Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU! As vrea si eu imagini cu desene desenate in creion de voi nu dupa net! Funda la cele mai frumoase desene plsssssssssssssss.
Am 2 tablouri pereche pictate in ulei pe panza pe lemn, 40pe 23, semnate F Werner, dar oricat am cautat nu am gasit decat un Frantz Werner, pictor german, care a trait pana pe la 1600 si ceva....? (mai mult)
Sal TPU cum se numeste felul acela de cutit cu o lama si doua manere, special pentru cioplirea lemnului. Dau Funda!
cum pot deveni o eleva mai buna in artele mariale(karate)? cum ma fac mai bine apreciata? desigur, in afara de antrenament si alte lucruri de genul acesta.ma refeream la calitatile principale pe...? (mai mult)
Ce decoratiuni de paste sa fac din hartie... dati-mi cat mai multe idei va rog. P.S.-cele mai multe idei bune primesc fundita + vot.
Buna TPU de ceva timp simt ceva pentru o fata si am incercat sa fac o poezie pentru ea vreau sa o public sa vedem daca este buna... Astept niste raspunsuri... Nu stiu cum sa ti- o spun... Fara sa...? (mai mult)
Daca ar exista o noua tara Europeana, unde si cum ar fi? Ce v-ati dori sa contina si prin asta ma refer la oamenii populari, locuri, mancare, stiinta, literatura, arta, traditii sau muzica.
:) Ma gandeam de mult timp sa pun intrebarea asta, dar nu am avut timp..Pana acum; )). Ce carti credeti ca trebuie sa fie nelipsite din colectia unei persoane? Ce carti frumoase stiti? Puteti...? (mai mult)
Salut. Cine se pricepe in photosop vreau o semnatura pentru forum o poza cu ceva ochi din naruto si cu textul [Owner]Madara Respectul...? (mai mult)
Imi puteti da si mie exemple de artisti din secolul XIX, XX si artisti contemporani? Multumesc :*
nu stiti unde pot gasi rezumatul povestii PETER PAN in gradina Kensington de James Mattews Barrie? URGENT! :D Funda! :-*
Vreau sa scriu articole despre moda, lifestyle, dragoste&sex, carti, filme, muzica, interviuri, scenarii contra cost. Nu am studii in domeniu, insa in prezent lucrez la propria- mi carte....? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara un goblen(ca sa'l fac eu, NU gata facut).As vrea o creatie de'a lui Leonid Afremov care am vazut ca este pictor, dar unele picturi de ale sale se gasesc si sub forma de...? (mai mult)
Folosesc Corel pentru editat clipuri si cand termin de editat clipul vreau sa il salvez..Si nu stiu cum. Am dat save dar imi salveaza o chestie pe care daca intru in ea ma baga in Corel. Ma ajutati?
Ce carti de actorie recomandati pentru construirea unui personaj?
Spuneti-mi va rog un forum de photoshop unde pot face o cerere de logo.Sa fie cat de cat profesionist si activ. Dau funda daca ma ajutati.
Care e cel mai mare fluviu din lume?
Care era site-ul acela unde poti publica scrieri personale, gen mici romane si le poti citi pe ale altora?
Cine cunoaste limba greaca si ma poate ajuta cu o citire? Stiu ce inseamna, insa, nu stiu cum se citeste. De ex. : Curriculum Vitae se citeste "Curiculum vite", I know se citeste "ai nau",...? (mai mult)
Sal TPU din ce fel de lemn este bine sa faci un arc? Din lem de nuc ar fi bun?
Ce carti de actorie recomandati pentru construirea unui caracter?
Cine imi poate da o felicitare pentru. 8 martie ca sa o desenez? Sa nu fie ghiocei pe ea sau martisoare s.a.
Unde pot gasi cartea online in romana"Tomorrow when the war began"?
Va rog dati-mi si mie cateva idei despre necesitatea studieri populatiei am de facut un eseu si n am nicio idee. Help me.
Sunt pe piata modele dinacelea de costum national ce se ataseaza? FUNDA
Hey :) a fost cineva in valencia la Oraşul Artelor şi Ştiinţelor? Imi puteti spune cat este intrare si taxa pentru a putea face poze?
Sunt baiat am 12 ani (si 12 luni) cant muzica populara si ma intrebam ce sa fac sa ca vocea mea sa sune mai frumos.Eu cant subtire si normal nu pot gros dar nici nu vrea. ...? (mai mult)
Este corect scrisa aceasta fraza?:créer créer et recréer c pas ça le but de la vie? Imi puteti da va rog si traducerea.Multumesc!
Imi spuneti si mie niste personalitati remarcabile din intreaga lume care s-au implicat in diferite proiecte? Va rog mult.Multumesc anticipat!
Heii TPU. Am nevoie de un scenariu [haios, cu nu prea multe pesonaje, decent, daca se poate original] pentru zilele scolii si eu ar trebui sa il scriu.Am nevoie de cateva idei sau chiar daca se...? (mai mult)
Pentru a intra la liceul de arte Dinu Lipatti, la arta actorului, trebuie sa stiu sa cant la vreun instrument? Se fac si ore de muzica?
Am o moneda veche(Filip al II- lea al Macedoniei- 357 i.Hr.) si as vrea sa ii aflu valoarea... am un link cu ea aici : http://www.wildwinds.com/coins/greece/macedonia/kings/philip_II/SNGANS_0807.1.jpg ...? (mai mult)
Urgenţă :3. Ştiţi unde pot găsi online un colaj în care să fie 32 de poze mici şi una mare? FUNDĂ! Cum ziceam site, sau dacă nu, un mod să fac asta pe Photoscape? XD nu vreau...? (mai mult)
Era un site de editat unde puteai decupa dintr-o alta poza cu o pensula.Care era?
Cine stie de unde pot lua niste markere mai ieftine si daca se poate sa nu platesc taxa de transport du funda pentru cel mai bun raspuns
ziceti-mi si mie ce creioane sunt bune pentru hasur si cum hasurezi obiecte/plane., Va rog frumos :D
Salut, vreau sa stiu unde pot gasi un evaluator de timbre stie careva...in Craiova sau pe internet
Cine stie un site unde pot gasi niste markere foarte ieftine si daca se poate sa nu platesc taxa de transport
Am si eu on intrebare : Cine au fost geto-dacii? FUNDA! :)
Cine stie un site unde pot gasi markere,, PROMARKERS" dau funa si 3 voturi
Am vazut un film, din pacate nu de la inceput, si nici nu am apucat sfarsitul. Era vorba despre un barbat si o femeie, sot si sotie, care, de teama razboiului atomic, la inceputul anilor ...? (mai mult)
Am participat la Olimpiada de Muzica, faza judeteana. Si am luat 90 de puncte. Cu ce punctaj m-as putea califica mai departe, la faza nationala? Dau funda!
Vreau si eu replicile de la sceneta " Spatiul localitv". Dau funda pentru cine mi le da :).
Cum se numeste statuia aia de piatra care sta in fund pe o piatra si se tine cu mana dreapta de picior? Cu fata aplecata usor in jos? Funda:D
As dori si eu o lista a liceurilor de arhitectura din Iasi si Bacau. Funda+Vot!
Stiti cumva daca la tonitza se fac cursuri de desen inainte de terminarea clasei a 8 a? Am 13 ani si as vrea sa incep niste cursuri de desen la tonitza.Eu oricum ca liceu as vrea sa merg la tonitza.Sunt...? (mai mult)
Unde pot gasi rezultatele de la Olimpiada de Religie etapa judeteana Galati? Am cautat pe ISJ Gl, dar nu am gasit.
Stie cineva de unde pot face rost de replici pentru diverse uniforme cum ar fi SS totenkopf uniform ( Uniforma nazista neagra). De asemenea arme replicate din al doilea razboi mondial? Cat mai detaliate...? (mai mult)
Cine stie un site unde pot gasi de cumparat set cu toate culorile de markere "PROMARKER" la un pret mai bun daca se poate nu cont pretu dau funda si 3 voturi
Unde pot gasi negativul sau karaoke fara voce mp3 pentru piesa proconsul calatorul sau daca e cineva care mi-l poate face e acelasi ton dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!