Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care este istoria orasului voluntari?
Repede:Ceva idei pentru o compozitie? Ceva schite.Dau FUNDA si VOT
Heiii :).M- am gandit ca pe viitor sa devin designer vestimentar.Sau ceva la birou (cum sunt in 'telenovele; ))' tipele alea care lucreaza in firme de haine sau gen "avon" dar firme mari daca ma intelegeti:))...? (mai mult)
Sunt in clasa a XI-a si chiar daca mai am inca un an de liceu, tot nu stiu la ce facultate sa dau. Imi puteti da niste sfaturi. Sunt pe profilul filologie.
imi puteti da si mie o parere despre "felul in care cant", va rog? http://www.youtube.com/watch?v=C7lyO7KmAWI
Caut persoane interesate sa participe la un festival indian ca si dansatori! Daca doriti spuneti-mi varsta si orasul din care sunteti!
Unde, cui, cu cat as putea vinde o carte veche de 166 de ani. E vorba de o Psaltire veche din 1847 scrisa in limba romana cu caractere chirilice. copertile sunt imbracate in piele. Astept raspunsuri?...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie care pictor a pictat femei goale?
Salutare, am si eu nevoie de niste modele de invitatii pentru banchetul verisoarei mele (cls a 8-a)... ceva sugestii? :> fundita! Mersi anticipat.
" De- aş putea..." În clipe oprite în linişte aş sta, Şi- aş opri de dureri pămîntul, Ca să scape fiecare de durerea sa... De- aş avea puterea şi gîndul. Durere şi lacrimă...? (mai mult)
Va rogg mult de tot sa imi dai URGENT un link unde pot gasi cartea completa Harry POtter si Piatra Filozofala? Fundita si tot ce vreti voi:*!
Cine imi poate trimite un link cu discursul regelui Mihai DIN 1944?
Unde pot gasi vopsea acrilica (acrylic paint) in Sighetu Marmatiei? Funda :D
Cum as putea sa imi dezvolt imaginatia mai mult pentru a putea desena pe freestyle? Adica sa nu privesc o imagine sau ceva ca sa pot desena
Vreau sa invat muzica si nu stiu de unde sa incep. Imi trebuie o baza teoretica, cat de cat, ca vreau sa fac muzica pe pc. Dar trebuie sa invat notele si etc, caci nu vreau sa ...? (mai mult)
Este un material din care se fac unele rochii de papusi este mai gros si plastifiat asa. si are culori fantasy... este stralucitor si reflecta diverse culori. stie cineva cum se numeste?
La scoala se organizeaza un concurs de arta pe pereti cu titlul,, Calator in Europa".Nu stiu ce nume sa'i dau echipei(sunt doar eu cu o colega :)) )Va rog, ceva idei! :o3 Mersii anticipat! :*
Am trimis o lucrare pe email pentru un concurs. Pe regulament scrie ca trebuie sa primesc confirmarea. Nu am primit nicio confirmare... oare lucrarea mea a ajuns la adresa respectiva?
Am nevoie de o melodiie care sa te calmeze, sa iti limpezeasca mintea, si niste metode sa pot retine mai bine lectia. Eu m- am gandit sa citesc seara (pentru ca la ce ma gandesc seara stiu...? (mai mult)
Am nevoie de un eseu a unei lucrare de pictor contemporan(ultimii 50 de ani) [preferabil facuta de voi, dar merge si link] in care in care sa spun ce ma inspira la ea "cu termeni de specializare". Am...? (mai mult)
Puteti sa imi motivati de ce nuvela 2 Loturi este o tragedie?
Cum se numeste melodia? Dau funda! http://www.youtube.com/watch?v=ZEZ-l57evXA
DAU FUNDA celui care imi zice cele mai multe rime pentru cuvantul,, irezistibil" URGENT!
Am o intrebare TPU. Cum as putea calcula distanta intr-o problema daca cunosc acceleratia=1, 5 timpul=2s si viteza=3m/s
Care este rolul cartiiin evolutia umanitatii? P.S. cel mai bun raspuns dau funda.
Cum se numeste acel creion special de facut umbre? Stiu ca in ebgleza se numeste blending stump! Funda! (nu crayola sau pasteluri )
Buna,imi dati si mie un site unde pot gasi subiecte pentru teza la romana?(clasa a5a semestrul 2)funda
Salut, as dori sa va intreb daca stiti unde pot gasi cartea Metro 2033, nu sunt in Romania deci nu o pot cumpara/ comanda :D as dori sa o citesc online :D daca stiti vreun site, multumesc...? (mai mult)
Ce fel de bunuri sunt resursele naturale ale tarii?
HEY TPU ajutati-ma si pe mine sa gasesc,, Cadoul,, de IOn LUca Caragiale rezumat am mare nevoie de el plz
colegul meu se referea la concepte morale romane ca avem tema la latina si nu gasim defel pe net.Numa in engleza e si Google nu traduce bine.Care ne ajuta si pe noi? Va rog...
Era o melodia cantata de un gras pe o insula, o nuzica relaxare, stie cineva cum se numeste?
Caut pe cineva care este cunoscator HTML si CSS pentru o pagina web. Pagina o sa contina 2 imagini si cate un buton fiecare. Platesc. Este cineva interesat?
unde gasesc si eu poze artistice pentru a construi un colaj?:d FUNDA :P
Cat fac radical la 20:6?
Heiiow! Da-ti-mi ceva programe bune de editat poze. Pentru incepatori, pentru ca nu ma prea am cu editatu :))) Dau fundita! :* Multumesc anticipat! Pa-Pa :p. O zi buna incontinuare :*
Fac o revista despre cultura europeana, niste pareri depre posibile subiecte stiti?
Imi spuneti va rog cum se impatureste o colie de hartie A4 astfel incat sa pot obtine un fel de mini agenda? (cu 4 pagini mici, pe care sa le poti schimba ca pe paginile unei carti)
Am nevoie de un sfat.Incerc de cateva zile sa modelez in barbotina niste crucifixuri.Totul imi iese f bine pana in momentul in care le pun la uscat. Dupa cateva ore barbotina incepe sa crape...? (mai mult)
Unde a fost facut alfabetul chirilic de chiril si metodiu?
Hei TPU sunt a 5 a si as vrea sa stiu daca este pe net caietul inteligent sem. 2 as vrea sa stiu varianta de teza 5 funda
Salutare. am o nelamurire. Am gasit recent o sabie si nu stiu daca e din perioada primului razboi sau cel de`al doilea...pe ea are o emblema rotunda si tiparit inauntru cercului IMP_OVED unde am pus spatiu...? (mai mult)
as vrea sa-mi spuneti si mie cateva detalii despre microscopul electronic:X fundita! :X
Peste 6 saptamani voi sustine un spectacol. Acesta are mai multe parti, printre care a mea si a unui coleg. Eu cu beatboxul, el cu chitara. Cum pot sa imi fac o "melodie" dupa care sa ma inspir, si ...? (mai mult)
Acidul acetic are puncul de fierbere mai mare sau mai mic decat al etnolului?
Am si eu o intrebare pentru voi... Cum e la LICEUL SPIRU HARET din BUCURESTI>? Va rog anul asta am treapta si eu zic ca e un liceu bun dar uni prieteni mi- au zis ca nu se invata si ca rofesorii...? (mai mult)
Uitati-va la acest videoclip in minutul 1.25 si spuneti-mi cum se cheama creionul ala gri cu care intinde culoare si unde il gasesc
As vrea sa intreb, care este schema interpretarii unui text? Cum se face?
Spuneti-mi va rog careva pesteluri (sa nu fie de Alecsandri) va rog! FUNDA! :D
Cred ca e buna categoria, vreau sa imi fac un tatuaj pe spate si am cateva intrebari 1. fiind primul tatuaj doare la inceput? 2. durerea devine suportabila daca chiar vreau acel tatuaj? 3.pot cere...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)