Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 12 Februarie 2025 sunt:
Am reusit intr- un final sa- mi achizitionez 2 aparate de tatuat cu intentia de a invata si aceast latura a artei. Neavand pe cine sa testez am inceput cu mine. :D Am folosit incheietura. Problema este...? (mai mult)
Hei,TPU! Am o intrebare: As vrea sa stiu cum fac acest efect unei poze in photoshop: http://i39.tinypic.com/2vt9q85.gif
Uitativa va rog la caricatura mea cu obama ( http://i.imgbox.com/acdV6Iag.jpg ) si incercati s-o comentati, sa spuneti cu ce am gresit la ea... etc Fundaa :D
Buna TPU.Cei ce au terminat anul acesta clasa a opta, am o intrebare.VAcanta aceasta vreau sa citesc ceva pentru clasa a 8a doar ca nu prea stiu ce.intrebarea este:ce lecturi a- ti studiat? aa si daca...? (mai mult)
Buna TPU.Cu ce program pot sa imi fac un logo?
Salut la toti am inceput sa scriu o carte pe wordpad dar inca nu m- am gandit la un titlu.Am sa va zic pe scurt despre ce este vorba. Totul incepe cand niste arheologi gasesc un tunel...? (mai mult)
Ce carti ati citit in ultima vreme? Ce ati invatat din ele? Care este autorul vostru preferat?
Buna! As vrea sa desenez niste manechine dar nu stiu cum ..imi poate da cineva un tutorial in romana sau imi poate explica cineva cum se deseneaza?
As dori sa- mi cumpar un NIKON D3100, dar sunt incepatoare in arta fotografica..As vrea sa intreb cunoscatorii/detinatorii acestui aparat, daca e foarte dificil de folosit si cam in cat timp...? (mai mult)
Cum pot sa curat un stilou fara sa se strice, am avut in el deexemplu cerneala albastra si acum vreau sa bag mov sau rosu... cum pot sa fac sa nu se amestece curlorile dar nici sa nu imi stric...? (mai mult)
Am nevoie repede de fisa de lectura la legenda randunicai de vasile alecsandri. FUNDA!
Inca o problema de logica: Avem doua funii. Stim ca fiecare din funii arde intr- o ora. Cum masuram 45 de min? note: - funiile astea sunt tare prost facute, adica grosimea lor variaza, materialul...? (mai mult)
Cine imi gaseste si mie intrebari de logica?
Unde aș putea vedea tutoriale pentru desen. Cât mai detaliate și fără site- uri în care desenează alți ca desenatori.ro ( în alea nu ți explică metodele și folosești metode care în realitate...? (mai mult)
Am pe cineva care maine implineste ani si vreau sa-i scriu ceva dar nu stiu ce. ma ajutati? va rog sa o luati in serios. cel mai frumos mesaj primeste funda!
Heii :*. Eu anul asta intru la liceu si am o nedumerire. Daca am media 8, 32 si la profilul la care vreau eu sa intru e media 8, 22 am niste sanse sa intru? Intreb asta pentru ca diferenta dintre note...? (mai mult)
Pe ce data se desfasoara reartitia computerizata si cand primim rezultatele? FUNDA +VOT
Dintre Colegiul National Cantemir Voda si Colegiul National Mihai Eminescu Bucuresti care e mai bun?
Heii TPU! Ce parere aveti de Colegiul National Cantemir Voda din Bucuresti? Cum vi se pare? E bun liceul? vreau cateva detalii despre el ca acum urmeaza sa ma inscriu la liceu si nu stiu. pareri? dau ...? (mai mult)
Hey! Stiti cumva unde as putea gasi cursuri de desen in Bucuresti pentru adulti.Am cautat pe internet dar nu am gasit mare lucru.
Caut o carte bună, pentru adolescenți, care să cuprindă povești de dragoste, intrigă, etc. Ce îmi recomandați? :D
Buna TPU vreau sa va cer parerea in legatura cu niste versuri compuse de mine nu ma supar criticatima... Poetul Poetul nu creeaza, dar operele sale se intituleaza creatii creend palpitaii Poetul...? (mai mult)
Pentru anumiti grafferi.Stiti unde pot face rost de sticare "hello my name is "... tagul men.
Crochiurile de moda implica si hainele sau doar acea schita a corpului?
Credeti ca aceasta este o idee suficient de buna pentru un roman/un film (de dragoste eventual)? Acest roman s- ar numi "Intre tine si mine" si spune povestea imposibila de dragoste dintre Sebastian si...? (mai mult)
Se intra anul asta la pedagogic cu media de 8.58? Stiind ca ultima medie a fost de 6.07 pentru ca nu au fost destui elevi si nu s- au ocupat locurile asa ca cei pe care i- au refuzat la probele de aptitudini...? (mai mult)
de curand am aflat rezultatele de la exament am luat 4.20 la mate si 5.05 la romana si vreau sa intru in LPS am luat probele cu nota 9. Ce parere aveti pot intra in LPS?
SaluT TPU! Dadeti-mi niste tutoriale bune pentru semnaturi.
Daca fac liceul pe profil uman pot merge la falculatea de design vestimentar?
Care este formula pentru densitate in raport cu aerul? Cand problema specifica asta iti da ceva in plus?(Funda +VOT)
Cu ce se ocupa un Accounting Manager, Chief Financial Officer si un Chief Financial Officer? Ce pregatiri trebuie sa ai ca sa profesezi in fiecare meserie?
Ce e mai bine inspector opc sau inginer constructor
Ce parere aveti despre Pavel Corut?
Mi- am cumparat un set de acuarele acrilice si as vrea sa mai imi cumpar inca un set, dar nu stiu care sunt mai bune : acuarele guasa, cu ulei, tempera? (apropo, toate sunt lichide ). Imi puteti spune...? (mai mult)
Stiti programul cu care se fac astfel de poze? Fundaa:* http://www.facebook.com/photo.php?fbid=474969272578949&set=a.122750331134180.24436.100001976410615&type=1&theater
Mi- ati putea spune ce inseamna:calcaiul lui Ahile, oul lui Columb, a nimeri ca Ieremia cu oistea- n gard, munca de Sisif, turnul lui Babel, patul lui Procust, arca lui Noe, marul lui Adam? Deci...? (mai mult)
Dati-mi un sfat cum sa ma invet a desena (pe hihtie)?
Hei din nou! Cand eram mai mica imi placea foarte mult sa cant, cantam orice si aveam voce, parintii mi- au tot spus sa ma duc sa fac canto sau ceva cursuri dar eu nu am vrut iar acum regret. Acum am...? (mai mult)
Cei care dau BAC-ul, ce opere invatati pentru luni?
Salutare pentru astazi am 2 intrebari a si b : a)ce fel de inginer ajungi cel mai usor si ce fel de inginier castiga cel mai bine detalii multe:) b)cat castiga un inspector opc si ce ati sugera inspector...? (mai mult)
cat imi scade la evaluarea nationala la matematica daca nu am facut desenul de la subIII, ex 2?
Heii o intrebare scurta as vrea sa imispuneti cu ce se ocupa profilul stiinte sociale si la ce se da teza fundoii:d
Sunt pe aici scriitori/scriitoare? Sau persoane pasionate de asa ceva... daca sunt,ii rog sa raspunda intrebarii mele, mi-as dori sa schimbam idei despre acest lucru. :)
Buna all am si eu o intrebare care plastelina fimo e buna pentru accesorii cea classic soft sau effect? si cine se pricepe sa imi lase id-ul de mess ca sa imi zica mai multe lucruri dau funda
:o3....pai mie imi place sa desenez fooaaaarte mult, asadar vreau sa imi cumpar niste creioane speciare si nu am idee de unde.Recomandari?
Ce cred romanii despre moldoveni?
Am o camera de filmat Samsung HMX- F80BP! Intrebarea mea : as putea sa incarc fisiere video pe ea astfel incat sa le pot vizualiza? Am incercat sa le convertesc in mp4 ( formatu cu care filmeaza...? (mai mult)
Am o intrebare : cand apare " the sims3 island paradise " pentru al putea descarca in calculator. Dau funda :D :)
Cam cat m-ar costa un tatuaj de la umar pana la incheietura mainii color! M-ar interesa sa il fac la BizzartTattoo din Cluj!
BUNA TPU!? Cine imi da si mie un cont de Conquiztador,sa fie valabil si in 2013, nu schimb absolut nimic la el,doar ma joc cu colegii de clasa, astept.Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.