Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Heiilow^^.Cum devin fan pe facebook la IMVU? A si...
Cum e la teatru?
De ce la revolutia din 1989 au gaurit tricolorul tocmai unde era stema?
Hei. As vrea sa imi cumpar un aparat foto si oscilez intre Nikon d90 sau Canon 600d. Nu ma pot hotari.Ce spuneti? Ori sugestii de aparate foto pana in 3000 de lei.
vreau să fac Spray Paint Art dar...am o mică problemă pe ce să desenez foaie, carton sau vreun material special? Si ce spray- uri ar trebui auto sau pentru graffiti? Multumesc anticipat...? (mai mult)
Heay TPU! ma poate ajuta cineva, Dati-mi o idee, trebuie să fac un desen care să cuprindă ceva cum e de fapt în realitate şi contrariu. :D! funda
Stiţi cumva dacă Fondul Plastic din Suceava are program sâmbăta? Şi dacă da, până la ce oră?
Ajutati- ma si pe mine, va rog! Am un proiect aprobat pe masura 112, din sesiunea iunie 2010 si trebuie sa fac un curs obligatoriu pentru contabilitatea fermei.Stie cineva unde se face si daca mai este...? (mai mult)
as vrea sa imi dati idei ce sa confectionez pentru a vinde la scoala? In clasa la mine orice copil daca aduce ceva nou iia tabara sa il cumpere de la el...dau funda
Scuze de categorie dar am o întrebare...Am la școală de făcut un proiect power-points despre Zilele Francofoniei și nu știu ce să mai pun în el! Mă puteți ajuta? Fundiță!
Care este cel mai cautat tip de drept, dupa ce termini Facultatea de Drept in Bucuresti? Funditaa
Care sunt regulile jocului origami cu intrebari?
Hi! Sunt a8a. Si sunt in dielma :]]. Sunt talentata la desen :- ? si- mi plac chestiile gen psihologie. Si nu stiu la ce liceu sa ma duc :- ? [In Bucuresti]. Ceva cu Stiinte Sociale sau de arta? [Media...? (mai mult)
FUNDAA! Urgent va rog si eu spuneti- mi si mie cum se numeste coloana sonora de la serialul Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii! incepe aici. la minutul 3:21 http://www.youtube.com/watch?v=BbXeoflF3yE...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de idei pentru un desen interesant pe care l- as putea face la scoala. Sa il pictez pe perete :D. In clasa suntem elevi din Somalia, Afganistan, Polonia, si nu mai stiu de unde, ...? (mai mult)
Unde pot gasi hartie pentru quilling in Bucuresti? Fundaa
nu stie nimeni ceva site-uri de unde pot achizitiona produse de pictat sau creioane, harti, la preturi mici?
Va rog frumos din tot sufletul, maine ma duc la cinema si nu stiu ce inseamna r de la linkul asta de pe siteul cinemaului unde este afisata ora. Inseamna cumva ora cand se ruleaza filmul? Daca e asa ...? (mai mult)
Buna,am vazut de curand un tutorial de desen unde se folosea o radiera moale ca plastilina. Imi puteti spune ce tip de radiera este sau sa imi dati orice fel de informatie despre ea?
Ce se intampla cu proteinele din albus cand este incalzit intr-o epubreta?
Hei..va rog. spuneti-mi un pic cum se procedeaza cu rephrasing-urile..adica ca sa faci propozitia corecta, niste reguli.etc.
Dati-mi si mie niste intrebari logice (cel putin 4)
Cum fac o problema cu 2 judecati? multumesc...
Unde pot sa citesc dark companion de marta acosta pe net in romana
Hey! Trebuie sa fac un desen cu o apa, un rau dar sa fie ceva neobisnuit.Profesorul ne-a zis sa nu face acea imagine cu un rau si un peisaj in spate...ma puteti da niste idei? Funda+vot
As vrea sa stiu ce probe se dau la arte ambientale, arhitectura si design la Colegiul National de Arte Regina Maria, Constanta.Am tot cautat pe net informatii, dar nu gasesc. Dau funda. Multumesc...? (mai mult)
Stitti cumva unde gasesc o sceneta numita astronomie in care e vorba de un copil care intreaba daca luna creste
As vrea sa invat despre PHOTOSHOP sa creez diferite imagini dar nu stiu cum.Nu am mai facut si as vrea sa incep de la A la Z. Tutoriale am urmarit dar vreau sa imi dati niste programe, idei sau chiar ...? (mai mult)
Am inceput sa scriu un roman intitulat "Oglinda spre trecut" credeti ca e o denumire buna? Poate ar trebui s-o schimb?
Dati-mi niste exemple/poze cu martisoare... Trebuie sa fac 5 MANUAL pentru maine la scoalaa?:D
Am un tablou vechi, cu dimensiunile 128x68 autorul fiind Antohi.Stie cineva cam cat ar valora?
Am nevoie de un raspuns sincer.Eu de cativa ani fac desene anime pe PC si pe foaie.Si vreau sa comparati care dintre aceste doua desene este mai frumos.Unul dintre desene este al unei fete (o...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa fac scrisul mic ca in poza asta? https://fbcdn- sphotos- a- a.akamaihd.net/hphotos- ak- snc6/307969_293655094094963_1471521226_n.png Am inteles ca scrisul ala mic e un PNG dar nu...? (mai mult)
Cum pot sa aflu daca timbrele valoreaza ceva? Am o colectie, sunt timbre din 1800 si ceva... Ma poate ajuta cineva si pe mine?
Normal baieti dau martisoare fetelor nu? nu si fetele dau martisoare altor fete. am dreptate? cine ma poate convinge sau imi poate dovedi ca asa este?
Stie cineva unde gasesc cartea charlie bone si castelul oglinzilor (vol 4 din seria copii imparatului rosu); sunt in Iasi dar o pot comanda pe net. sa fie in romana; funda + vot
Vreau si eu adjectivul in engleza de exemplu.Big,bigger,the biggest sau smart,smarter, the smartest. Teoremele.
Am un timbru triunghiular.pe care scrie 1926 Guatemala.am cautat timp de doua zile pe internet si nu am gasit absolut nimic.am gasit acelasi timbru doar ca varianta normala nu triunghiulara.ma poate ajuta...? (mai mult)
Buna TPU as dori si eu citeva denumiri de muzica buna pentru discoteca.va rog mult
Vreu si eu numele filmului despre viata lui Glenn Miller. Dau funda!(fara idioti)
Care sunt sculpturile lui costantin brancusi
Cat e 800X600 pentru o foaie? zicetzim e A4 sau decare?
stiti cumva poezia "In zori" de George Cosbuc din ce volum de poezii face parte? am nevoie neaparat de raspuns cat mai repede posibil! mersi:*
Buna dati-mi si mie niste idei am petru maine la dirigentie Cum invat eu? si nu prea am idei
Daca mie nu imi plac sa zicem decat 2 culturi de oameni cum ar fi arabi si indieni...asta inseamna ca sunt rasista?
As dori sa vad un film romantic, dar n-am nici o idee... Ce film imi recomandati?
Ce credeti ca vrea sa insemne aceasta afirmatie? Ceea ce ne deranjeaza cel mai mult la altii ceea ce criticam cel mai des si cu cea mai mare furie reprezinta de fapt lipsurile noastre cele mai mari. Puteti...? (mai mult)
Hei! Are cineva sugestii pentru. o carte dramatica, poate fi si de dragoste, dar nu neaparat, nu mai am idei si vreau sa citesc o carte buna. Multumesc!
Spuneti-mi si mie o compunere in engleza. Parerea voastra despre materii. FUNDA
Ce simbolizeaza orasul Londra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?