Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Agentia de bilete de la Odeon e in incinta teatrului?
Ce semnifică "triunghiul"? adică am tot auzit de "Iluminaţii" şi chestii ciudate :-?
As vrea sa imi iau o carte mai fantasy cu varcolaci vampiri si vrajitoare, ceva in zona asta :D dar nu Saga Amurg! Va rog sa ma ajutati!
Cine îmi poate spune cum sa leg o bratara a prieteneie? ( nu cum se fac ci cum sa le fac nodul la capăt ca sa nu fiu nevoita sa le port mereu... ) de exemplu cine stie cum sa fac nod ca in imaginea: ...? (mai mult)
Ce roman SF imi recomandati(din ce ati citit)? Avem pentru vacanta de vara si nu stiu ce sa citesc.Multumessc anticipat!
Am niste bancnote de 5000 si 1000 lire italiene din 1990...stiti pe cineva care ccolectioneaza sau ceva de genu?
De ce Romania este populata de oligofreni, manelisti si cocalari in proportie de 98% iar artistii,oameni culti,sensibili,educati, cu afinitate, in proportie de doar 2%?
Imi poate spune cineva cum sa acompaniezi la pian orice piesa?
As vrea ca de la anul, sa ma duc la Scoala De Arta din Rm.Valcea(orasul meu natal). Stie cineva cum este pe acolo?
Hei TPU, care a comandat de pe acest site : http://www.colorit.ro/? Este de incredere? Multumesc frumos:)
Se merita diferenta de pret dintre aceste aparate foto? Sunt de calitate? http://www.emag.ro/aparat- foto- digital- samsung- es95- 16mp- black- ec- es95zzbpbe3/pd/EV4PNBBBM/ http://www.emag.ro/aparat-...? (mai mult)
Salut, as vrea sa dau la facultate la ASE Cibernetica. La ce materii se da examen de admitere? (stiu ca matematica, economie, insa nu sunt prea sigur daca si geografie)
Hello! Am nevoie,va rog, de 3 teste de clasa a 8a dintr-o culegere!(S1, S2+2 compuneri) Funda!
Am o intrebare pentru cei clare lucreaza cu FIMO, Premo Sculpey, Sculpey, ColorPlus? Care dintre acestea sunt mai bune... (pentru modelarea figurinelor in forma de mancare ca- n tutorialele...? (mai mult)
Salutari, vroiam sa intreb daca stie cineva de un forum despre carti.Si cand spun "un forum despre carti" ma refer la un forum in care se discuta numai despre carti! Un forum care contine informatii, ...? (mai mult)
Ce faci TPU? Am o intrebare... am vazut pe YouTube la tutoriale un fel de lipici care i se spune " liquid translucent sculpe" unde pot gasi ceva de genu'? (online...)E URGENT!
Salut, as vrea sa intreb pe cei ce pot cinta la o chitara, la inceput tot ati avut probleme cu acordurile, adica eu cind iau un acord, cu degetele de la mina stinga ating si alta struna si cind vibreaza,...? (mai mult)
Salut youtube:( Eu am trecut anul acesta in clasa a 8 - a, pana in clasa a 6 a am avut numai premiul I, dar anul asta m- am "bagabontit" si mi- a iesit media pentru MENTIUNE:| Mor de rusine:(( De parintii...? (mai mult)
Hei TPU vreau sa imi fac un perete de pictura dar mama mi-a spus sa fie ceva frumos si inventiv imi puteti da si mie site-uri cu ceva idei? Mersi anticipat!
Nu stiti cateva nume de facultati sau universitati de design din Franta? imi spuneti va rog cateva variante?
HeyTPU! Unde pot gasi Marker COPIC?(in magazine gen carrefour,... sau librarii:alexandria, lidana...)FFUUNNDDAAAAAAA!
Care e cea mai folosita arta din lume?
Buna :) Va rog frumos dati-mi si mie un link de unde as putea lua un referat la Anii de ucenicie, de Mihail Sadoveanu :o3 imi trebuie maine si nu am gasit nimic. Multumesc anticipat :*
Vreau sa va ajut sa obtineti o funda rapid si usor cu intrebarea mea: Ce melodii rap.hip- hop cunoasteti sa nu fie prea depresive, cu beaturi mai energice, mai vii, cu lirica mai vesela ceva ...? (mai mult)
:)Stie cineva un site de pe care sa poti citi online carti? Eu am nevoie de cartea time traveler's wife, si as vrea sa o citesc in engleza online. Vreun site?
Sunt genul ce incearca nenumarate lucruri. ce sa aleg dintre: desen, muzica, box? niste sfaturii fara jigniri multumesc anticipat :)
Nota sau impresii pentru poezia : "aceste felii de ziduri orizontale" nu mă lovesc niciodată de pat. ziua ne ocolim cu respect, iar noaptea ne scoatem toate hainele de umblat și de stat. ( continuarea...? (mai mult)
am nevoie de ceva exemple de romane postmoderniste din literatura romana, insa fara subiecte fantastice..Astept :)))
Buna TPU. Am nevoie urgent de formule de incheiere pentru basme, originale, care sa starneasca zambetul cititorului.
Imi spuneti si mie,va rog, toate volumele din Cronicile Wardstone?:o3 Am auzit ca sunt 14 :-? Fundaa! :D
Cit timp trebuie sa las lemnul la uscat pentru a face un arc? Dau funda
Nota sau impresii pentru poezia "de la templu la roua": de la templu la rouă dacă luam un melc ca exemplu vom vedea că el, ca un templu nu are ochii prinși de el ca la om, rață sau, ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste jocuri de petrecere? Pt. o fata de 11 ani. Nu stiu dc la varsta asta ma rog. Mai bine asta decat un CLOWN! Ma rog. Ma puteti ajuta va rog? :o3.
Am un tablou vechi de 50 de ani are vreo valoare sau trebuie sa fie mai vechi(sau sa il mai tin)? Este un tablou cu fructe.Este semnat dar pictorul nu il mai tin minte..scrie acolo.
Unde pot face negative originale? VĂ ROG SĂ-MI RĂSPUNDEȚI CÂT DE REPEDE PUTEȚI! DAU FUNDĂ!
vreau sa dau la liceu la colegiul tehnic din Buzau pe mecanica specializare tehnicin transporturi! ce pot iesi de aici? :D
In ce an au fost improprietarit cetatenii din zonele graniceresti din nordul transilvaniei si de catre cine?
Imi puteti da vreo informatie despre o sticla de vin Lacrima Cristi vino liquoroso imbuteliat in L'Artistica Ricione, Italia.Sticla e invelita in piele, dopul e mare din lemn, e sigilata, are 1750ml,...? (mai mult)
Hei TPU am neevoie de o opera care sa contina o calatorie in afara de micul print si baltagul. si daca puteti sa imi dati si un site de unde as putea citi rezumatul ar fi perfect! funda
Am de facaut un proiec la franceza despre verbele regulate de grupa a 3- a, nu gasesc nivaieri pe internet o lisa cu ele.Stie cinevaunde le- as putea gasi? Multumesc anticipat :* Funda+ Vot ...? (mai mult)
Fac desene in creion si as vrea sa stiu o modalitate prin care sa nu se stearga in timp adica sa se pastreze conturul la fel, sa nu se intinda. Am auzit ca se poate da cu fixativ spray, dar...? (mai mult)
rapid, cine stie cum se obtine bej din acuarele? Dau funda!
In ultimul timp imi place sa creez lucruri ( bratari, picturi... ).Eu fac quilling, bratarile prieteniei, pictez pe sticla si pe hartie, tricotez pe degete. Imi puteti da niste idei de alte...? (mai mult)
Care e cea mai buna marca de clay: Fino clay sau Polymer clay? Si unde le pot gasi (online daca se poate)? Multumesc!
Ce materii scolare imi trebuie ca sa devin regizor?
Hei, TPU. Am si eu o intrebare. Cum imi conving parintii sa- mi aduca inapoi catelusa de la tara? Am facut o intelegere cu ei, mama a plecat in strainatate pentru doua luni si am zis sa ducem catelusa...? (mai mult)
Cine imi poate face o lista cu toate instrumentele de desenpe care ar trebui sa le aiba un artist? Dau funda! (Sper ca ati inteles la ce ma refer )
Ma ajutati va rog pentru o fundita?:O3 Cum se prepara 500g solutie de clorura de sodiu cu c%=10? Puteti sa imi dati alt exemplu, asemanator cu revolvare.multumesc
Sunt clasa 6 si la fizica am de facut o lanterna cu tema: legume fructe... ceva sugestii cum sa o fac? nu am nici o idee :(
Hei am luat un 4 la mate si nu stiu cum sa ii spun lui mama.Nu vreau jigniri
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!