Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva de unde pot lua negativul pentru melodia,, Mai stai copilarie,, cea cantata de alina eremia Funda! va rog rasp
Vreau prieteni pe my free zoo va rog! funda!
Heii TPU! Cand voi termina scoala generala, vreau sa dau la liceu de muzica (stau in Bucuresti).Ce liceu imi recomandati? Am sanse oare sa intru? Mersi mult!
Sall! Cum fac sa imi schimb poza de profil la TPU? ca n-am nicio poza si vreau sa-mi pun una! Cum FAC? FUNDA! + VOT!
vreau sa ma dau la sectia grafica la o scoala de arte, ce meserii ar iesi din aceasta alegere? atat in tara cat si afara,
Ce raspuns are gicitoarea Cine-i zana Ce, din zori, Presara-n gradina Flari?
Heei TPU! Am o mare problema. Nu stiu cum sa imi decorez camera... Vreau sa fie mai BOOM. Vreau linkuri. P.S : Stau impreuna cu sora mea in cameraa. Funditaa :x
Hey, sunt din bucureşti, mă pasionează foarte tare artele plastice, şi caut neapărat un concurs, un curs undeva, orice. Cred ca trebuie menţionat ca am 13 ani, caut se asemenea persoane care...? (mai mult)
Sunt clasa a 8a si ma intereseaza arhitectura.Cei care stiu cate ceva as dori sa- mi raspunda la urmatoarele intrebari: Trebuie sa merg la profil mate- info? Am nevoie de multa matematica? ce este important...? (mai mult)
Buna cum pot face un orar cu lala band pe pizap?(facebook)imi dati niste instructiuni?(sa fie explicite) FUNDA
Salut, ajuta- ma cu o idee Vreau sa fac ceva in pagina aceasta numita behind the magic de pe portofoliul meu. Insa nu sunt sigur de ideea mea si as vrea ceva pareri. Momentan am pus 2...? (mai mult)
imi spuneti si mie care dintre cartile acestea sunt in engleza? dau funda. 1)http://www.google.ro/search?hl=ro&q=falling%20in%20love%20carte&um=1&ie=UTF- 8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=WCRfUaHfOYreswbGzYDgAg&biw=1024&bih=679&sei=WyRfUdSuLsnPtAb6goC4Ag#imgrc=VXadzcBWUYVYaM%3A%3BXnZMtCeH
Sall... am facut cont pe conquiztador si nu primesc e`mail cu parola, nu mi-a trimis`o, stiti cumva dc? :( Funda!
Am o intrebare. Exista un program pe care poti creea negativul unei viitoare melodii? Am o trupa,suntem la inceput, si eu ma ocup de chestii din astea.Multumesc!
Http://mercador.ro/oferta/goblene-IDE7Jb.html http://mercador.ro/oferta/goblene-IDE7Nh.html
Cine stie cateva cantece frumoase folk, cantece de munte sa imi spuna si mie? Multumesc anticipat.
Unde in Bucuresti se afla magazine in care se vand articole quilling?
Stie cineva ce fel de creioane sau instrumente se folosesc pentru realizarea umbrelor in desenele artistice, sketch- uri etc? Si ce fel de instrumente contine o trusa de desen profesionista?...? (mai mult)
Stiti carti gen bear grylls.Adica ceva gen pierduti pe o insula sau abandonati in mijlocul paduri.
Din cate stiu unele vitamine ingrasa. ( Ma refer la cele care le iei sub forma de pastile ) Trebuie sa iau calciu si vitamina D3( la indrumarea medicului) si vroiam sa va intreb : ce riscuri...? (mai mult)
Sunt in clasa a 7 a si as vrea sa dau la liceu pe profil "Mate- Info". Sunt bun la matematica dar la info ar fi ceva probleme ca din clasa a 6 a nu am mai facut aceasta materie si am cam uitat...? (mai mult)
Cine s-a nascut primul internautilor, oul sau gaina?
.doresc sa iau cursuri de chitara..credeti ca merita?
Am inceput un tablou pe panza folosind culori acrilice si a inceput sa crape cand s-a uscat. de ce?
imi poate da si mie cineva niste informatii despre muzeul Antipa?
Doresti sa te deconectezi cu o comedie pe cinste pe 7 aprilie,in barul Surubelnita,ora 19, 30(cale Mosilor 100)?
Doreste cineva sa vina la teatru-comedie duminica, 7aprilie,ora 19, 30, in Bucuresti, Club Surubelnita(vezi facebookul clubului pentru adresa)?
Buna TPU cine se pricepe la desen respectiv la umbre? dati-mi si mie va rog un ID am cateva intrebari!
Cu ce pot inlocuii pasta de apretat sau cum s-o numi ea, am nevoie sa fac un ou din ata(in cazul in care nu aveti idee de care : http://youtu.be/iShgTth8ZWg).Multumesc anticipat!
Cine i-mi poate da cateva site-uri unde pot gasi scenete pentru clasaa8-a? dau funda.
am 13 ani, imi place sa fac graffiti si m-am gandit sa-mi aleg tag-ul dizzy. Voi ce parere aveti? :o3
Hei stie cineva ce biecte mai sunt folosite pentru desene : exemplu: crayola, carbune...etc Dati-mi cateva exemple de obiecte, va rog!
Am nevoie de ceva... Am nevoie de un monolog din `La lilieci` de Marin Sorescu.Il puteti scrie chiar aici sau puteti posta un link.
Cum se numesc mai corect buboncikurile de la caciula/ofer funda
E cineva care e in masura sa imi dea cateva sfaturi/pareri despre fotografii?
Vreau si eu un program care sa intregistreze vocea peste negativ. Vreau si situri de unde pot lua negative gratuit!
Unde as putea sa gasesc pe internet de cumparat AMOS I CAN B?
O traducere in limba spaniola pentru "placere trupeasca" stie cineva? Este buna "placer carnal"?
Eu am un set de 5 pânze şi culori acrilice. Am pictat primele 3 pânze şi vroiam să mă apuc si de cea de- a patra, care destul de mare, dar nu prea ştiu ce aş putea picta pe ea. Mă gândeam...? (mai mult)
Trebuie sa fac un desen din puncte si linii pentru un concurs, dar nu prea gasesc ceva care sa imi placa... Imi puteti da niste sugestii sau poze cu desene din puncte si linii pe care as putea sa le fac?...? (mai mult)
cum se face lampioan sa imi explice macar un video aratatimi.
Cei care picteaza in culori sunt numiti pictori dar cei care deseneaza schita doar in creion cum sunt numiti?
Am de facut pentru un concurs la biologie o macheta din materiale reciclabile ce reprezinta un peisaj. Ceva idei?
Buna,spuneti niste animale pe cale de disparitie.va rogggg repede
Va rog sa imi spuneti si mie daca in comuna Peris, judetul Ilfov mai exista "Catelul de apa" constuit de inginerul George Constantinescu. Multumesc anticipat!
In zilele noastre lumea mai merge de placere la teatru? De fiecare data cand intreb pe cineva daca merge la piesa respectiva imi spune ca nu are chef, dar merge ca sa i se puna nota si mai sunt altii ...? (mai mult)
Ce ghicitorii amuzante stiti? Cum ar fi:Ce e negru si merge pe sub pamant...(O rama imbracata-n ninja) As fii pus intrebarea la conversatii dar nu gasesc.
As vrea sa- mi cumpar o chitara electrica si vreau sa stiu daca urmatoarele modele sunt bune pentru genul de muzica heavy, death, hard rock, grindcore... si daca sunt bune, durabile etc... deci daca...? (mai mult)
am 13 ani, sunt fata, imi place sa fac graffiti. Dar inca nu mi- am gasit nici un tag. Si as vrea unu care sa inceapa cu, , s, , sau, , x, , . Putin ajutor, va rog Ps: scuzati...? (mai mult)
am 13 ani, imi place sa fac graffiti. Dar inca nu mi-am gasit nici un tag. Si as vrea unu care sa inceapa cu litera,, s,,. Putin ajutor, va rog
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.