Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna am si eu o intrebare legata de umbre in desen. De curand am realizat un desen cu un inger cu aripi. Unde ar trebui sa folosesc umbre la aripi sau la rochie, par etc? adica unde trebuie sa fac...? (mai mult)
Daca cineva scrie o carte, poate scrie in aceea carte versurile unei melodii cunoscute sau numele unei emisiuni? De la ce varsta se poate publica o carte?
Slut TPU care este cel mai mare oras din lume?
Caut toturiale de pian incepatori/avansati As prefera videoclipuri Multumesc anticipat!
Vreau si eu niste melodii super noi si super frumoase. Pot fi melodii din toate limbile. ( nu manele). Cel ce imi da cele mai frumoase melodii primeste funaa, restul vot! :)
Cine ştie o piesa de teatru comica, cu 2 personaje şi scurta? PS:
am si eu o problema cu care ma tot confrunt..parintii mei ma tot indruma sa ma duc la lectii de orga, dar eu am un prost obicei de a ma lasa repede..de ex: acum ceva timp m- am inscris la ...? (mai mult)
~Hey TPU!~ ~Care este cel mai inalt zgarie-nori din New York ~ ~fundita
Imi puteti spune programul de vizitare a: Muzeul"Vasile Paevan" din Barlad Planetariul din Barlad Gradina Zoologica din Barlad Casa Cuza din Barlad Casa Sturdza din Barlad Casa Tudori din...? (mai mult)
Ce nota ai da pentru poezia "mlastina apei": http://stih.ro/index.php?id=43?
Buna, TPU. vreau niste statusuri "LOL" :D Dau funda! :)
Imi spuneti si mie va rog cateva nume pentru reviste(ghiduri)dau fundita
Cineva care e din Iasi, imi poate spune unde pot gasi o carte de subiecte de arhitectura pentru admitere? Facultatea are libraria ei si daca da, unde se afla?
Exista vampiri?
Deci....pe 21 mai o fost ziua scolii noastre. Pe un stand la a 7-a am vazut pui si legede dinalea mari. Cum se fac?
Vreau si eu un site unde sa pot posta desene in creion facute de mine... Stiti cateva? Multumesc anticipat! (Fundaa)
Ce nota merita poezia "toate fetele merg goale": http://stih.ro/index.php?id=46 ?
Hei. Am in jur de 50 de lei si vreau sa cumpar un buchet de flori din piata ( practic sa zic eu cu ce flori sa l faca ) Nu vr sa fie numai cu trandafiri pentru ca o sa vina prea putini. Imi puteti ...? (mai mult)
Repede! Ceva imagini cu desene decorative usor de facut si repede? Dau FUNDA si VOT!
Imi puteti spune semnificatia acestui citat? "Am putea trăi în prezent fără un Platon, dar ne- ar trebui un număr dublu de Newtoni pentru a descoperi secretele naturii şi a aduce viaţă în armonie...? (mai mult)
Va rog din suflet ajutati-ma, am nevoie pentru clasa mea pana maine de un discurs nu prea lung de sfarsit de clasa a 12-a pana joi, o sa avem o festivitate si nu vrem sa ne facem de ras.
va rog ajutati-ma! mi-am luat microfon qin da unul chinezesc :( nu stiam de la inceput si nu imi merge....nu stiu ce are ...nici in boxe nici pe mess :(
As vrea si eu sa imi fac o uniforma nazista cum as putea sa o fac nu ma intrebati de ce mi-a venit si mie asa :P DAU FUNDA! Am deja un sacou de la scoala si niste pantaloni de stofa tot de la scoala
Am de facut un proiect pentru scoala cu cativa colegi si trebuie sa facem o carte postala (suntem din Bistrita) in care trebuie sa "felicitam" un liceu care a implinit 150 de ani si un profesor care a ...? (mai mult)
Ce nota merita: http://stih.ro/index.php?id=42
Buna! Care este cel mai cunoscut pictor? Funda!:)
Cine stie niste site- uri specializate in vanzari de obiecte de arta? Eu am cateva piese din sticla semnata Emil Galle. Nu vreau exemple gen : Mercador, Tocmai.ro, Okazii. Astea- s cu totul alte site-...? (mai mult)
Ce anticariate si site- uri de achizitionat carti sub 10 lei cunoasteti? Ma intereseaza in special carti din categoria suprarealismului: filosofie, psihologie, spiritualiate, supranatural, religie...? (mai mult)
Stiu ca e o intrebare cam ciudata dar nu stiu ce sa fac. Eu am avut in sem. 1 o colega care ma ura si a intors pe toata lumea din clasa inpotriva mea. Eu m- am mutat in februarie in alta clasa...? (mai mult)
As vrea cateva adrese de unde sa- mi pot insusi tehnica de aplicare a mozaicului artistic.Sunt buna la desen. Exista cursuri, nu ma refer la facultate ci la ceva de scurta durata care sa ma ajute in acest...? (mai mult)
Salut, cine este interesat de o trupa? Cautam un tobosar, basist si vocalist.Conditi? Sa stiti s- a cantati cat de cat la instrument + s- a fiti din Timisoara.Momentan suntem doar 2 membri cu chitarile,...? (mai mult)
Care este nota minima cu, care poti intra la Regina Maria?
Care sunt cele mai bune carti pe care le-ati citit? Faceti un top 5.
Vreau si eu "Present Perfect Simple" si "Present Perfect Continous"! cum se pune in propozitie etc... Va rog! Funda! :) :P :)
Sunt clasa a 8- a si nu stiu ce profil sa dau. In general ma descurc foarte bine chiar fara sa invat la romana. Ma descurc bine daca invat si la geografie, biologie si istorie dar nu prea imi ...? (mai mult)
Hei! Cum sa fac ca pagina mea sa aiba ceva aparte, ceva sa deosebeasca de celelalte pagini, sa fie cea mai origilala ( Naruto- Ro)! exagerat de originala! Pagina mea este : Naruto- Ro Shippuden si ...? (mai mult)
Buna!:) Cine imi poate spune si mie cum s-ar povesti actiunea fabulei "Leul biruit de om" de La Fontaine.
Cum sa fac pagina mea de pe facebook sa iasa in evidenta (nu sa o vada toata lumea ), sa aiba ceva aparte, sa aiba ceva special diferit de toate paginile. pagina mea este : Naruto- Ro Shippuden si...? (mai mult)
am o intrebare..cum decurge inscrierea si admiterea la un liceu de arte (din Brasov)? eu ma bazez pe cantat. http://www.youtube.com/watch?v=C7lyO7KmAWI..(ware as fi acceptata)?
Buna TPU... vreau cateva site-uri cu desene in creion dar fara desenatori.ro.
Unde pot sa imi vand picturile proprii?
Sal tpu.funda.Stiti vreun concurs de desen grafic prin alba? si daca stiti: desenele trebuie sa fie creati originale sau poti copia un desen? daca stiti vreun concurs sa imi ziceti unde ora etc mersi.
Intrebarea mea se adreseaza cititorilor adevarati: daca ar fi sa urmeze o alta carte la fel de bine vanduta ca ``Jurnalul unu pusti`` sau ``Generala salvati- ma de- aici`` despre ce credeti c- ar...? (mai mult)
As dori sa incep sa iau ore pentru un instrument muzical.Mi- ar placea foarte mult sa cant.Dar inca nu stiu la ce...Ce instrument mi s- ar potrivi? Sunt fata si cred ca as opta pe ceva intre clasic si ...? (mai mult)
Unde gasesc un site cu datini si obiceiuri, dar clare si concise?
Cine este de la C.N. "Octav Bancila " Iasi, la arhitectura, poate sa-mi spuna cum e, cum sunt profesorii, ce ore se fac etc.... DAU FUNDA!
Pentru cineva care se pricepe la franceza cum traduc " detergentul XXX nu spala pacatele, dar in rest spala orice" Multumesc. Si fara traduceri de pe site- uri de traduceri, pentru ca am incercat,...? (mai mult)
Cine s- a uita la eurovision 2013? Am vrut sa va intreb, a cui a fost ideea cu platforma a Moldovei sau a Romaniei.Pentru ca am citit mai devreme un articol in care scria ca toata ideea artistic a fost...? (mai mult)
Cum pot sa invat cuvintele care au cratima. Adica cum pot sa imi dau seama unde se pune cratima.
Pe ce loc s-a clasat Grecia anul asta la eurovision?:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!