Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna toti prieteni mei zic ca am talent la desen dar eu nu cred asta voi ce credeti? https://www.facebook.com/media/set/?set=a.140089199517204.1073741841.100005483730169&type=3
Ce cadou as putea cumpara pentru parintii prietenului meu care sarbatoresc 30 de ani de casatorie?
La Românii au talent,trebuie să te înscri şi pe site, sau poţi să te duci direct la unul din oraşele cu preselecţii? mulțumesc anticipat...
Cine din Turcia merge la eurovision?
Formula : Cresteri si Scumpiri clasa a VI a
Heiii.Maine dau test la matematica din functii, stiti careva un site pe care sa vad cum se rezolva? Vreau sa le inteleg:*.Si legea de corespondenta..cum se afla?
Hei TPU imi puteti da niste texte sau niste site-uri pentru piese de teatru de maxim 2 persoane.Perfect ar fi monologuri. Fundita si vot
Daca vezi in metrou o fata si pe piciorul fetei un tantar ce faci? (http://www.stih.ro/index.php?id=40)
Va spun de la inceput. Comenteaza cei care chiar au habar de ceea ce o sa intreb. Vreau sa stiu si eu ce trebuie sa setez le un aparat pentru a face cat mai reusite pozele. Mai ales in Manual. Eu stau...? (mai mult)
Am o intrebare...imi puteti recomanda un dictionar de expresii folosite uzual in Japonia (pentru incepatori)? Urgent va rog!
Salut? Stie cineva cum pot contacta corul Fiat Lux? Sau mai exact fata care a cintat We are young? Va multumesc din suflet si dau FUNDA!
De unde pot lua acel cerc pe care sa il folosesc pentru un prinzator de vise?
Cum sa fac un plic de hartie?
Vroiam sa va intreb daca stiti cumva cum as putea sa imi fac o croseta de quilling ( nu de lunga durata petru ca dupa imi voi cumpara una )? Funda pentru cel mai bun raspuns! :)
Vreau si eu daca se poate niste poze cu desene facute de voi. Nu trisati. Cele mia frumoase castiga o FUNDITA :*.
Stie cineva cum se numeste piesa de teatru difuzata uneori pe TVR1, cu o femeie si un barbat care se intalnesc intr- o gara si vor sa se casatoreasca? Nu stiu mai multe detalii, dau funda ...? (mai mult)
Cum se scrie numai Dumnezeu ma poate judeca in engleza?
Dar sa stergi, de pe un grup un album de poze? am sters pozele, dar nu reusesc sa sterg albumul, deoarece nu imi arata instrumentele. :( Vreau un raspuns clar si explicabil! Astept, un raspuns! Please,...? (mai mult)
Am cateva intrebari de cultura generala: 1) Pe ce insulă se află palatul din Cnossos, realizare a culturii minoice? Bali Cuba Creta Cipru 2) în ce oraş a căzut victimă unui atentat...? (mai mult)
Cine stie, va rog, cum se reprezinta grafic numarul de aur?
Ati citit fragmente din Coran? Cum vi s-au parut?
Hei,nu cunoasteti ce pictor se semna "Deto"pe lucrarile sale? Funda:*
Astia chiar au facut din lagarul de la Auschwitz muzeu?
:) As dori si eu cateva intrebari de cultura generala la care trebuie sa le stii raspunsul neaparat, ca om ce esti. Va rog?; ; ) Puteti sa puneti doar intrebarea si o daca o sa stiu raspunsul...? (mai mult)
>. Am si eu o intrebare. Cine imi poate spune niste programe de facut pozele cu blur in spate. Dau Funda pentru cel mai bun raspuns.
Vi se pare aceasta idee suficient de buna pentru o carte? Credeti ca ar avea vreo sansa? Ce parere aveti? Actiunea se desfasoara in viitor, undeva in anul 2080- 2100, in Romania. Cartea urmareste povestea...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu designul saitului meu (saitul aare legatura cu animeul naruto) as foarte multumit saitul meu este http://narutouragan.ucoz.ro mersi anticipat
Am o intrebare interesanta. De ce s-a dezvoltat vegetatia de stepa in regiunile din Rusia? Vreau un raspuns corect si complet, Multumesc tuturor!
sunt un bun desenator (portrete, ilustratii, etc) dar pana acum am folosit doar creionul chimic...si as vrea sa ma aprofundez in ale desenului....imi poate recomanda cineva vreun set de...? (mai mult)
Vi se pare aceasta idee buna pentru a scrie o carte/un roman? :) Dupa multe batai de cap, am reusit intr- un final sa pun cat de cat intr- o oarecare ordine povestea si ar fi cam asa: Actiunea se desfasoara...? (mai mult)
Buna TPU... vreau si eu un nume de echipa pentru un proiect legat de un laborator de arta... sa fie ceva mai extravagant ( mai fluflu).
Cum as putea sa fac astfel de iluzii pentru ora de fizica? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zdW7PvGZ0uM Sau macar ceva de genul, si o scurta explicatie came de ce materiale...? (mai mult)
Cum se inmoaie pensula intarita cu vopsea?
Imi puteti da o lista cu poeziile lui bacovia despre primavara? Multumesc!
Hei! Ma poate ajuta cineva care deseneaza manga? Imitrebuie la ora de desen ceva in creion... ce as putea desena dar va rog ajutati- ma cu site- uri(mai ales cu desena manga) A da! si cine ma poate ajuta...? (mai mult)
Mobila din dormitor - MARO deschis, perdelele MARO, covor MARO :( m- am ales si eu cu ele fix asa...dar ma dispera as vrea sa schimb ceva, e prea serios totul, vreau ceva vioi.Mobila n- o schimb eu, dar...? (mai mult)
spuneti-mi si mie va rog un tag pentru grafferi care sa mearga la numele meu: Habir.
Hey care ati citit cartea "lancile insangerate"de arturo uslar pietri? o parere as vrea despre aceasta carte sau ce carti ca lumea mi-ati recomanda sa le citesc?
Sal TPU aveti un sait bun despre alchimie,istoria alchimiei,la ce e folosita,chiar si ceva gen experimente, ce materiale iti trebuie... FUNDA cel mai bun sait!
Maine ma duc la liceul de arta pentru niste pregatiri (vreau sa dau pe arhitectura in Marin Sorescu din Craiova) aveti idee ce se va face mai exact in afara de a desena? Am auzit ca la probe se...? (mai mult)
Care este topul 5 carţilor tale favorite?
Hello TPU. Ma tot gandesc de unde pana unde Sapca pentru rapperi, stie cineva istoria sepcii? Cine a inventato? De ce este cozorocul mai patrat ca la sapca obisnuita?
am pe maine sa fac o descriere literara despre imprejurarile orasului meu(valea jiului) locu nu prea conteaza mie miar trebuit o descriere literara despre un peisaj de munte cu epitete personificari...? (mai mult)
Ce aparat foto mi- ati putea recomanda de tip compact, care sa poata sa faca poze clare si sa se vada culorile frumos (sper sa intelegeti la ce ma refer), sa aiba un stabilizator de imagine bun, sa ...? (mai mult)
am un pariu cu o fata va rog ajutor. Ea zice ca baietii sunt obligati mereu sa deschide usa fetelor din punct de vedere al bunelor maniere, eu insa am auzit sunt cazuri cind barbatul trebuie...? (mai mult)
Unde pot gasi, un expert sa imi evalueze o icoana veche lipoveneasca, o am de la mama care la randul ei a primit- o de la bunica, este pictata pe lemn deci nu stiu sigur vechimea ei dar sigur are peste...? (mai mult)
Am de facut un proiect in care sa prezint trecerea timpului cu ajutorul unor imagini... sugestii? EVIDENT dau FUNDA! :)
As vrea sa ma ajutati.Cum o fac pe mama sa ma mute la Liceul de Arta la muzica? Nu vreau sa vad raspunsuri de genu` fi mai cuminte maresteti notele(P.S. am incercat)
Vreau si eu ultima medie de admitere la liceul de arte Nicolae Tonitza Bucuresti.
Cine are cont pe deviantArt? :3 Al meu este hogwartsgirl09
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.