Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Funda! Cum este la Present Simple ( negativ ): I (be)... I didn't be? sau I didn't am? sau cum?
Stie cineva de unde pot lua pozele lui: Teofrast, Strabon si Aristarh?
Ce studii iti trebuie pentru a ajunge arhitect?
Cine a enuntat dictonul:" Nu judeca o carte dupa copertile ei"?
Vi se pare ideea asta suficient de buna pentru un roman (de dragoste eventual)? Acest roman ar spune povestea lui David, un tanar de 21 ani, extrem de atragator, ce provine dintr- o familie bogata, ...? (mai mult)
Care oras a fost pentru prima data mentionat pe timpul lui Vlad tepes? Funda+vot
Buna ma poate ajuta cineva sa invat sa cant la pian macar daca stiti un program care sa ma invete. Am 13 ani oare mai pot sa invat sa cant la pian? dau funa
Nu am o intrebare, ci doar putine de spus in legatura cu ceva. Cu pasiunea ta si in ceea ce faci sau ce faci ca sa iti placa. Mai precis. Greseste si invata din asta, Exploreaza si invata lucruri ...? (mai mult)
Ma ajutati si pe mine la un exercitiu? Cerinta:Eliminati radicalii dubli: 9-4radical din 5 -totul sub radical mersii, funda!
Este la liceul Dinu Lipatti Pitesti, Arges sectie de actori? Daca da, as vrea sa stiu daca conteaza mult media de admitere, si ce probe trebuie sa dau? Dau Funa!
Cum se zice la calculator metacalc pe limba rusa
Vreau sa invat sa cant la chitara si am nevoie de urmatoarele informatii : 1: Acordurile la chitara electrica sunt ca si la cea clasica sau acustica? 2:Se pot canta piese de chitara clasica la una electrica...? (mai mult)
Daca fac un curs de pictura la palatul copiilor constanta sau oricare credetei ca voi picta mai bine si voi avea mai multa imaginatie?
Stie careva un anticariat ieftin in Cluj? Va multumesc anticipat!
Hey! Particip la un proiect despre scoala, am nevoie de o sceneta de maxim 15 minute in care meseria de a fi profesor sa fie evidentiata! astept idei va rog! aa si sa poata fi facuta de 5 elevi! multumesc...? (mai mult)
Eu vreau sa ma apuc de portretele in creion dar sunt cam timid si nu stiu cum sa incep sau cum sa fac sa- mi iasa umbrele. Poate imi puteti da niste sfaturi pentru realizarea un portret reusit....? (mai mult)
Am o serie intrebari: 1.Din ce sunt facute genele? 2.Cum a fost formata Romania? 3. Puteti sa imi dati informatii despre ciclul vietii la fluturi? Funda! Mersi!
De ce a fost construit Mausoleul din Halicarnas? Va rog ajutor! funda :* p.s.Nu cred ca am ales bine categoria.scz
Puteti sa-mi dati niste exemple in care se imbraca oamenii in Cehia sau eu stiu... portul national?
Salut,vroiam sa stiu cum mi-as putea evalua o bricheta din anul 1941.Sau unde as putea merge pentru a afla un pret.In zona judetului neamt.
Ce ustensile sunt cele mai bune pentru a face caricaturi:3 Ce fel de markere sau creioane ma rog. astept raspunsurile. Fundita>:D
Un fost consilier al Papei Ioan Paul II, Miceal Ledwith, sustine ca limba l a t i n a provine din limba r o m a n a si conform lui Florin Valentin Nedelcu, aceasta s- ar trage din p e l a s g a. Care...? (mai mult)
ieri am ascultat o melodie nu știu cine o cânta dar știu un vers she wont let me goooo /ps/gen house dau funda pentru piesa
Salut TPU: Am si eu de facut o prezentare de carte a unei nuvele de I.L.Caragiale si in plus un jurnal de lectura tot la aceeasi nuvela a lui Caragiale(Doua Loturi)si nu am nici cea mai mica idee cum sa...? (mai mult)
Imi trebuie sit-uri cu desene artistice.desene interesantee(desenate), frumoase, pictate cu acoarela. Funda:D:D
Hey! Cine stie un site cu desene (nu desene animate) cu bal mascat?... mz anticipat! :)
Buna tuturor! Cum pot face ca una din fotografiile mele sa apara pe coperta unei cărți, cu cine ar trebui sa vorbesc? sau eu stiu ce e necesar... Acord Funda, multumesc! PS:Fotografiile sunt...? (mai mult)
Cine stie unde pot asista sau face niste cursuri(seminarii) de actorie dar sa fie gratis sau foarte ieftine?
Cine stie ce constructie e in imaginea asta?! http://www.descopera.ro/dnews/2463217-roma-antica-a-fost-lovita-de-tsunami FUNDA! Imi trebuie urgent! :)
imi spuneti si mie va rog semnificatia ultimului vers din in cautarea basmelor pierdute de nina cassian funda
Hei va rog sa ma ajutati cu niste imagini cu copaci care plang sau care rad, nu adevarati, desene nu gasesc pe google :( sau cel putin cu niste fete care plang sa le pot desena pe copaci! multumesc, ...? (mai mult)
Salut, nu stiti cine a scris acest citat "Nu pot sa cant, sa pictez si nu stiu sa scriu ce simt, asa ca nu imi ramane decat fotografia, pentru a- mi exprima sentimentele."? multumesc anticipat+ ...? (mai mult)
A mai auzit careva de Bansky? Daca da, ce parere aveti despre lucrarile lui?
Pe ce sait pot intra sa aflu Mitologia si practici stravechi in construirea unei case? Va rog sa ma ajutati :) :)
Vrea mama sa croiasca un cearceaf cu elastic si nu stie cum. Daca puteti sa imi dati si mie un link de youtube sau ceva de gen dar sa fie filmulet. FUNDA!
Imi puteti da exemple de cladiri realizate intre 1880 si 1930? Vreau cat mai multe!
Ce carti de actorie recomandati?
Imi puteti raspunde si mie la aceasta intrebare? De cate tancuri britanice a spus Geoff Gordon- Creed(in cartea "Rogue Male sabotage and seduction") ca a fost nevoie pentru a distruge un tanc Afrika Korps?...? (mai mult)
m-ar interesa si pe mine unde se desfasoara targuri cu expozitie de arta, pictez icoane si mi-as dori la ajung la un targ cu expozitie pentru a-mi face remarcat talentul.
Am auzit de o opera "A cup of coffee from that world" dar nu stiu sigur denumirea. Am nevoie de aceasta opera sau macar numele autorului. La inceput e ceva de tipul ca un barbat se uita la televizor unde...? (mai mult)
Cum se fac imaginile\avatarele acestea http://www.facebook.com/photo.php?fbid=496584080403370&set=pb.100001553475448.-2207520000.1363536109&type=3&theater
Cum se explica sintagma "Eu stiu ce stiu"...Dau fundita
Http://www.authorstream.com/Presentation/colegiul.caroli-1377387-unde-electromagnetice/ unde gasesc si eu imaginile vreau link-urile cu imagini nu vreau raspunsuri: pe google. FUNDA!
De unde pot descarca o metoda de incepatori pentru chitara de preferat in romana daca nu in engleza.
CE semnifica culorile Fratei?
Care sunt mijloacele de compozitie la romana? am de facut un studiu comparativ fin perspectiva mijloacelor de compozitie :):)
Cine imi poate spune si mie un site de editat poze bun.
Poate cineva sa imi zica un castel vechi sec 1-14 ( nu vreau mai nou de sec 14 ). Funda celui mai rapid si mai bun raspuns.
Bună,imi spuneți in ce ordine apar păpușile de porțelan de la deagostini? Sau când apare Zoe Trahanache, vreau să o iau in special pe asta.Mulțumesc :x
Va rog ajutati- ma FUNDA garantat! 1.Descrieti un peisaj american, mentionand caracteristicile climei, vegetatiei si faunei. 2. Localizati prin litere cele mai mari orase americane si explicati...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?