Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o moneda aniversara pe care scrie 5 ani (1994-1999).As vrea sa stiu ce valoare are.Am cautat.o peste tot pe net si nu am gasit.o poate ma puteti ajuta:*. Ofer funda!
Heii! Am niste acrilice [ Acrylic Colours ] si vreau sa stiu daca se mai curata. Mi- am facut niste tenesi cu model galaxy : [http://www.facebook.com/photo.php?fbid=457891290953240&set=a.401599699915733.93709.100001971206154&type=1&theater¬if_t=photo_comment]...? (mai mult)
Cine stie ceva citate despre:adevar,incredere,prietenie,realitate, bunatate.
As vrea sa stiu cum intaresc ouale de paste sa ii sparg pe toti... daca stiti vreo varianta o scrieti aici. DAU FUNDA
De unde pot sa-mi cumpar materiale pentru bijuterii handmade? As dori sa cumpar din magazine (adica nu online). Cam unde as putea sa gasesc asa ceva? P.S. Sunt din Arad. Multumesc!
A vazut cineva expozitia "THE HUMAN BODY" de la Muzeul Antipa?
Am o prietenă care ştie să danseze superb, dar prietenii şi familia îi spune să nu îşi facă iluzii. Ce aţi face în cazul ei? Dau fundiţă celor mai bune răspunse alese de ea!
Cum poti sa faci poze cu marea britanie(cu steagul), funda!
Ce înseamnă endonim?
cine- mi poate spune si mie unde pot modifica poze fisheye? Adica sa se vada asa : http://data.whicdn.com/images/59072046/large.jpg, http://sphotos- c.ak.fbcdn.net/hphotos- ak- ash3/577604_501204259915996_705143573_n.jpg....? (mai mult)
Unde pot gasi un site de origami?
Niste poezii mai triste asa? Va rogg! :****
Se ofera careva sa-mi editeze si mie o poza? Vreau sa fie panoramica.Dau funda:)
Bunaa...As dori si eu niste poezii inventate pentru un prieten cu care sunt umpic certata..as vrea sa isi dea seama din aceea poezie ca imi pare rau si vreau sa redevenim cum am fost.
Sal TPU.Dau funda.Cat ar valora un ziar cu tehnici de cusaturi "Sateanca" din 11 noiembrie 1964 putin rupt la un varf si indoit la altu? Vreau pareri de la cineva care macar ar avea idee despre asa ceva...? (mai mult)
am si eu o intrebare. Stiti cumva la ce ora apare in seara aceasta Lumina Sfanta La Ierusalim. daca stiti raspunde-ti
Sal TPU.Dau funda.Cat ar valora un ziar cu tehnici de cusaturi "Sateanca" din 11 noiembrie 1964 putin rupt la un varf si indoit la altu?
Cum pot sa sa dau linkul de pe yotube pe pagina va rog sa ma ajutati ca sunt noua
Traditii si obiceiuri pascale din republica moldova stiti? am mai auzit despre unele si mi s- au parut foarta interesante. daca se poate raspunsuri de la cei cre le practica si le cunosc bine....? (mai mult)
la istoria artei "Curente artistile din secolul al XX- lea" ne- a dat profesorul sa facem un referat despre un pictor/sculptor din acea perioada. Problema e ca nu imi mai aduc aminte ce nume mi-...? (mai mult)
la istoria artei >>curente artistice din secolul al XX-lea
Stiti care este capitala europeana a anului 2013? Funda
Hey! Vreau sa imi iau o chitara clasica. De ce pot sa tin cont cand o iau.
Funda! Exemple de cuceriri facute de romani in perioada republici? Va rog!
A citit cineva Ingeri si Demoni de Dan Brown? Daca da, cum se termina?
Am o imagine cu luna sangeroasa si vreau sa adaug la ea nste efecte speciale:tunete si fulgere plus un scris si niste lilieci.cum sa fac sa le adaug?
Salut Tpu.In ce clasa se invata la scoala al 2 lea raznoi mondial?
Imi puteti spune pe ce data s-a incheiat al 2 lea razboi mondial in lume? Funda.
Ce pictor si-a taiat urechea?
Dati-mi un site de unde pot cumpara seria septimus heap cu coperta cartonata(tare). Toate cartile cu coperta cartonata. Eu le-am gasit doar pe 2, 3,4,5 cu coperta tare si 1 si 6 cu coperta brosata.
Salutare tuturor! Am si eu o rugaminte, carte cei care se pricep la facut, modificat poze cu photoshop sau alte programe. As vrea sa vorbesc cu cineva care se pricepe, daca cineva dintre voi le are...? (mai mult)
Se poate gasi de citit online 'Dictionar universal de filme' de Tudor Caranfil? Daca o are cineva, mi- o poate trimite prin e- mail? Am nevoie de ea pentru munca de cercetare pentru blog. Va multumesc...? (mai mult)
Deci, a venit mini-vacanţa şi aş dori să desenez câte ceva. Ce desene îmi puteţi recomanda? Pot fi grele sau uşoare, pentru mine nu contează. Dau ˝ fundă ˝.;;)
Ce articulatii trebuie sa folosesc sa pot face beatbox pe flaut?
Spuneti-mi voi acum mie, care este diferenta intre a fi si a nu fi?
As vrea sa va intreb daca stiti vreun site in care poti participa gratuit si online la concursuri de : creatie literara/plastica, desen, poezie, proza etc? Apropo as vrea sa fie din 2013 luna...? (mai mult)
Am gasit o moneda antica greceasca si nu stiu cat valoreaza am cercetat putin si se numeste drahma heracleonis sotiros as vrea sa stiu valoarea ei
Va place http://www.youtube.com/watch?v=jBV0wL1x2Iw?
Vreau sa stiu cum fac un Vulcan? dau fundita
Cum este si cum a fost vazuta Familia Regala in Romania?
Buna TPU. Am nevoie de niste melodii pentru un dans mai hip- hop - > modern. Am pus pana acum : - Santigold Freak Like Me - Skrillex Bangarang - Will.i.am Feat Britney Spears - Scream Vreau cat...? (mai mult)
Dati-mi va rog niste statusuri de ura vreau sa fac o persoana sa se simpta vinovata de fapta ei...;)
as dori si eu mai multe idei pentru un referat la biologie titlu se numeste colectarea selectiva a deseurilor
Hey TPU! AM de facut o plansa despre Statul American Utah are cineva o informatie sau o idee mai importanta pe care as putea sa o adaug pe plansa? Cum ar fi un loc minuntat, vestimentatie, mancare, ocupatii...? (mai mult)
Stie cineva sa- mi spuna ce semnificatie are acest tatuaj? https://www.google.ro/search?q=tatuaj+ oglinda+ sparta&newwindow=1&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JWB- UerWH4jy4QT- poD4Dg&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1024&bih=655#imgrc=CCFfo48t7CA1jM%3A%3BJIgltKZQFuiwhM%3Bhttp%253A%252F%252F4.bp.blogsp
Vreau sa cumpar o carte de matematica din care sa invat toate tipurile de calcul care ma pot ajuta in viata de zi cu zi. Recomandari?
Imi trebuie documentatie despre vectori si despre matrici, un sit bun de unde pot gasi cat de multe detalii va rog.(sa fie pentru informatica)
Hei TPU.:). Păi mie´mi place desenul şi majoritatea îmi spun că " am talent ". Vreau nişte păreri sincere despre câteva desene. (menţionez că am 12 ani) http://not- all- heroes- wear- capees.tumblr.com/image/49090679183...? (mai mult)
Cine intelege acest citat? dau funda, eu stiu raspunsul dar sun curioasa cine il intelege, la scoala doar eu l- am inteles? :) "Ce poate avea omul in plus fata de ingeri? As putea spune cu o formula...? (mai mult)
Am un aparat foto digital Samsung es90, si vreau sa stiu ce setari sa fac la aparat pentru fotografiere artificii, are cineva o idee, va rog, este urgent.Are si modul program, ude mai pot umbla la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?