Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care sunt cele mai reusite romane politiste de Agatha Cristie? Se gasesc si in format audio?
Vreau si eu niste programe de modificat poze.
Vreau mituri despre Alexandru Macedon ( Alexandru cel Mare). Nu vreau site-uri gen wikipeadia xD . Dau funda :X :D
:-*! Cum demonstrez ca un poligon e patrat,dreptunghi, romb? FUNDA + VOT!
M- ar interesa pe ce material sunt pictate astfel de tablouri.Stiti...? (mai mult)
Ma gandesc sa- mi pun pe corp o imagine care sa ramana cu mine adica un tatuaj.Intrebarea mea este urmatoarea, la un studio de tatuaje iti fac cei de acolo schita pentru tatuaj banuiesc in functie de ...? (mai mult)
De ce sunt pisicile agresive?
De ce pisicile sunt uneori agresiva?
Cum adaug shapes in photoshop?
Hei! Stie cineva un magazin de arta/antichitati/artizanat in pitesti? :3.
Cum as putea sa-mi fac o cariera in grafica(sa devin grafician) deoarece ma pricep foarte bine la tot ce inseamna lucrari in creion. Dau funda:*
sunt absolvent a clasei a8a si as vrea sa dau mai departe la colegiul tehnic din Buzau pe mecanica dar nu stiu ce specializare dintre tehnician mecatronist si tehnician in transporturi! voi ce imi...? (mai mult)
Buna!:** uite vreau si eu toate melodiile Elenei Gheorghe si m- am gandit deoarece imi plac filmele sa ii dau funda celui care imi da si cele mai frumoase filme adica filme de viata cu adolescente care...:))...? (mai mult)
Hey.Stiti melodia de la Selena Gomez- Come and get it? Daca DA atunci va cer un sfat.La partea aceea cu When you're RE- E- E- E- E- DY nu imi iese suna urat.Melodia Selenei stiu ca e editata dar fac un...? (mai mult)
Buna tuturor, as avea si eu o intrebare, daca as vrea sa urmez ceva care are legatura cu fotografia, adica daca s- ar putea chiar aceasta arta, ce ar trebui sa stiu? Ce presupune? De ce as avea...? (mai mult)
Sunt eleva in clasa a 8 si as dori sa imi recomandati o carte interesanta de citit pe vara. Ceva legat de societate, viata, orice in afara de domeniul fantasy. Mersi anticipat
Stie cineva unde pot gasi panze pentru pictura, la un pret bun? Stau cam prost cu bugetul.
URGENTT! Lascoala de vara Don Bosco din Bacau ma imbrac de acasa cu tricoul ala pe echipe sau ma schimb acolo cu el? FUUUNNDAAAAA!:*
Ce carte va place mai mult Iliada sau Odiseea? Care vi se pare mai fascinanta? Merita citite amandoua sau una sau sa vezi doar filmul?
Ce parere aveti de cartea "Copilul renegat" A lui Jean-Louis? Ati citit-o, v-a placut, merita citita? Raspunsul cel mai bun primeste funda!
nu inteleg propozitia subordonata subiectiva. Imi puteti spune va rog prin ce se introduce ea?
Vi se pare aceasta o idee suficient de buna pentru un roman sau pentru un film? :- ? Aceasta "idee" spune povestea unei familii bogate din Rusia, familia Mozgov. Ei sunt patronii celei mai mari companii...? (mai mult)
Hei TPU.:) Imi puteti recomanda niste carti de la editura Corint Junior,dar sa fie cu fictiune,de exemplu cum e cartea,, Padurea Umbrelor". Multumesc :D! Fundaa :)
As avea nevoie de putin ajutor. Cine dintre voi se pricepe in programul Corel Draw si m- ar putea ajuta cu coperta urmatorului meu volum care trebuie sa apara luna viitoare? Va veti pastra bineinteles...? (mai mult)
imi dati si mie niste nume de melodii triste... ceva care sa arate ce simtim dupa o despartire!
Mi- am achizitionat de curand un aparat Nikon D3100 si as dori sa stiu daca se pricepe cineva la asa ceva...sa imi recomande niste setari sa imi expice toate butoanele si toate optiunile ...? (mai mult)
imi puteti da o lista cu, concursuri de desene care vor aparea?
In enuntul "mama te spala" cuvantul TE ce functie are? dau funda + vot!
Ce parere aveti, va place ceea ce fac?? : http://www.youtube.com/watch?v=iVw3cH1yam8
As vrea sa pictez pe panza. dimensiunea ei as vrea sa fie cam de A3. dar la marimi orientarea e dupa cm. - latime si lungime. intrebarea e, cati cm ar veni la A3?
sunt clasa a 8 -a ...La ce liceu as putea sa merg si la ce profil (in afara de mate-info) cu media 5-8 de 9.10 si daca iau in examene 7?
Stie cineva cat timp a stat Marco Polo in China? ...Multumesc.
Va rog sa imi ziceti ceva versuri de hip-hop, rap, house, inventate de voi nu dintr-o melodie
Cine stie unde pot gasi instrumentalul la https://www.youtube.com/watch?v=HFSvlpURToc? ajutatima va rog cine stie. Va multumesc anticipat >:D
Unde pot gasi instrumentale / negative cu o voce subtire / suava pe fundal sau refren macar. Ceva de genu la asta http://www.youtube.com/watch?v=lxmE1Puvkb0.
Ati mai auzit de Karl Robert Perko?
Buna TPU. Ce inseamna expresia "Sa nu mergi prin maracini"?
unde pot da reistaklar la cs 1.6 sau grafica pliz ca ma innebunit am pus toate intrebarile despre cs sa ma ajute dar astia imi da in cs care mie imi apare out of frequency asta si ei zic in cs...? (mai mult)
Cum se numeste morala care se regaseste in continutul fabulei, explicita sau implicita? Dau FUNDA si VOT!
Cum se numeste arta in care se arata cadre artificiale care sunt distrude de natura? Ex: O pictura/poza in care un obiect este in armonie cu o radacina de copac sau o camera umpluta cu apa.
Cine stie programe pentru a invata limba franceza sau engleza?
Dati-mi niste siteuri cu moda 2013
Salut dati-mi niste sfaturi, cum as putea sa imi incep o cariera in actorie?
Cum fac un videoclip cu speed drawing?
Am de explicat niste versuri, dar vreau sa le expli eu, numai ca nu stiu cum. imi puteti spune ce pasii trebui urmati in explicarea unor cuvinte? cel mai bun raspuns primeste funda....? (mai mult)
Buna voi stiti facebookul oficial al Martinei Stoessel? daca da supuneti mil si mie daca nu cum il pot gasi am dat cerere de prietenie aproape la toate martinele stoesel dar cand vb cu ele nu raspunde...? (mai mult)
Vreau si eun niste poze pe facebook fara prosti dar sa te atraga.
Știe cineva unde pot să developez și să transfer pe digital peliculă cinematografică alb/negru de 16 mm?
Ce parere aveti despre cartea,, ANNA SI SARUTUL FRANTUZESC"?
Salut tuturor.Intrebarea e care a rfi un top 10 al vostru al generalilor antici.Al meu ar fi cam asa: 10.Mahomed al- II- lea 9.Attila 8.Geneghis Han 7.Alexandru cel Mare 6. Burebista 5.Darius I ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...