Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce fel de carioci imi puteti recomanda? Vreau si eu unele bune, ce coloreaza frumos.
imi trebuie jocuri cu dizain vestimentar. urgent
Pictura in ulei pe panza. As vrea sa raspunda doar cei care stiu intr- adevar, nu care au cautat pe net. As vrea sa pictez un tablou dar nu stiu: 1- ce tip de panza este mai bun 2- ce tip de culori ...? (mai mult)
Am o problema la chimie: Stabileste caracterul chimic al elementului. Nu vreau sa o rezolvati, dar ce trebuie sa scriu? Funda :)
Cat costa o carte veche de 171 de ani?
Am si eu de facut pentru la scoala o compunere in care sa imi exprim impresiile provocate de participarea mea la un eveniment cultural sau social cu prilejul vizitarii unui oras! dau funda la cea...? (mai mult)
Buna tuturor! Stie cineva unde pot gasi un maestru reiki in tg jiu sau in apropiere:D?
dragi prieteni! Cine imi poate explica sensul videclipului trupei Rammstein- Mutter? L- am privit de cateva ori, am citit versurile, dar oricum nu inteleg sensul videoclipului... Cine ma poate...? (mai mult)
Ajutati- ma in arta desenului va rog :). Vreau sa stiu chestiile elementare. In special umbrele. Un tutorial sau cunostiintele voastre sunt foarte folositoare, salut. :) P.S - scuza- ti categoria...? (mai mult)
Recomandati- mi si mie, va rog, o carte buna, care sa aiba misterul acela, sa ma faca sa vreau s- o citesc in continuare, sa vreau sa aflu ce se va intampla, si de preferabil sa fie ceva de scriitori...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? Are prietena mea o problema la istorie. I cere sa spuna o ctitorie a lui Mircea cel Batran si a lui Constantin Brancoveanu. Multumesc! :*
Ce categorie de cititori le-ar place Ciocoii vechi si noi de Nicolae Filimon.
Am 14 ani, si vreau sa invat sa cant la vioara de ce toata lumea spune ca este tarziu? Eu nu cred, bine cand eram mai mic nu aveam conditi materiale! Voi ce spuneti?! Funda, Funda :*
Buna, cum pot decupa o persoana dintr- o poza de exemplu eu sa ma decupez doar pe mine si sa ma pun intro alta poza dar cu un efect asa transparent sa imi fac o coperta:|? cu ce program pot face asta? ...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati va rog macar link-ul unui site cu info. despre acordarea unui triumf la romani?
Exista un catalog filatelic online Scott cu preturi?
Va rog daca ma puteti ajuta sa imi spuneti ce a provocat moartea lui Joseph Haydn?
Are cineva idee cum pot sa fixed niste praf de creta pe o foaie de bloc? Am incercat cu niste fixativ, dar cam uda foaia si o strica, aveti vreo alta sugestie cumva? mersi.
Hei. Am o profa de desen si mi- a recomandat sa fac niste schite de compozitie de la un pictor. Problema e ca nu am inteles bine numele. Jorge Sene... - si de aici nu mai stiu. Stie careva? Multumesc...? (mai mult)
Am gasit pe acest site http://ro.mybestcanvas.com/list_subcat/Picturi- in- Ulei/113/26 o pictura in ulei pe care as vrea sa o achizitionez si sint curios daca a m- ai facut cineva achizitii de aici deoarece...? (mai mult)
Cum se coasa icoane din biser? plizzz ajutati-ma, chiar am nevoie
Are cineva idee cat costa un album original de muzica de colectie al lui stefan banica?
Puteti sa-mi dati cateva exemple de legende franceze interesante, in afara de "Cavalerii mesei rotunde" va rog! Multumesc anticipat!
Ma puteti ajuta? Stiti care sunt aceste monumente? In afara de C, D si E? Fiecare raspuns ajuta, chiar daca stiti numai unul! FUNDA + VOT! Promit! http://i.imgur.com/pvQqtx6.jpg
Stie cineva ce sunt mai exact tonurile,monoculorile, dominanta cromatica si pata de culoare? Imi puteti da exemple?
"Kindle" (de la Amazon) sau altă firmă? Ce preferați și de ce?
Buna tuturor, am nevoie de ajutorul vostru are consta in votarea unei poze cu care eu m- am inscris intr- un concurs de fotografie! Imi doresc mult sa castig acest concurs, ar fi un pas inainte in cariera...? (mai mult)
Credeti ca e bine sa bagam bani in muzee sau sunt bani irositi? Va rog, argumentati-va parerea:D
Salut TPU Am si eu o intrebare:pe youtube cum gasesc un videoclip numit zestrea Buduresii sckipati Arieseni 2013? Dau funda pentru raspunsul corect
Cine imi poate da si mie niste site-uri cu bratari facute manual? :) Funda >:d<
Bună...îmi poate spune și mie cineva un site unde pot să scriu versuri compuse de mine?
Buna,unde pot gasi jocul temple run 1 si/sau 2 pentru calculator. FUNDA
TPU Ajutor! ..care sunt asemanarile si deosebirile dintre film si balada Pintea Viteazul? Dau fundita)
Sall TPU, cum pot sa-mi vad o intrebare? Pe profilul meu scriu ca am 1 intrebare, dar cand dau click, zice Utilizatorul metin2maaaa nu are nicio intrebare
Dati-mi si mie urgent un site unde sa citesc cartea george si cheia secreta a universului online dau funa+voy am nevoie urgent
Care este cel mai mare cimitir din europa?
tocmai ce mi- am luat de la firma PICTOR mai multe chestii : culori in ulei Reeves, Pensule cu par de porc, Paleta, sicativ si Diluant ( white spirit ). As vrea si eu sa stiu despre pensule...? (mai mult)
De pe ce site pot invata sa fac portrete? Eu daca imi pui un desen in fata, pot sa-l fac, dar vreau sa stiu cum pot sa fac eu portrete fara un alt model in afara de persoana respestiva.
Buna seara TPU am o intrebare: am gasit o masca ciudata pe un camp aseara pana acum am fost de o gramada de ori pe acel camp si n- am gasit nimic si nu umbla nime pe acolo in afara de mine... masca arata...? (mai mult)
exista cumva un limbaj al grafferilor? :o3 De ex: cum sunt cuvintele oembe, a crossa, . si restul va rog daca mai stiti cuvinte vreau sa mi le spune- ti si explica. ca sa stiu si eu.:o3 Va multumeesc...? (mai mult)
Vreau sa ma specializez in domeniul fotografiei, in special in al editarii acestora. Ideea este ca vreau sa imi fac munca cunoscuta. Aveti idee cum as putea sa fac asta fara sa dau bani?
La formula de aflare a impartitorului, cand impart deimpartitul la cat imi ramane rest, de ce?
Prieteni va rog mult sa ma ajutati la ceva. Mi- a predat in clasa a5- a comparatia numerelor la o putere. Dar sincer acum sunt intr- a6- a si nu- mi mai amintesc. Va rog spuneti- mi cum vine. De exemplu...? (mai mult)
Cpunete-mi ceva informatii despre capsuna
Hei TPU :) Nu stiti care este bataia ( pentru chitara ) la melodia Someone like you a lui Adele?
Poate cineva sa imi dea toate formulele de trigonometrie matematice va rog:)?(dau funda, vot ce vreti voi)
Luna trecuta eu si trupa mea am participat la un concurs national de dans (ESDU Dance Star- Romania Open) la categoria MTV Comercial, am primit titlul de campioni nationali si ne- am calificat pentru...? (mai mult)
Aceasta intrebare este pentru cei ce locuiesc in judetul dambovita sau pentru cei ce stiu zona. Stiti cumva unde pot lua cursuri de vioara? In zona Fieni- Pucioasa- Targoviste? Va rog daca...? (mai mult)
Ce parere aveti de creioanele firmei Maped Color Peps?
Care este diferenta dintre tableta si iPad?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!