pentru o carte politista/mystery? Aceasta s- ar numi "Intoarcerea Aliciei" si prezinta povestea unei femei care se intoarce practic de dincolo de moarte pentru a se ...? (mai mult)
Idei de bratari hanmade interesante? Accept si idei de bratari reciclate :D (imagini si videouri, daca se poate )
Eu ador foarte mult sa desenez...Am un perete (Peretele Minunilor :)) ) si as vrea sa il mai umplu dar nu stiu cu ce :\ ...Idei,ceva? Poate si imagini?
Am si eu o itrebare.Imi puteti da si mie niste piese de teatru scurte in afara de "Five o'clock","Domnul Goe","Tatal nostru","Caldura mare"? Multumesc!
Ce preferati mai mult desenul sau muzica? Cel mai argumentat raspuns primeste fundita"!
Hey as vrea si eu nume de pagini originale. Daca sunt copiate nu le iau in considerare. Numele care il aleg primeste Funda.
Vi se pare aceasta o idee buna pentru o carte politista/mystery? Aceasta s- ar numi "Intoarcerea Aliciei" si prezinta povestea unei femei care se intoarce practic de dincolo de moarte pentru a se razbuna...? (mai mult)
Vi se pare aceasta o idee buna pentru o carte politista/mystery? Aceasta s- ar numi "Intoarcerea Aliciei" si prezinta povestea unei femei care se intoarce pentru a se razbuna pe toti si pe toate. Pe cand...? (mai mult)
Unde sa citesc online cartile : "Fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor ele" si "Fetele rele obtin tot ce vor, fetele bune nu pird nimic"?
Link youtube: http://www.youtube.com/watch?v=ItHUmFdpOZ0 Pictura: Ce tip de culori si suprafata foloseste pictorul din videoclip?
O ultima părere? Totul era atât de simplu, eu vedeam complicat. M- ai pierdut, nu mai stau, te- am pupat, am plecat. Am învățat multe, am tras concluzii putine. De- aia ma simt ca un străin...? (mai mult)
Salut, cum as putea sa imi promovez blogul? Am nevoie de sfaturi, va multumesc!
Cine stie sa un program sa modifice poze, sa fac aun colaj cu poze intr- un scris cu "LOVE"? Cum este aceasta poza:...? (mai mult)
cum as putea sa imi promovez blogul? Va multumesc!
:3 Cat m-ar costa (cu reducere) Jocurile Foamei 1, 2, 3? La ce targuri de carte din Bucuresti pot sa le iau si in ce perioda?
Care e al doilea cel mai mare oras din Romania?
Bună seara! Odată cu sosirea verii, am mai mult timp liber, aşa că aş vrea să citesc câteva cărţi bune, pe gustul meu. Ce cărţi îmi recomandaţi? Aş vrea ceva fantasy, cu puţin romance...? (mai mult)
Stiti cumva cum se numeste acest font: http://prntscr.com/1enfhy Am mare nevoie.
Salutare... inscrierile la bac de toamna cand sunt? si se mai da iar competente? dau fundita :-p
Credeti ca artele vizuale mai au vreo sansa in Romania? Se mai poate inlatura "fenomenul kitsch" si inlocui acesta cu bunul gust?
O părere? Hai arunca vina pe mine. Accept si un ocean de insulte doar pentru tine. Dar tot nu ii de ajuns, tu vrei ceva in plus. Nu intelegi ca joca ta de copil ma lăsa fără puls. Îmi...? (mai mult)
O părere? Am vazut- o stralucind printre ele toate. Noapte de noapte, gândul mie departe. Am cunoscuțo într- o noapte de vara. Pulsul îl simteam in acorduri de vioara. Am vazut- o,...? (mai mult)
Mai mult ceea ce voi spune acum este mai mult o cerere, Am nevoie de moderatori pe anumite sectiuni care sa se descurce adresa http://creativelife.forumgratuit.ro/forum
Ce as putea lucra pe vitor daca urmez Uiversitatea Nationala de Arte-Bucuresti?
Planuiesc ca in clasa a 9 a sa ma duc la un liceu de arte la capitolul " muzica ". As vrea sa fac lectii de canto. Dar nu stiu daca o sa intru sau nu. mai multe prietene m au ascultat si au spus...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!