Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Stie cineva cum am putea face un reface profesional in photoshop? Ceva aplucatir gratuita sau program ceva unde sa pog schimba procesional fata unei persoanr dintr- o poza cu fața unei alte persoane din...? (mai mult)
Buna, pentru cine se pricepe, cat costa un microscop ior(Sn 7072)?
Ce este arta pentru voi? Cum ati defini acest cuvant?
Credeți că au un existat centauri?
Imi poate explica si mie cineva in mare regulile unui meci de darts si cate minute si cate seturi are?
Buna! :) nu sunt prea pasionata de carti dar mai citesc din când în când. Am văzut filmul Afrer și am citit Afrer 2. M- am apucat de citit Corupt, pentru cine știe cartea; ) as vrea recomandări...? (mai mult)
Merita sa cumpar acuarele rusesti White Nights? E diferenta mare fata de cele clasice/ieftine?
E păcat mai mare decât al celor care fac filme de groaza și își bat joc de corpul uman? Vorbesc de lumea cinematografica
Cate ore sunt necesare pentru a savura o ceașcă de cafea?
Pe unde mai e Daniela Crudu? Îmi apare tastatura la autocorect
Sexy- impresara Anamaria Prodan incheie anul cu o intrebare incendiara, in bikini: "Pot sa arat asa la 49 de ani?" Cum arata nene ca jur ca nu mai suport sa o vad pe doamna asta peste tot.Ea nu s- o vedea...? (mai mult)
Bună seara. Am avansat recent la portrete desenate și îmi expun lucrările pe blog nou Wordpress. Întrebarea mea este. Cine este interesat de caricaturi făcute de mine? Și dacă tot vizitați...? (mai mult)
De ce rusii sarbatoresc craciunul mai tarziu?
Avem un nou concurs pentru pasionații de programare neurolingvistică și nu numai!
Natural vs organic.Este vorba de marketing sau produsele organice chiar sunt mai bogate nutrițional?
Salutare. Stie cineva ce inseamna cuvantul,, dabruzai" din colindul,, Bun gand te-ai ganditu"?
Mi-a zis cineva că limba romana îmi este inamic și că este necesară,,, recapitalizarea ei,,. Este necesară o infuzie sau ce a vrut să scrie?
Poti merge si ziua cu dom dom sa înălțăm? Adica de pe la 12
Stiti daca cartile indisponibile de pe carturesti vor reveni in stoc? As vrea sa cumpar cartea aceasta dar nu e pe nicaieri. https://carturesti.ro/carte/tuer-le-pere-215430?p=4
Concertul Extraordinar de Anul Nou 2022 - Călătorie muzicală în Viena din La Belle Epoque
Salutare TPU! La liceul de arte "Octav Bancila" sau "Ciprian Porumbescu" Profil muzical, ce contează mai mult? Media de la examen sau aptitudinile?
Ce grad de rudenie este intre Iorgu Caragiale Si Ion Luca Caragiale?
Trebuie sa fac un proiect despre Coloana Infinitului a lui Brancusi dar imi trebuie cateva idei prin care as putea sa promovez acest monument de patrimoniu? ma ajutati va rog
Care ar fi cateva modalitati de promovare a unui element de patrimoniu cultural? gen un castel, un monument
Ce fel de folie se foloseste pentru tobele de anul nou? As dori sa fac si eu una, mai exact din acea transparenta.
Ce faceți? Cum sunteti
Exista vreun Zeu sub forma unui Tigru cu aripi? Dacă da, cum se numeste și din ce cultura/religie face parte?
Salut. Scriu de ceva timp, iar recent m- am serios gândit la posibilitatea de a- mi publica scrierile undeva. Sunt conștient că sute de site- uri oferă această posibilitate, însă aș dori ceva...? (mai mult)
Site-uri pe care pot sa comand carti si sa fie livrate in easybox?
Ce facultate ați terminat?
De ce umblă țiganii cu mielul prin vagoanele de tren?
Bunăă! A trecut deja 1 decembrie dar mamă ce de costume populare în fiecare zonă. Caut un costum popular din Olt dar sunt așaaa de multe, de ce? Nu știu care e cel bun :((
Ce părere aveți de carnavalul de la Rio Dejaneiro? Ați fost vreodată? Cum vi se pare / s-a părut?
Buna, cine poate ajuta sa facem o urătură de anul nou? O urătură despre actuala clasă politică, consilii sudetene, primari, primarii, covid, români din străinătate etc. Orice text este...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a 11- a și deoarece pasiunea mea este arta, aș vrea să merg mai departe la o facultate corespunzătoare, mai exact Universitatea de Vest din Timișoara, Arte și Design. Totuși,...? (mai mult)
Târgul de Crăciun 2021 la Fundația Calea Victoriei – Cadouri şi delicatese culturale -
Ce părere aveți? https://www.apropotv.ro/antena-3-lanseaza-emisiunea-news-hour-with-cnn-si-platforma-de-stiri-international-news-powered-by-cnn-20234622/amp
Salut.De crăciun voiam să merg cu capra dar suntem doar 3 și la piesa Capra trebuie 4 sau mai multe persoane.Cine mă poate ajuta sau să-mi dea o idee?
Bună TPU! Vreau sa refolosesc led-urile doar ca nu se mai lipesc. Cu ce a-și putea sa le lipesc pe perete?
Daca vrei sa scrii, sa zicem, o carte/brosura trebuie scrisa de tine cu diacritice? Sau in momentul cand mergi la o editura ei ti- o pot modifica? Am vazut ca in word(sau wps office, cum folosesc eu)...? (mai mult)
Pe ce data e steaua sus rasare?
Bună ziua TPU! Iertați- mi ignoranța, însă am o întrebare. E ok dacă schimb design- ul original al iei românești? Prin asta mă refer la schimbarea paletei de culoare, la adăugarea unor detalii...? (mai mult)
Ce poți băga într-o vopsea să iasă metalizata?
Călătorii virtuale prin intermediul filmelor la Itinerama Travel Film Festival 2021, ediția online
Salut, TPU! Am o intrebare pentru barbati! Daca purtati inele/ghiuluri pe degetul mic, va rog sa imi spuneti ce marime are inelul. Stiu ca poate pare irelevant dar ma ajuta foarte mult. O zi buna in ...? (mai mult)
Cum reusesc unii artisti sa creeze pe loc? Instant o opera complexa fara sa o gandeasca sau sa analizeze prea mult? De exemplu se spune ca Jay Z poate sa recite 16 versuri sau chiar mai multe fara sa ...? (mai mult)
Cine este capitanul Dobrila Eugeniu?
Mai există samurai, ninja, calugari batausi si sensei bătrâni prin Japonia in temple? Si daca exista, de ce mai sunt acolo si practica? Nu mai suntem in anii 1200 unde probabil erau razboaie
Cum se numeste acel tip de fotografie in care sunt tot felul de scene ''goale'' si in care planeaza o atmosfera ciudata de abandon? Cum ar fi un parc gol pe vreme de ploaie. Stiu sigur ca are un...? (mai mult)
Care e poetul vostru preferat? Al meu, fără doar și poate, e George Bacovia împreună cu toată creația sa. ❤
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?