Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei, vreau sa intru in Dinu Lipatti la muzica. Ce probe sunt necesare? Trebuie sa- mi aleg "muzica si actorie" sau "actorie si muzica", sau aleg doar un profil: muzica sau actorie? Am auzit diferite ...? (mai mult)
Am nevoie urgent de citate despre carte! Va rog mult! Cel care da cel mai multe primeste vot +funda
Salut tuturor! Am un prieten care este clasa a 8- a si vrea sa se duca la Colegiul Economic Brasov. Ma intereseaza sa stiu exact daca se poarta uniforma in liceul respectiv si daca sunt profesori mai sariti...? (mai mult)
Bună, am nevoie de aceste cărți în variant electronic: http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/thriller-mystery Cine și ce ce mă poate ajuta? Merci mult
Ati citit Ecouri de dincolo de moarte de Johan Theorin? Vreau sa stiu cine este criminalul pentru ca am de facut o prezentare de carte maine si nu mai apuc sa o citesc toata.Multumesc!
Salut, as vrea sa aflu valoarea unor timbre si stiu cum, exista ceva pe net care poate sa ma ajute?
Ce parere aveti despre flesh-urile comandate de pe www.ebay.com?
Hei, lume! Vreau sa desenez ceva in creion dar nu stiu ce. Va rog dati-mi niste sugestii! Multumesc anticipat:*
Este vreun fotograf pe aici care are în „colecție" ceva echipamente mai vechi și este doritor să le doneze? Din nefericire nu îmi permit un DSLR, deși mă atrage domeniul fotografiei... Nu mă...? (mai mult)
Buna TPU. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva statusurii? :o3 Funda + Vot. :D
Salut TPU, am creat un canal de YouTube pe care adaug speedpainturi numit LagShit. Ultimul a fost cu Eminem si consider ca a iesit destul de bine.Problema e ca am foarte putine vizionari. Daca stiti vreun...? (mai mult)
Cine ma ajuta va rog si mie cu un link de unde pot descarca TOATA cartea Balzac si micuta croitoreasa chineza de Dai Sijie? Cea mai mare fundita pentru cea/cel care ma ajuta:* cu linkul corect!
Nota sau impresii pentru poezia "galbena": http://stih.ro/index.php?id=53
"Tara de dincolo de negura" de Mihail Sadoveanu este o carte care cuprinde mai multe povesti sau este o carte impartita pe capitole?
Va rog sa imi dati niste exemple de pictori, sportivi, muzicieni sau scriitori din Franta si care sunt in viata inca. D-au funda...
Cuvinte care contin xan
Care sunt muzele picturii, sculpturii, arhitecturii, dansului, poeziei, teatrului, eu an căutat dar nu găsesc deloc :( Dau fundă!:*
Știe cineva un site bun de literatură sf și fantasy? Unul unde oricine își poate face cont și oricine îsi poate posta creațiile, să primească răspunsuri și sfaturi, etc... Și dacă se poate,...? (mai mult)
Heyy! Stiti cum se scrie, corect bineinteles, 1995 in cifre romane? :s Mss anticipat :*
Aveti cont pe deviantart unde va postati lucrarile? Daca da, si doriti sa devenim prieteni... acesta este profilul meu http://konnstantinc.deviantart.com/gallery/
Ati citit cartea Portret al artistului la tinereţe, de James Joyce? cu vi se pare?
Vreau sa ma apuc de un "Art Journal", insa nu stiu unde se pot gasi chestiile necesare pentru acesta. Daca se gasesc pe vreun site lasati link-ul.
Salut TpU! Vad ca intrebarea mea a disparut (la care doctorandus a raspuns si ii multumesc pentru acest lucru). Mentionez ca aceasta nu este o tema ci sunt subiectele de examen de anul trecut. Anul acesta...? (mai mult)
Ce inseamna mai exact a stabili rationamentul unei propozitii? Aici includ 1)tipul de raționament (judecata), 2)premisele și 3)concluzia, precum și 4)felul propozițiilor. Imi puteti da...? (mai mult)
Cat valorea o colectie de timbre"Romania dupa anul 1950" Timbre cu nationala romaniei de fotbal de la campionatele mondiale din Italia'90, Anglia '66, Mexic '86 Argentina '78 + altele Jocurile ...? (mai mult)
Am citit recent "Epitaf pentru unspion" (Eric Ambler).In carte scria ca filmul a fost ecranizat in 1944 cu numele de "Hotel Reserve" iar vaddasy era James Mason. Stiu, din cate poze am vazut, filmul...? (mai mult)
Nota pentru poezia "paharul pe hol" : http://clienti26.claus.ro/~stih/index.php?id=54
Draga TPU...am o intrebare am o pusculita in forma de pisica Maneki Neko...se aplica si in situatia asta superstita ca aduce noroc?
Cum se instaleaza un film pe usb?
Stie careva daca se gaseste, in format electronic, arhiva ziarului Cronica Romana, anii 1995- 1996? Caut un articol din acea vreme si nu gasesc pe net nimic ajutator. Poate are careva o sugestie practica...? (mai mult)
Cum as pute sa imi descopar talentul? Adica ceva la ce sa fiu buna se pare ca nu ma pricep la nimic.
am 11 ani si familia si prieteni mi- au zis ca am talent la pictura ( din ce faceam ) la scoala si am zis sa incerc sa trec mai departe asa ca am inceput sa pictez cu ulei. Am facut 3 - 4 desen...? (mai mult)
poate cineva sa imi dea si mie fisa de lectura de la lorelei?
Bunaa! termin clasa a8a si nu stiu spre ce liceu si profil sa ma indrept! daca ati putea sa-mi ziceti un profil cu mai putina mate,fizica, chimie, istorie PS:sunt din Buzau! si am media intre 7-8 :D
Heii TPU. Am 2 probleme. 1. Cum as putea sa- mi fac bani in timpul veri ( am 13 ani )? 2. Cum pot sa- mi conving parintii sau bunica sa- mi cumpere o rochita, mentionez ca deja mi- am luat una dar nu...? (mai mult)
Am un proiect de facut si ar trebui sa fac o corelatie intre opera Poarta Sarutului si poezia Luceafarul de M. Eminescu, imi puteti da ceva idei sau un site de unde m- as putea informa? :D Dau ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta, va rog, cu niste informatii legate de arestarea evreilor din Romania in timpul holocaustului?
Am lectie deschisa la dirigentie si nu am nici o idee cu ce as putea realiza. Daca aveti vreo idee, va rog sa mi-o impartasiti. PS: Tema este ``Prietenia si colegialitatea``!
Vreau sa stiu daca exista vreun concurs de graffiti desenate pe hartie in special in judetul Suceava. FUNDA!
Hey,vreau sa desenez ceva in creion! Ceva sugestii?
Hey,TPU eu nu am mai desenat de mult si as vrea sa-mi dati niste sugestii(desene in creion)
am de facut un desen. dati-mi si mie niste ideii cu ce asputea sa fac! mersi
Va rog frumos vreau si eu o tema pentru tumblr!
FUNDA si VOT cine ma poate ajuta si pe mine cu o poezie sau niste replici dintre oxizi si acizi este foarte urgent...va rog eu mult
Hei, vine plaja, , vara si mi- ar placea tutoriale handmade cu imbracaminte, bijuteri (titnichele), lucruri pentru mine de vara, plaja de toate din lucruri ecologie sau nu, poate si cateva palari fundoi...? (mai mult)
Vi se pare asta o idee suficient de buna pentru un film sau o carte? Aceasta poveste ar avea cam doua sau trei etape. In inceput, este prezentata in paralel viata Monicai Anghelescu, o tanara orfana,...? (mai mult)
Eu as vrea sa intru la un liceu de arte insa nu stiu daca sa merg la Arhitectura si design sau la Arte plastice si decorative....Imi puteti spune cam ce se face la fiecare/pe ce se pune mai mult...? (mai mult)
Nota pentru poezia : decupată am o inimă atent decupată pusă la uscat ca o rufă când plămânii îmi suflă a crivaț si ger laolaltă ( continuarea aici: http://stih.ro/index.php?id=21 ...? (mai mult)
Dati-mi si mie va rog o husă pentru Nokia lumia 610, cea mai tare husă primeste funda! a si sa nu treaca 50-60 ron... Astept raspunsuri
Cine imi traduce asta in franceza dar nu cu google translate va rooog:o3 funda maree Zilele vacantei de vara s- au apropiat repede.toti copii isi fac planuri pentru bine meritata vacanta dupa un an...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
1onur întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?