Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Va rog ajutati-ma si pe mine cu rezumatul capitolelor 9 si 10 din cartea ciarli si fabrica de ciocolata! dau fundoi
Buna, din clasa a 4 invat engleza, dar nu am avut dorinta si nici nu am acordat prea mult timp acestei limbi, am finisat clasa a 10 si nu cunosc cine stie ce, de aceea as dori s- o cunosc mai bine, ...? (mai mult)
Am tot vazut in videoclipuri si pe la proteste steagul Romaniei gaurit, ce semnificatie are? Multumesc!
Imi pueteti spune tehnica (Tabelul) cu care Leonardo da Vinci a pictat Cina cea de Taine FUNDA
Care este tipul textului micul print? funda!
Hei TPU :* ma descurc destul de bine la desenat, dar nu mai stiu ce sa desenez...Ati putea sa-mi dati cateva sugestii? FUNDA! :* :* :)
Care este diferenta intre o carte "normala" sa zic, si una "editie de buzunar"? Am vazut ca "editia de buzunar" are acelasi numar de pagini cu cealalta, insa pretul este mai mic... Exemplu : http://www.raobooks.com/raobooks_fisa_carte.php?fisa_id=1699&niv1_id=6&niv2_id=62002&niv3_id=620023134&n
Vreau si eu niste cantece pentru sfarsit de an scolar pentru clasele I si III.
Ce legende/mituri stiti despre Machu Picchu? :3
Buna dimineata TPU. Am o intrebare : voua a ce va insira chestiile acelea din plan apropiat din poza: http://www.lefo.ro/albume/muzeu- arta- cta/imagepages/image6.htm eu cred ca sunt ori scoici ...? (mai mult)
Eu am citit cartea Hotul Fulgerului de Rick Riordan, insa se termina brusc si as vrea sa stiu daca s- a facut si a doua carte! Ma omoara suspansul! Serois! Dau funda celui care imi va da linkul...? (mai mult)
Unde pot sa aflu un catalog de timbre vechi (1900) cat de cat mai nou?
Salut. Vreau sa fac o barca si ma gandeam ca la incheieturi sa lipesc cu ceva rezistent la apa ( mi- a spus cineva ca daca amesten plenadez cu silicon de apa ar merge ))) sau daca nu spuneti- mi niste...? (mai mult)
Ce părere aveți? http://my-own-life-my-own-way.blogspot.ro/2013/06/diem.html
Cum stiu care sunt acizi tari si slabi,cum imi pot da seama? cum ii pot diferentia?(la fel si la baze, aceeasi intrebare)
Buna! Pentru un concurs in care trebuie sa faci ceva din quilling nu am nicio idee. Ce as putea face, dar nu gen niste flori intr-un cos sau asa ceva.
Am si eu nevoie de informatii despre dansatori cunoscuti din lume sau din Romania. Dar nu informatii personale. Ci despre cariera in dans.
Care este topul (dupa voi) celor mai apreciate arte? (exemplu: 1. Pictatul 2.Cantatul 3. Dansatul... etc) (as vrea un top 10 daca se poate, minim 5 oricum)
Cine imi recomanda si mie niste carti? Am 19 ani...Nu conteaza categoria...
Melodile de copii mici nu pot fii descarcate?
Puteti sa-mi dati si mie va rog un site/link cu traditii si obiceiuri din Spania? muuuuuultumesc muuuuult!
Heii...exista posturi tv in Craiova? unde te poti angaja?
Caut si eu o poezie. Nu stiu nimic despre ea decat versurile astea :" Exista bucrie mai mare decat a da si a nu primi? Mi s- a raspuns cu o intrebare :Ai dat ce- ti trebuia sau ce- ti prisosea?"....? (mai mult)
am si eu o problema mica pana luni tr sa fac un portofoliu la matematica cu lecti dintra X....care are niste lecti cu forumule def....si din astea lasati un site de download daca aveti. va...? (mai mult)
Este vreun site cu toate piesele de la NIGHTCORE? Inafara de you tube :-?
Stie ineva niste povesti de groza dar nu site- uri i scrise de voi, ceva la fel de infricosatoare ca Bloody Mary, dar u incantatii, ritualuri, legende, spiritism... dar foarte infricosatoare. DAU ...? (mai mult)
Nota sau impresii pentru poezia "aceste cerculețe există" aceste cerculețe există nici unul nu stă alunecă fără oprire ( continuarea: http://www.stih.ro/index.php?id=59 )
puteti sa-mi spuneti si mie cine a fost primul ucenic al lui iisus(5 litere)
In ce piese de teatru o pot vedea luna asta pe carmen tanase?
Exista vreo metoda pentru a retine acizii si bazele(tari sau slabe)?*Funda, vot*
Cu ce program de editat poze si cum pot sa sterg scrisul de pe imaginile de pe shutterstock si dreamstime?
Aș vrea să citesc cartea "Sense and Sensibility" de Jane Austen însă nu o găsesc. Online, mi-o poate da cineva? [TRADUSĂ ÎN LIMBA ROMÂNĂ] Mulțumesc. :)
Cine stie cu ce medie se intra la Liceul Tonitza, cum sunt profesori, care sunt probele, totul?
Cine se joaca in stardoll? Cum pot cistiga gratis stardollars? pe youtube sint mii de rezolvari dar nu le pot razbate!
Ştiţi când faceţi poveşti pe http://www.wattpad.com/home şi trebuie să încărcaţi o poză, dar vă cere site- ul, cu http:// şi alte terminaţii tâmpite. Cum pot să pun poza în aşa ...? (mai mult)
Invat intr- un liceu de arta si consider ca sunt la un nivel mediu in privinta desenului pe hartie. As dori totusi sa incep sa tatuez si as vrea sa stiu in primul rand ce aparat mi- ati recomanda...? (mai mult)
Cine imi spune si mie cum se analizeaza verbul, pronumele, numeralul si substantivul. Dau funda! :*
Salutari! Sunt un icepator in desenat si imi place mai mult sa desenez graffiti pe hartie cu cariocile dar as vrea si sa inerc cu un shprei de graffiti pe un zid dar nu stiu cum fac rost de asa ceva si...? (mai mult)
Stiti ca la antena1 va aparea vedete la apa, se filmeaza la bazinul de inot din bacau.Acolo vin toate vedetele (CRBL, Anda Adam, Iasmina, Pepe...)as vrea sa stiu cand pot lua autografe si pana cand se...? (mai mult)
Hei. Am o nelamurire. Vreau sa imi fac un tatuaj mic cu o formula chimica gen http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c6/Alpha- D- Glucopyranose.svg dar nu am idee ce formula sa fie. Imi puteti...? (mai mult)
Ce culoare as putea sa asortez cu verde? Ce merge cel mai bine?
As vrea sa desenez ceva in creion. dar nu stiu ce. ma ajutati? mersi. ps: nu stiu cum sa adau funda!
Vreau si eu un site unde pot gasi modele pentru goblene mai simple pe etamina. Dau funda pentru cele mai frumoase. Merci anticipat :)
Pe ce site pot sa vizionez filmul "What's eating Gilbert Grape"? dau fundita.
Stie cineva un film in genul Amadeus Mozart?
Buna TPU imi puteti da si mie niste site-uri de unde pot sa invat sa desenez chibiuri, personaje din anime-uri etc?
Gh. sincai are stiinte sociale?
Ce se intampla cu teatrul de vara Mamaia? Este intr- o stare deplorabila si nipeni nu pare sa ia vreo masura. De ce nu este refacut? Daca cineva din zona respectiva mi- ar putea descrie in detaliu...? (mai mult)
Cum trebuie sa arunc ca sa dau cos la baschet. ca din 20 de aruncari nu p-o sa dau nici un cos.
Ziceti-mi rapid versurile Antonia - Nu stau in Hawaii. dau funditaaaaaa zece mi de funda va dau daca-mi ziceti acum
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
1onur întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?