Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 12 Februarie 2025 sunt:
unde descarc farming simulator 2011 carrer fara misiuni :) dau funda +vot
De ce toata lumea il iubeste pe Chuck Norris? Care e treaba cu el? De ce toata lumea spune ca e cel mai tare? Mie nu mi se pare ceva special.Doar un mos de 70 de ani. :/ La cum sunt unii oameni de ...? (mai mult)
O părere ceva? Minciuni promisiuni. Lacrimi timp de 16 luni. Dacă stau si adun. Nu ajung la nimic bun. Certuri peste certuri, urlete jigniri. Vreau sa iti întorc spatele, de ce te ...? (mai mult)
Mihai Viteazul ia alungat pe turci din Bucuresti, Giurgiu si? nu mai tin minte va rog ajutati-ma
Buna TPU.As vrea sa-mi fac un jurnal persinal(nu vreau sa-l cumpar vreau ceva deosebit). Puteti sa-mi dati ceva idei? Dau FUNDA!:):)
O părere sincera ceva? Te compatimesc, ba nu de fapt te detest. Încă greșesc cand iti spun ca te iubesc. Suntem oameni si gresim, dar tu nu te poți opri. Ai sa vezi ca vei gresi cand...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi Nicolae Dabija „ Nu vă îndrăgostiți primăvara " în format electronic? Ajutați-mă cu un link ceva, vă rog frumos
Știe cineva unde pot găsi Nicolae Dabija - Nu vă îndrăgostiți primăvara în format electronic? Ajutați-mă cu un link ceva, vă rog! :)
Ce materii se studiaza la facultatea de Stiinte Politice?
Unde pot gasi in Iasi pasta de modelat cu uscare la aer?
dau funda celui ce- mi da un raspuns cat mai plauzibil la intrebarea mea, si aceea ar fi : Ce manechin din poza de mai jos adopta un stil cat mai swag - trendy, si astept argumente, dau...? (mai mult)
cine stie catebva melodii pentru chitara, pentru ca vreau sa invat cateva noi,
O părere? Erai o parte din mine, acum esti o parte din el. Erai jumate din mine, acum jumate din el. Un an si patru luni, pe doua paturi. Eram sa îmi *** carma si sa fac pe d***u- n patru. ...? (mai mult)
Sall...am auzit ieri o melodie si nu stiu cum k zce. suna cam aja..de trei zile stau si beau si beau intruna,
Vreau si eu o poezie de dragoste, dar daca se poate sa fie mai originala, convenabil una scrisa de voi. Sa vedem ce talente gasim :P;). Funda la cea mai frumoasa! Bafta! :3
Hei. Cum se intra la liceul de arte din Deva sau Sibiu? Trebuie sa dau niste probe? Se intra pe medii, daca da, cu cat? Astept raspuns, dau funda. Va rog sa nu comentati aiurea daca nu stiti. Multumesc...? (mai mult)
Dati-mi si mie va rog informatii despre arta. Multumesc anticipat!
O părere? Buna Draga mea ce bine ca te- am găsit. Abia pot sa îmi pun ideile pe beat. Am fost de neclintit când alții au vrut sa ma doboare. Dar tu mai ridicat, esti atât de fermecatoare. ...? (mai mult)
Hey heeyy! A citit cineva de aici "Furia Ingerilor" de Sidney Sheldon? Daca da vreau cateva impresii si alte recomandari pentru carti de acest gen! MULTUMESC ANTICIPAT! FUNDA
Ce unifoma se poarta la liceul administrativ si de servicii Victor Slavescu din Ploiesti? Cum sunt profesorii acolo...Lasa fetele sa se duca la scl cu unghiile facute? Pt cel mai bun rasp dau FUNDA :-...? (mai mult)
Poate cineva sa imi de-a si mie rezovarea subiectelor de titularizare invatatori anul 2012.
astept pareri :) http://www.youtube.com/watch?v=NETBquZAGZ0
Poate sa- mi spună cineva o părere sincera? Sufletul parca e un trandafir ce se ofileste. Atâtea certuri peste certuri, ma depășește. Iubesc orbeste, pentru ce, zi pentru cine? Ocolesc...? (mai mult)
Dau funda! Cine imi spune castigatorul de la aplicatia de pe facebook numita Universitatea Monstrilor (Monsters University). P.S. castigatorul vacantei
Ma puteti ajuta la obiectivul 55 din howrse? e asa: Participati la o competitie care necesita 15% si 16% energie. funda!
Părere ceva? Ultimul tango in ploaie. Il scriu acum pe foaie. Sunt sigur ca ai sa înțelegi. Tu doar vrei sa pleci de ce mai încerci. Un ultim tango, un ultim dans. Iti scriu bun rămas...? (mai mult)
Poate cineva sa îmi spună o părere? ( si va rog fără, , manele si etc) Dragostea e lovitura dupa lovitura indura. Ca de la iubire e un pas pana la ura. Auzi din gura ei, , te iubesc",...? (mai mult)
Salut Cine imi poate sugera o carte de genu la "Omul care rade" de Victor Hugo.
Poate cineva sa îmi spună cineva o părere sincera. Am vrut - - - - - - - - - - - Am vrut sa fii a mea, sa te fac sa zambesti. Am vrut sa fii a mea pe veci, dar nu mai cred in povesti. Am...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceasta idee? Credeti ca e suficient de buna pentru a scrie un roman? Aceasta s- ar numi "Intre doua lumi" si spune povestea lui Hector, un tanar de doar 18 ani. Acesta sufera...? (mai mult)
Cand va aparea filmul dupa,, Cronicile Wardstone"? Fundaa. :3
Se apropie ziua de nastere a unei cunostinte si as dori niste sugestii in materie de cadouri. Este o persoana pasionata de arta, cultura si istorie, in special cea a tarii...? (mai mult)
:* Care din voi stiti lucruri interesante despre ocultism si vrajitorie, mituri antice si superstitii?
Cine imi da si mia un cont pe metin2 ro pe pegasus peste lv 30 sau chiar de va rog! FUNDA
Buna,la jocul Stick Run de pe facebook,la magazin sunt de cumparat rachete,puteri de invizibilitate..., am cumparat racheta si invizibilitatea si nu merg.Cum sa le activez? Cand le pot folosi?
De ce ascultatorii impatimiti ai genului metal si al oricarui dintre subgenurile sale, sunt priviti negativ si sunt atat de condamnati si marginalizati in Romania?
Care e tipul vostru de creion preferat? Funda
Cum pot bune videouri pe blog?
Poate cineva va rog sa îmi spună cum suna versurile astea, vreau doar păreri sincere fără lingusiri. Multumesc anticipat Jurnalul vieții mele - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Asta...? (mai mult)
Heii TPU! ...As vrea sa stiu mai multe despre papusile vodoo si un tutorial ceva daca se poate cum mi- as putea face una.C- am in ce fel poti, ; "manipula" lumea cu o papusa vodoo.Dau fundita... daca...? (mai mult)
Buna TPU :),imi puteti spune va rog cum sa faci un videoclip pe YouTube cu muzica si imagini, pe scut un trailar pentu o poveste. Punda!:)
Imi spune si mie cineva despre zeii din mitologia greaca?
Ce parere aveti despre aceasta idee? Credeti ca e suficient de buna pentru a scrie un roman? Aceasta s- ar numi "Intre doua corpuri" si spune povestea lui Hector, un tanar de doar 18 ani. Acesta sufera...? (mai mult)
Sunt pasionata de fotografie, si mi-as dori sa aprofundez, insa daca stiti un site unde pot citii despre fotografie sau o carte online!
Hei,TpU! Exista un "joc" pe telefon cu intrebari de cultura generala? Daca, da, cum se numeste si pentru ce tip de telefoane. FUnDAA!
Cine imi da si mie un program de modificat poze..adica sa pot modifica culoarea ochiilor. funda
Salut,TPU! Cum pot face efectul acela al unei poze in photoshop, sa apara si sa dispara textul? Dau funda!!!
Stiţi cumva unde aş putea găsi filmari, reportaje cu fabricile din perioada comunista? Am cautat pe youtube, dar nu gasesc. Multumesc!
Cum sa devin actor? Am talent si chiar imi doresc asta.
Fac desen(grafica) de cand sunt mic si am foarte multe desene reusite. Dar m'ar mai ajuta anumite tutoriale sau chestii de genul. Si daca stiti vreun site care imi explica ce creioane, pixuri dinalea ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!