Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Un stilou cu care poți scrie bine? Unul care scrie destul de gros dar fără sa păteze?
In ce perioada din istorie v-ati fi dorit sa va fi trait?
Exista vreun cuvânt care are î in componenta sa(nu la sfârșit) sau care are â la sfârșitul lui?
Bună seara! Profesoara mea de desen m- a înscris la un concurs cu tema: "Satul și orașul în context actual".Ce aș putea desena pentru a se încadra în temă.Ori staul ori orașul dacă ma puteți...? (mai mult)
Ce personalitai sunt nascute in orasul Voluntari?
Avem un concurs nou!
Salut! La colegiul national de arte Ciprian Porumbescu se canta doar muzica populara sau și jazz?
Salut, știe cineva autorul acestei poezii? I love you domnisoara Sunt very much mahnit Caci when I speak engleza Tu razi necontenit. I know ești englezoaică But it isn’t important Amorul...? (mai mult)
BĂ, PROSTULE, TU ȘTII CINE E TATA? Noi, care am purtat cravate roșii Și teniși chinezești, dar și ghiozdane De unșpe lei, făcute din cartoane, Azi am ajuns să ni se spună „moșii"! ...? (mai mult)
Salut. Spuneti-mi va rog care sunt aplicatiile gratuite cele mai faine pentru poze cu filtre ultrapop? Dau funda. Give thaaanks
Ce parere aveti de Serghei Mizil? Dar de Denise Rifai?
Salutări, as vrea sa știu de la câți urmăritori primesc verify pe insta?
Sunt oameni de cultura aici?
In esenta suntem urmasii dacilor si ai romanilor. Deci avem radacini si la Roma, nu doar in Dacia, fie ca ne place sau nu. Cand vine vorba de istorie, de ce foarte multi se identifica numai cu dacii?
Teatrul evreiesc oferă piese în limba română sau în idiș? Doresc să știu fiindcă n- am mai fost până acum la teatrul respectiv și aș dori să- mi invit iubita (eu vorbesc idiș, ea doar...? (mai mult)
Ce inseamna lipigheu in Ardeal?
Noblețea e un drept câștigat prin naștere?
Buna TPU sunt din Bucuresti si as vrea si eu sa stiu de unde pot cumpara role de film pentru un aparat foto analog????(nu vreau sa comand de pe eMAG sau alte site uri)
A fost vreun user bun aici care a placat și nu ați mai auzit de el?
Buna ziua! Este oare facultatea de limbi clasice o alegere potrivita pentru specializarea de limbi si lingvistica medievala? Inainte sa judecati intrebarea ca fiind bizara, as zice ca Antichitatea este...? (mai mult)
Câteva sfaturi pentru începători la desen în creion?
Hai să descoperi patrimoniul cultural, istoric și muzical al zonei Bărăganului!
Salut TPU, cine ma poate ajuta cu niste informatii, am un tablou mic cu un rau si niste copaci si se vede de parca ar fi 3d si vreau sa aflu ce valoare are. Mentionez ca pe spate scrie doar pretul dar...? (mai mult)
Bună, sunt studentă la Fine Arts și aș vrea ca din anul următor să mă transfer la Grafică sau Design Grafic. Ce se face mai exact la aceste profiluri, m- ar ajuta pe viitor dacă eu vreau să-...? (mai mult)
Salut. Este cineva dispus sa faca un traseu turistic (cultural) prin partea veche a Bucureștiului? Daca nu s-ar limita la zona Unirii si Universitate, ar fi ideal.
Este condotierismul imperios necesar pentru a reuși?
Ce este propedeutica in Romania? Înseamnă ceva?
Ce vrea sa zică autorul in citatul de mai jos? Dragostea este arta de a păstra intimitatea iar prietenia este arta de a păstra distanța.
Arta izvorăște?
Ce înseamnă obscen in mintea odihnita a unui moderator?
Salut. Am și eu o întreabare. Caut o melodie în care se fură un diamant și erau implicați vreo 5 persoane. Numele melodiei se numește Diamond sau ceva de genul dar nu o găsesc și nici numele trupei/cântărețului...? (mai mult)
Nu știu, câteodată mă minunez de mine.Chiar e extraordinar că știu să scriu corect, cu cratimă, fara ea unde nu trebuie, doar sau decat, pur și simplu știu, nu ca unii care înainte să dea...? (mai mult)
Sunt zgârciți cei care investesc in arta?
Unde mai lucrează Codrura Cerva?
Informații despre Silviu Alupei (jurnalistul de la Inedit TV), pe net am gasit foarte putin. Un link?
Unele persoane care scriu corect parca au o satisfacție sa ii facă pe toți agramați cand le găsesc cate o greseala.Si pe măsură ce se complac in aroganta asta, în sinea lor nu le mai ajunge nimeni...? (mai mult)
Ce meserie are în prezent Nasrin Ameri?
Salut TPU, Stie cineva unde pot vinde și eu 5 cărți vechi de Shakespeare in limba germana? Mulțumesc anticipat
Buna. Are cineva cont pe voxa.ro? Sunt ok? Multumesc anticipat.
Buna, in ce caz iti poti ingheta anul universitar?
Mai cântă Marga de la Clejani?
Puteți să îmi spuneți și mie câteva asemănări dintre limba română și celelalte limbi romanice? Mulțumesc!
Ce as putea folosi in loc de colorant alimentar, pentru creme de prajituri facute acasa?
Site-uri pentru carti?
Aici se pun întrebări serioase sau fiecare scrie ce ii trece prin minte?
Hey! Credeti ca media pe semestrul 1 de 8.42 este mare? Sunt clasa a 6-a, adica este buna?
Ar putea exista vreo legătura între ța ța căpriță ța și Krampus?
În ce categorie de umor sau artă se încadrează acest tip de conținut:? https://youtu.be/DGodkjpM-IU https://youtu.be/wg6B-NQwpq4 Apropo, cine mai face "Chestia cu mâna"?
Ce accent au banătenii?
Ce- a ajuns și literatura asta, oare asta e proza prin care se identifică generația de astăzi? Citez un fragment dintr- o carte, , Apare și Florin Salam, îi salută pe toți și se așază langa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!