Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
imi puteti da si mie niste programe de desenat? dau funda:*
Vreau sa ma fac pentru maine pinochio! Ma puteti ajuta cum ma pot face? Funda:) Vreau raspuns cat mai repede! Macar o idee
TPU! Ce as putea sa fac la un atelier de maini indemanatice ca am ramas in pana de idei. Puteti sa dati si linkuri. Fundaaa.
Imi puteti spune un vers al lui Marin Sorescu dupa care as putea picta ceva? Eu m- am gandit la urmatorul :"Si l- a izgonit din rai pe Adam pentru suprarealism" Credeti ca ar fi potrivit pentru un concurs...? (mai mult)
Pentru cine are cartea "Gazda" de Stephenie Meyer am gasit-o in format pdf. Are 19 capitole. Atatea are sau nu e toata carte? Va rog ajutati-ma :) Si din perspectiva cui e cartea? Funda
Aproape de strada unde locuiesc se afla un pod de beton, deasupra lui trec trenuri, prin eltrec masini si oameni.De- a lungul timpului a fost murdarit de graffiti, singura parte ramasa curata fiind tavanul.Tocmai...? (mai mult)
Salutare, dragilor! :x Ce pot sa- i iau unei fetite de doar 5 anisori? Vreu sa- mi raspundeti tinand cont ca- i place sa- si inventeze singura jocurile. Are o gramada de ...? (mai mult)
Vreau sa particip la Romanii au talent. Ce trebuie sa fac? PS: Am sub 18 ani.
Buna! Vreau niste site-uri de poze (artistice) foarte frumose.Ma puteti ajuta, va rog? Dau funda. :-j
La o materie ne- a dat pe acasa la baieti sa gasim secretele gospodariei, iar la fete - secretele bucatariei. De unde pot eu gasi secretele gospodariei sau puteti sa- mi spuneti citeva dintre ele? Pe...? (mai mult)
Stie cineva acordurile de la melodia payphone pentru chitara la fel cum face si sungha jung?
Buna tuturor imi poate spune si mie cineva in ce consta proba de admitere la liceul Balasa Doamna sectiunea arhitectura (mai exact ce trebuie sa fac ) si media minima pentru a fi admis?
Stiti cumva daca "Turnul Dinamic" s- a construit in Dubai sau a ramas doar la forma de proiect? In toate articolele pe care le- am citit nu se foloseste decat verbul la viitor si gasesc doar...? (mai mult)
vreau si eu niste site-uri /link-uri in care sa explice cum sa faci un portret, pe pasi! :o3 Cel mai bun link primeste traditionala FUNDA!
Ce vopsele non-toxice pentru piele exista? Ma refer la vopsea praf, vreau sa o folosesc pentru un bal cu tema "HOLI".
exista de cumparat vreo copie a cartii mein kampf - Adolf Hitler in limba romana care sa fie publicata in Romania in perioada in care a fost scrisa, ceva recent? Multumesc anticipat
SAll! Cum pot invata sa pictez flori frumos? Vreau tutoriale. FUNDA
Puteti sa imi dati o lista cu toti hiducii mai cunoscuti din lume? sau un link catre un site.
Doreste cineva sa vina la teatru-comedie duminica, 7aprilie,ora 19,30, in Bucuresti, Club Surubelnita(vezi facebookul clubului pentru adresa)?
Hei TPU, cum pot adauga imaginilor mele un efect 3D,dar cu ochelari. vreau sa stiu daca numai prin photoshop sepoate, adica exista si alt mod?
Pot sa joc teatru chiar daaca nu am absolvit facultatea de teatru si film?
Ce vopsea a folosit aici pentru a picta si apoi sa arunce sclipici? ma puteti ajuta? Vopsea normala neagra sau ceva special? Va rog:) http://www.youtube.com/watch?v=lx3jK1L9jmo
Salut, am un Samsung c3222 http://www.emag.ro/telefon- mobil- samsung- c3222- chat- dual sim- silver- 33598/pd/EZ8C7BBBM/ Am intrat pe net pe waptrick.com am incercat sa descarc un joc ...? (mai mult)
Ieri impreuna cu colegii am facut o trupa de dans... Pe ce melodii am putea face coregrafii? P.S: dansam si hip hop si pop si dance si elctro... orice dans Raspunsul cu cele mai multe melodii care ne...? (mai mult)
Cum aflu distanta focala in clasa a 7-a?
Hei va rog dati-mi informatie despre,, chirurgia estetica(plastica) va rog frumos...e de dorit link..multumesc dau funda!:*
Are cineva vreo poza cu Mihai Eminescu scriind? Cine are sa imi dea si mie va rog(site sau download)
:* Cine imi spune de unde pot lua fundaluri de cover sau de notite? :o3! Dau fundaaaaa :*!
Heii TPU! Ati putea sa ma ajutati in legatura cu un desen la scoala? Tema se numeste Planeta albastra si nu prea stiu ce sa desenez decat Pamantul... Daca aveti alte idei va rog mult sa ma...? (mai mult)
Care sunt figurile de stil din La oglinda de George Cosbuc, Scara
Ce si cate melodii smachere stii?
Imi spuneti si mie va rog, era un episod in art attack in care facea o paleta(de culori) gen un suport de creioane. Puteti sa-mi trimite-ti link-ul de la episod? :o3 Fundaa
Ce este mai bun MTN HARDCORE SAU MTN BLACK? :|
Am nevoie de un program de trucat poze gen acela de pe siul acesta. Unul bun care sa poata faca orice! http://www.cs-gothic.com/forum/sick-t6373-42.html
Ce desen as putea face, cu ideea de consumul de fructe in scoala? Idei sau chiar si schite sau si desenul.P.S : Trebuie sa il fac cu pensula sau si crayola, deci nu pe computer! Va multumesc mult!
sunt regizor in sceneta O scrisoare pierduta. Piesa trebuie pusa in scena peste o saptamana si eu inca nu am gasit muzica de background care sa se potriveasca. Va rog sa ma ajutati cu nume de...? (mai mult)
Ce opere literare cunoasteti in genul celei de Alexandru Dumas, Dama cu camelii?
Bunaaaa :) Va rog spune- ti- mi si mie cum se numeste melodia pe care a dansat trupa de copii imbracati in galben la Romania danseaza? erau foarte multi si erau de la Bucuresti... si la inceputul coregrafiei...? (mai mult)
Heiii. Sper să mă puteţi ajuta. Am o pasiune pentru teatru/actorie venită din senin. Aş vrea să fac nişte cursuri legate de asta sau să dau probă pentru un casting, dar cred că întâi am nevoie...? (mai mult)
cine ma poate ajuta sa gasesc cateva poezii proletcultiste? caut de ceva timp si am gasit una singura.
Buna! De unde as putea lua imagini doar conturate( adica sa fie doar conturul negru)? Sau sa imi ziceti cum se numesc macar.
Buna TPU. As dori si eu un top de 10 melodii din acelea vechi, gen: Richard Marx - Right Here Waiting FoR You; sau Christina Aguilera - You Lost Me. Cel mai tare top cu melodii cunoscute, dar vechi...? (mai mult)
Hello friends :) ce inseamna P.O.H.U.I. titlul melodiei Carla's Dreams - P.O.H.U.I.? Funda:*
Imi plac mult bonsaii, arta saikei si amenajarile bonseki.Momentan doar in mare parte m- am documentat despre acestea.Am vazut clipuri si imi place dar nu stiu de unde si de la cine sa invat aceste arte.Pentru...? (mai mult)
Telefonul mobil HTC e normal(bun)?:) Funda-;)
Peste o saptamana am un spectacol in care sa dansez. Puteti sa imi sugerati niste melodii? ps:cat mai repede!
Care sunt cele 7 minuni ale lumi?
Salut am si eu nevoie de un siteu de unde sa descarc variantele de bac anterioare cu tot cu raspunsuri.dar sa fie ceva rapid dau download si sa si descarce.si sa fie toate variantele nu doar una.multumesc...? (mai mult)
Doresc filme comedy)) Funda-;)
Cer un sfat va rog ajutati-ma sa aleg un telefon mobil, as dori sa spuneti care e cel mai bun dar sa nu fie mai mult de suma-3000lei plus la toate sa fie degetal, va rog :( Funsa-;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.