Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa fac un clip scurt si am nevoie de un anumit obiect, respectiv un felinar in genull: https://www.google.ro/search?q=amnesia%20lantern&psj=1&bav=on.2, or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.45645796, d.ZWU&biw=1047&bih=473&um=1&ie=UTF-...? (mai mult)
Hei! Vreau sa stiu unde pot gasi cele mai tari graffitiuri din Buzau!
M- a lovit azi o revelatie, si cred ca o sa ma apuc iarasi de desenat. Si avand in vedere ca pana acum m- am rezumat doar la desenul traditional, as vrea sa incerc si digital, deci am nevoie de o tableta...? (mai mult)
Puteti sa imi dati o poza asemenatoare cu aceasta, dar de width: 572 height: 572 si mai clara? file:///D:/Downloads/Dj%20adrian.jpg
imi place foarte mult sa desenez in creion. Doar ca de un timp nu mai stiu ce sa desenez. Imi puteti trimite niste link-uri cu desene in creion? Multumesc anticipat! :*
Cine imi da si mie niste programe de modificat poze artistice spre exemplu cu fonduri albastre albe etc ......si cu diferite efecte dar efectele sa fie artistice;)
Exista vreo limba care sa nu contina in lexic cuvantul NU?
Stie cineva o aplicatie pe android unde pot descarca gratuit carti de pe internet ca apoi sa le pot citi fara conexiune la net?
As dori mult sa traduc aceasta poezie di ro in eng please hel my Un vis aprins dintr- o iubire sfanta/ O lacrima patrunsa intr- o inima franta Speranta ce apasa ganduri rebele/ Vantul...? (mai mult)
am Google Chrome si vreau sa nu se mai salveze nuciun site pe care il accesez cum fac?
Dati-mi si mie niste siteuri cu trucuri-magie foarte tari?
Unde se afla Libraria Adevarul in Focsani? Stiu ca pe bd-ul Independentei, dar unde, cu exactitate? FUNDA! Mercii! >:D< P.S.: Scuze de categorie. :)
Salutari la toti :) Vreau sa stiu cum se confectioneaza tigarile din ceai!
Am o intrebare : Ce facultate de arhitectura stiti in Romania? Ma intereseaza media minima cu care se poate intra si daca trebuie un liceu anume pentru a intra.
Nu credeți că dacă s-ar închide facebook, măcar pentru o scurtă perioadă de timp, lumea ar fi un loc mai bun? Argumentați răspunsul :)
Cati prosti sunt pe pamant?
Salutare.am gasit o moneda din argint pe care scrie Honderd jaar Kroningsfeesten Tongeren si din cate am gasit pe net(foarte putin) e o moneda de incoronare a tipului scris mai sus.nu stiu cat valoreaza,...? (mai mult)
V- ati propus vreodata sa incepeti o ampla lectura de carti? Sau v- ati cumparat vreodata mai multe carti si vreti sa le cititi? Din acelasi domeniu etc? Spuneti cate ceva despre lectura de carti. Eu ...? (mai mult)
Help Am un rol de actorie in care sunt jandarm, "mascat".Am nevoie de sfaturi cu ce as putea sa ma imbrac sa arat cat mai bine in pielea personajului.Sa arat spectaculos! Thx
Urgent-funditaunde pot citi online memoriile unei fiice de gangster? Nu memoriile unei gheise
Stie cineva vreun program cu care sa pot modifica fundalul unei poze?
Spuneti-mi va rog niste statui vestite din Londra
Imi poate spune cineva va rog traditii si obiceiuri din Cehia?
As vrea sa achizitionez un manual de biologie pentru clasa a 11-a.De la ce editura mi lati recomanda?
Recomandati-mi va rog un program de design/grafica de modificat texte sau poze sau chiar crearea lor.Ma poate ajuta cineva?
Care este diferenţa dintre Past Perfect Simple şi Present Perfect Simple?
Iubesc tot ce tine de Japonia de cand am terminat de citit Shogun-James Clavell.Vreau sa imi recomandati cat mai multe carti tot in acest stil:). Multumesc anticipat.
Hei. Care stiti cum se lucreza cu rasina incolora pentru bijuterii(cercei inele ca aici http://lessismore13.blogspot.ro/ ) si de unde pot sa- mi iau si eu? am cautat pe net, dar am gasit doar la cantitati...? (mai mult)
Cum imi prepar o masca neagra pentru fata? Am nevoie de ea la un rol de actorie. Vreau sa fiu un negru, gen Cabral.
cine imi propune ceva putin dar interesant de citit, am nevoie acum urgent.
Sunt in clasa a 11- a, la un liceu tehnic, la profilul tehnica de calcul. Clasa a 9- a si a 10- a le- am terminat la profilul matematica- informatica. Inca de mic mi- a placut sa desenez, ...? (mai mult)
Buna puteti sa imi dati un site cu o poza de ziua copilului pe 1 iunie pentru ca imi trebuie la scoala?
Sunt pasionata de fotografie si as vrea si eu sa imi iau un aparat profesional, dar nu sunt sigura care este mai bun. Nikon sau Canon? Va rog sa imi oferiti cateva informatii referitoare la ...? (mai mult)
Asemanari si deosebiri intre schita si nuvela?
Am facut un cantec eu singura si l- am aratat la multi oameni, care zic ca le- a placut, dar mie mi- e frica sa il arat la persoane straine. Voi ce ziceti, v- ar place un cantec numit "Un strop...? (mai mult)
Dacă vrei să înveți Origami uitate pe blog- ul meu. Poți învăța origami - 3D - Normale Are și un shop care merge Doar în Vaslui. dacă vrei sa comanzi și în țară trebuie...? (mai mult)
Cu ce se umple un ou după ce s-a scos conţinutul din el? Sau se umple cu ceva?
Cat costa o marca germana
Cum sterg un cont de pe odnoklassniki daca am uitat si loghinul si parola, dar am niste fotografii de cind eram mica si sunt tare aiurea?
Ati folosit? Ce credeti? Sunt bune? http://www.mustash.ro/culori-textile/592-culori-textile-30ml-mustash.html
Salut sunt din campina si caut un studio de inregistrari daca m-ar putea ajuta cineva si mai exact locul si taxa FUNDA
as vrea sa stiu si eu daca pe club penguin, s- a distrus liftul care ne ducea la misiuni mai putem face misiuni? pentru ca vad ca avem o noua misiune si nu stiu unde sa ma duc s- o fac prin telefon...? (mai mult)
Cate canale de televiziune au existat la inceput in Romania?
O intrebare simpla: ce pot face pentru ca un proiect sa fie interesant, captivant, placut, pe scurt, de 10? Proiectul este despre modalitatile prin care activitatea umana afecteaza natura, mediul ...? (mai mult)
Vreau si eu niste exemple de poze insa sa fie usor de repetat si sa nu am nevoie de multe obiecte sau photoshopuri foarte bune, aparate profisionale etc... Vreau sa am si eu niste poze frumoase
Hey! Suntem in 21.04. 2013 iar eu nu am mai primit cursul de pictura de la DeAgostini din decembrie as vrea sa sun ca sa intreb de ce si sa intreb si de bubliorafturi. Voua vi s- a intamplat asta, nu...? (mai mult)
Cu ce pot sa fac fasii pentru quilling?
As vrea o pagina cu magie adevarata mana formule si semne ritualuri vraji farmece si incantatii DAR SA PROVINA DE LA DUMNEZEU am gasit o pagina dar era (satanista) si am dat repede de acolo va rog spuneti-...? (mai mult)
ma poate ajuta cineva cu o bilgrafie electronica a lui Ariosti Attilio, e un compozitor din secolul 17... dau funda daca invat cum se da
De unde pot cumpara goblen in Braila? (nefacut, sa-l fac eu) Nu cunosc orasul.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!