Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stiti cumva cum se numeste aceasta poezie? Sau o puteti gasi pe internet? Domnisoara, în asta vara, Pentru tine eu voi fi O enorma povara. Cum vreodata n- ai sa stii! Eu prea mult te pretuiesc,...? (mai mult)
Imi puteti recomanada niste carti pentru clasa a V-a? Fundita :-)
Salut lume.am vrut sa va zic un lucru.cine poate sa dea un like pe facebook la pagina https://www.facebook.com/TotulPentruAnimale?ref=ts&fref=ts va rog.este o pagina dedicata animalelor
Unde pot sa ma uit la cd-ul mentalismul pentru totii online? Dati-mi likul.
M-am reapucat in a practica chitara, si as vrea sa va intreb: ce inseamna # ul? De ex.: Daca am un acord C#? Dar bemol?
As vrea si eu un program de inregistrat vocea dar fara microfon, sau web, fara nimic. Ma puteti ajuta cu un mic link. Dar sa fie online nu de downloadat. Dau funda. Multumesc!
Salutare TPU :) Ma intrebam daca stie cineva unde pot gasi sau daca are partitura la pian pentru melodia "Close to you " by Heidi Degn. Ofer funda si tot ce trebuie :)) o caut de mult timp.
Va rog sa- mi raspundeti cat mai repede! Deci de curand am primit un mesaj de la Vodafone in care scria ca : Intrucat ati depasit limita de credit alocata, serviciile Vodafone au fost restrictionate....? (mai mult)
De cateva zile imi framint creierii sa imi aduc aminte cum se numeste o chestie... Poate stiti voi si ma ajutati! Deci: chestie asta are cateva bile de metal care sunt prinse intr- un cadru si...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc nniste filmari de la nunti? Adica o nunta intreaga. Sa vad obiceiurile, dansurile, muzica, etc. Multumesc!
As avea nevoie de un inlocuitor pentru butoanele de la tastatura din imagine... ceva asemanator, nu trebuie sa fie buton, sa fie rotund si sa arata cat de cat asemanator. https://fbcdn- sphotos-...? (mai mult)
ma puteti ajuta si pe mine am nevoie de un program de editat poze si nu stiu unde gasesc daca vreti sa ma ajutati dati-mi un sait de unde sa il downloadez. :) funda normal :)
Imi da si mie cineva niste site-uri cum se face un corp uman in desen?
Buna as dori si eu sa stiu unde pot gasi ceara pentru incondeiat oua poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun magazin online de unde o pot achizitiona?
Salutare lume...:D spuneti-mi si mie unde gasesc (pe net) benzi desenate in romana din alea cu meme faces dati link-uri or numele saitului nu conteaza.
Cine imi poate da exemple de cateva citatate/versuri/aforisme sau orice altceva care sa-mi permita sa le desenez(ilustrez). funda:*
Dati-mi si mie un link de unde sa iau rezumat pentru Avarul de Moliere. Funda:*
Cine imi da un link unde pot sa gasesc un referat despre `` Din ororile celui de-al doilea razboi mondial``? Fundaaa; x
Buna TPU Trimiteti-mi si mie desene de paste. URGENT pana maine.
Salut.cine imi poate da si mie un program de editat poze si filmulete
cine imi propune niste carti de procese de judecata, procese care au fost reale si interesante de citit. Va rog imi dati denumirea cartii si numele autorului. Va multumesc si dau funda celui...? (mai mult)
Buna :) Imi trebuiesc niste cantece (cu tot cu tabulatura) la chitara.:) Cantece de maxim 5- 6 acorduri! ..Si sa se foloseasca numai acordurile alea generale/de incepatorii...Em, C, D, G, E, Am ...? (mai mult)
Cine stie un program de editat poze care sa aive efecte de genul Smoke&Fire la o claritate ridicata?! (Nu vreau sa aud de Photoshop ca stiu de el)
stie cineva de unde imi pot cumpara un șevalet?
ce unelte se folosesc pentru pictura? funda!
imi poate da cineva niste site-uri cu desene inc reion pas cu pas?
Voi frecventati bibliotecile mari din oras? Sunteti inscrisi la biblioteca? Imprumutati carti de la biblioteca?
Hey caut pe cineva care este la liceul Nicolae Tonitza din capitala. Vreau să îmi fac prieteni de pe acum in arta, ca vreau şi eu să merg acolo. Sunt curios de o descriere mai in detalii a liceului...? (mai mult)
Hey TPU...Un cuplu m- a angajat sa le fac niste poze mai frumoase....si mi- as dori sa imi dati niste sugestii(gen locuri potrivite si cateva pozitii(cat de cat decente daca se poate)) deoarece nu am mai...? (mai mult)
Buna ziua! Doresc sa invat sa impletesc obiecte de ornament(cosulete) din panusi de porumb si nu cunosc tehnicile de impletire acestui mestesug.Ma poate ajuta cineva cu un filmulet sau cu o carte cu explicatii...? (mai mult)
am nevoie de raspunsuri urgent va rog :)! trebuie sa fac portofoliu despre Stefan Luchian. Ce opera sa scriu si ce sa scriu despre ea? :/ Funda;)
Salut TPU, ce stiti despre monezile MURU PAJAZZO? In ce tara se utilizau, din ce an sunt, cu cat se vinde o moneda? Spuneti- mi ceva despre ele ca pe net nu am gasit nimic si alta sursa mai buna nu am!...? (mai mult)
Vreau s-a invat sa fac lucruri handmade. Dati va rog tutoriale. Dau FundaVOT
Imi puteti da un site in care este descrisa analiza platica a unei sculpturi din istoria artelor? Am cautat si eu si nu am gasit mai nimic:(. Poate fi orice sculptura, nu am pretentii:).
Are cineva sa-mi vanda un manual de biologie - cl a XI-a ed Corint?
pentru cei care sunt din Buzau as vrea sa ma mut la liceul de arte in clasa a 6:) Invatam dupamiaza? Eu as vrea sa dau la desem:) Cum este acolo?
stie cineva ce inseamna cuvantul intinerar? Acest cuvant l- am intalnit in urmatorul context: Descrie parcurgerea unui intinerar prin orasul in care locuiesti, cu precizarea numelor de strazi...? (mai mult)
Ce, wallpaper, aveti acum pe, Desktop? Multumesc.
Sunt din Constanta si de curand "M- am Echipat cu " Sicativ, culori in ulei, diluant, pensule cu par de porc / veverita, panza, diluant tot ce trebuie pentru ca pictam de vreo 2 ani si...? (mai mult)
Salut Pentru cei pasionati de art, design, video, desen si cam tot ce tine de partea asta, va invit in grupul acesta http://www.facebook.com/groups/176577979136480/ Unde sunteti liber sa va postati...? (mai mult)
Dati-mi povestirea pe momentele subiectului a oricarei nuvele de Ion Agarbiceanu va rog. :o3 FUNDA (nu site.)
are cineva niste site-uri speciale de desene in creion?
Va rog frumos cine ma poate ajuta fiindca am o tema la scoala si trebuie sa fac o demonstractie ca luceafarul este poem romantic..va rog frumos ma poate ajuta cineva? PS: nu vreau raspunsuri cu : cauta...? (mai mult)
As avea o intrebare. Am niste materiale care nu imi trebuie si am vazut pe youtube ca poti face din materiale fundite pentru par. Daca aveti si voi ceva idei, ce altceva as putea face. Imi puteti...? (mai mult)
Poate sa-mi spuna cineva ca iubeste arta si desenul ca mine? Dau like+favorite si prieten :D
Puteți sa îmi dați un titlu pentru un eseu cu tema de dragoste :d?
As vrea si eu tutoriale ceva in care sa imi aratati cum sa decorez un tort ceva modele de decoratiuni:*funda. repede
Spuneti-mi imaginile auditive,vizuale, dinamice si statice in poezia Miezul Iernii de Vasile Alecsandri, nu e tema.
Spuneti-mi imginile vizuale,auditive, de miscare si statice in poezia Viscolul de Vasile Alecsandri
Cine face cercei, bratari, inele, coliere din Fimo? Cum îi face- ti la fel? Măcar marimea vreau să știu cum o face- ti. Dau Funda celui care mă lămurește. Scuze de greseli și ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!