Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vi se pare o idee buna pentru o carte sau un film? Va rog, am nevoie de parerea voastra sincera. Multumesc anticipat! Actiunea se desfasoara in viitor, undeva in anul 2080- 2100, in Franta. Cartea...? (mai mult)
Hei TPU, am nevoie de idei pentru PEISAJE si NATURA STATICA :o. [DESENE]. URGENT. [Dau funda :>]
Cine are cartea "Manipulatorii sunt printre noi" a lui Isabelle Nazare- Aga? Vreau să îmi spuneți și mie la ce pagină sunt prezentate soluțiile pentru a face față manipulării. Vă rog...? (mai mult)
Care stie un sait cu desene in creion sau in culoare cu chipuri umane sau manga?
Bună TPU îmi puteţi spune cum să plantez o boaba de cireaşă :D? Şi la cat timp trebuie udat? Cât durează să răsară? Are trebui să il tin la soare? Cam la ce temperatură? Şi ce ar mai trebui...? (mai mult)
daca de exemplu am o intregistrare cantata de mine acapella, cum pot sa pun pe fundal instrumentalul melodiei?
Ce parere aveti despre cartea "Mary Poppins" (P. L. Travers)? dar despre "Marile Sperante" (Charles Dickens )? imi puteti spune pe scurt despre ce e vorba? funda!
De ce dracu' totu- i facut in China?! mi s- a spus ca ei au fost mai creativi. dar ce, Traian Vuia, Mihai Eminescu si Stefan cel Mare nu au fost oameni minunati, care au facut tara vedeta? China a avut...? (mai mult)
Dati-mi si mie un site unde pot lucra la engleza la vorbirea directa! :D
FundaVOT... (e urgent) cine imi compune si mie o scurta poezie despre oxizi? poate sa fie si de 4 versuri.
Cum pot cumpara piese de teatru?
Nota pentru poezia :"Atenție! Podeaua e udă!" Atenție! Podeaua e udă! Și atunci când calci se lasă La fel ca o burtă caldă Cu gust de caisă (continuare pe :...? (mai mult)
Heyy! Vreau sa stiu si eu cum se conjuga un verb ( ex: tanzen) la toate timpurile in germana! ca nu stiu timpurile bine si ma incurc in ( ex: tanzst, tanz...) nu ma pricep sa pun astea, imi spuneti...? (mai mult)
Buna TPU..cine imi poate da un site unde gasesc Opera Oedip pe acte? Am o tema la muzica si mi s-a dat sa scriu actele operei Oedip.
Am mare nevoie de ajutor. Imi poate spune cineva asemanari si deosebiri dintre circculatia mare si circulatia mica? (In special asemanari, ca nu le gasesc nici cum ).
Vreau si eu la cuvintele urmatoare antonimele lor:rasplata si a facilita! Dau funda
Buna,am o mica dilema. Cand vreau sa salvez ceva in movie Maker mi se inchide, la fel si daca incerc sa il pun pe YouTube.Stie cineva ce as putea sa fac? >Funda!
Nota pentru "innoptare": http://stih.ro/index.php?id=2
Va salut! Intrebare adresată pasionaţilor de fotografie : De curand am primit un aparat foto Nikon D3200... Cred ca incepe sa ma pasioneze arta fotografică, nu ştiu nimic despre fotografie şi cer...? (mai mult)
Hei am nevoie de niste informatii interesante despre kenya gen cultura, legende etc. :D
Buna TPU.! As vrea si eu cateva nume de personaje datoare,care au luat bani imprumut si nu i-au mai dat inapoi,din orice poveste, film sau orice de genul... :D Multumesc!
am de facut un poster in format A2 despre medicamentele antibacteriene si nu am nici o idee, ma puteti ajuta? Funda :D
stiti cu ce trebuie sa te pregatesti pentru examenul de matematica pentru clasa a8a
Hei TPU, cine ma poate ajuta cu cateva tutoriale si imagini despre Natura Statica? [E URGENT si dau funda:>]
Pentru cei care s- au uitat la Romanii au talent si sunt pasionati de arta, de unde pot comanda online :panza neagra, lipici, sclipici, pensula. PS:sa fie un site de pe care ati mai comandat si stiti...? (mai mult)
Dau probe la liceul pedagogic. intrebarea este care sunt cele 3 obiecte pe care ar trebui sa le desenz? cei care au mai dat, va rog frumos sa imi spuneti.
Sall Lume! cine e din cluj si vrea sa mearga la liceul de arte sau a intrat nu stiti ce trebuie sa faci ca sa intri si de ce ai nevioie etc. eu pe site nu inteleg nimic. cel mai rapid primeste
La liceul Spiru Haret din Targu-Jiu trebuie sustinute probe la limba engleza pentru profilul " filologie engleza-intensiv"?
Cine stie care sunt costumele traditionale pentru Bulgaria si Republica Ceha?
Hei1 Cate kCal are o punga de ola! Imi trebuie pentru scoala!
Vreau si eu o pagina de facebook cu multe like-uri despre pictura si arta.
Cine imi spune si mie cum pot sa imi fac o adresa de e-mail? Dau funda. Si va rog, fiti mult mai detaliati. Multumesc.
Care stie cu ce s-a pictat acest tablou: http://www.bobart.ro/TABLOU1.jpg? Dar acesta: http://www.bobart.ro/pastel1.jpg?
Unde pot vinde tablouri, pe ce site-uri(in afara de okazii)? Tabloul este asta http://jurnaluluneifeterele.wordpress.com/2013/05/26/vand-tablou/ Poate sunt cumparatori si pe aici?:) Oricum, Funda!:D
Vreau si eu niste rap-uri gen heavy metal - impaled nazarene.
Un site bun de citit carti online sau de descarcat? M-ar interesa sa fie internationale...
Vreau niste idei legate de o pictura pentru ziua unei adolescente de 17 ani.
Merge cineva in aceasta seara la concertul sustinut de Andrea Bocelli si invitatii sai la Romexpo? stiti cumva daca concertul v a fi transmis pe vreun post de televiziune roman sau italian? din cate am...? (mai mult)
Te poti hipnotiza singur? Cum?
Am o intrebare legata de Proba de Creativitate pentru aplicantii claselor de arhitectura: (Ma intereseaza partea dintre "***...***") Proba suna cam asa: II. PROB Ă DE CREATIVITATE O compozi...? (mai mult)
Cine poate sa imi gaseasca o carte de Julie Maroh : "Blue is the warmest color" online sau de descarcat dar sa fie in romana sau engleza. Eu am gasit doar in franceza...?
De ce este Spania considerata o tara latina? Puteti sa-mi spuneti cate ceva despre cultura: mancare,costume populare,muzica,istorie, etc? FUNDA :*
Spuneti-mi va rog deosebirea verbului a fi in situatia cand e parte componenta a diatezei pasivei si cand este predicat nominal.
Am auzit de o carte interesanta ce se gaseste cu mai multe titluri. Din cate imi amintesc, "Blue Angel" si "la bleu est une couleur chaude" de Julie Maroh. As vrea sa o citesc online sau pe calculator...? (mai mult)
Cum i-mi sterg contul de facebook?
Dati- mi va rog o carte buna, pe care ati citit- o si v- a placut. Ceva ca si Jocurile Foamei, romane politise sau sa semene cu filmele Remember me, A walk to remember, Never let me go, Black Swan....? (mai mult)
Stiti site-uri unde pot invata mai multe feluri de a picta, desena? Vreau s-a fiu mai buna.
Heiii, lume! Dati- mi si mie idei de picturi/desene (mai multa grafica daca se poate) sau site- uri asemanatoare cu tumblr, i heart it sau deviantart. Am chef sa desenez dar nu stiu ce! Multumesc...? (mai mult)
Dati-mi si mie site-uri care se fac ceva, sa confectionez ca ma plctisesc numai pe facebook si de jocuri!
Cum vi se pare? http://my-own-life-my-own-way.blogspot.ro/2013/05/tinerete-iluzorie.html
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...