Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum fac beatbox? scot 3 sunete si mai multe de atata nu stiu
Maine dau test la geografie... si ma intreb ce populatie avea Africa in 2004... Stie cineva?
Bună, Unde pot găsi volumele, , Însemnările unor puștoaice " în București? Nu se găsește la orice librărie sau Real de exemplu. Nu vreau să cumpăr de pe internet, deci am nevoie de câteva...? (mai mult)
Care sunt conditile pe care trebuie sa le indeplineasca un muncitor implicat in procesul de productie iar munca desfasurata de acesta sa fie calificata. Dar un maestru? Va rog cat mai repede. Cel care...? (mai mult)
Am achizionat o tableta grafica WACOM Bamboo Pen&Touch CTH- 470K- EN si am observat ca pen- ul actioneaza ca un click dreapta in Photoshop Cs3 si in doodle- ul din aplicatiile personale ale tabletei.Nu...? (mai mult)
Am un proiect la istorie si vreau sa fac un ziar, cum as putea sa fac foile sa fie sure si sa arate vechi?
Care este diferenta dintre culturile orale si cele scrise?
Care sunt formele culturii?
Hello! Stiti unde pot gasi rezultatele la olimpiada de romana judeteana timis?
Hei... este o sculpura pe care trebuie sa o comentez la l.romana de auguste rodin catedrala..http://www.trilulilu.ro/imagini-arta-cultura/auguste-rodin-catedrala cine ma ajuta
La carturesti in mallul din Timisoara, cat costa un ceai? si poti sa stai acolo sa citesti o carte de acolo? sau trebuie sa o cumperi? cum se procedeaza?
Cum Fac in PhotoShop CS5 sa decupez dintr-o poza un personaj?
Un articol despre arta? :*
Costa ceva baschetul de fete la palatul copiilor constanta? dar innotul? pictura?
Care sunt parerile pro si contra a liceului militar Alba Iulia! P.S:Sunt fata! SUNT PROFILE ACOLO?
Am o intrebare! Cum pot sa fac ca o pagina de- a mea de pe facebook sa aiba mai multe likeu- ri si sa faca oamenii sa comenteze! Aceasta este pagina cum pot sa fac oamenii sa comenteze si sa de-...? (mai mult)
Ceva wallpapere pentru desktop?! :o3
Hei TPU :-* niste articole culturale dau fundita va rog :o3
Stie cineva un proverb,citat, poezie despre incalcarea drepturilor copilului?
Buna, cine poate sa-mi spuna cateva site-uri cu tutoriale sau ceva idei de martisoare facute manual? Cele mai frumoase si originale idei dau Funada :)
Bună, aş dori un program bun pentru editarea fotografiilor (nu contează dacă este online sau de descărcat) cert este să poată retuşa şi elimina coşurile de pe faţă şi să coloreze fondurile...? (mai mult)
.....cum as putea sa fac un desen numai din acoarele sifara pensula? FUndita?
Am inceput sa scriu o carte, pana acum ac scris vreo 4 pagini dar simt ca ceva nu e in regula cu povestea mea..am nevoie de un sfat inainte de a o continua.Cum ar trebui sa fac planul de idei? Imi...? (mai mult)
Hi,ceva tutoriale cu flori, usoare,? Stie cineva?
Esti impreuna cu cineva si vrei sa te duci pe la el, dar stii ca el nu te suna si il suni, daar uneori iti spune ca are treaba...eu m- am gandit sa nu il mai sun ca daca are chef de mine si ii e dor...? (mai mult)
stiti de unde as putea lua un rezumat la un film(eu as vrea la Titanic) sau sa imi scrieti voi unul...Va rog ajutati-ma. Funda la cel mai bun
As vrea si eu niste poze cu fete anime... ceva de genul asta. http://www.google.ro/imgres?q=fairy+ tail+ flare&um=1&hl=ro&safe=active&sa=X&biw=1440&bih=719&tbm=isch&tbnid=- _F72qymHuYzaM:&imgrefurl=http://fairytail.wikia.com/wiki/File:Flare_Corona_GMG.png&docid=oLu1P-...? (mai mult)
Cu ce medie se intra la Liceul de Arte din Constanta? Primul raspuns folositor primeste FUNDA! :)
Hey! Va rog frumos, daca ma puteti ajuta: am de facut la desen un afis cu scoala mea, insotit de un motto care sa fie ilustrat in plansa. A mentionat d- na profesoara sa fie originala ideea...doar ca...? (mai mult)
As dori sa-mi fac o bratara pentru 8 martie alb-rosu, pe post de martisor. Dati-mi vreeun linc cu un exemplu. Materialele nu conteaza.
As dori sa ma ajutati pentru gasirea unor site- uri de vanzare- cumparare si/sau cu licitatii din afara Romaniei m- ar interesa unde as putea sa- mi pun creatiile in arta plastica pe care le...? (mai mult)
Vreau sa desenez arhitectura clasica. Imi dati va rog niste stie-uri/poze cu asa ceva. Funda :3
Stie cineva vreo carte care se foloseste la actorie. Vreau sa o folosesc mai mult pentru exercitii de dictie, dar daca este vreo carte care sa explice cum sa privesti un om in ochi sau astfel de gesturi...? (mai mult)
Profesor bun de arhitectura in Oradea?
Exista Cartii Dupa Serialul Supernatural Daca Da As Dorii Un Link De Unde Pot Fi Cumparate
De ce se spune: te mananc si nu te pup adica de drag nu inteleg ma ajutati?:*
Ma puteti ajuta si pe mine cu informatii despre Parcul Puskin (sau Parcul Crizantemelor), din Craiova?
.Am un tablou pe panza si vreau sa ii dau vopseaua jos... Puteti sa imi ziceti ce as putea folosi pentru a curata panza?
urgent! am necoie de 5 exemple de zei din mitologia greaca care se puteau transforma in diferite animale( spuneti-mi zeul si animalele in care s eputea transforma)! funda
Ce este Emmental? URGENT! DAU FUNDA!
Cind infloresc plantele anemofile, in ce anotimp al anuluisi de ce? va rog frumoos raspuns urgent! pliz
Pentru un concurs de creatie am de realizat un desen..ideea este ca vreau sa il realizez pe panza cu creioane si creioane cerate:). Ce tip de panza imi trebuie? Fundita:)
Vreau sa merg la arhitectura. Imi puteti da niste site-uri sau poze cu case, cladiri, etc pe care sa le pot desena, dar nu foarte complicate. Multumesc! Funda :3
SAlut, Am si eu o intrebare de la voi daca se poate sa ma ajutati cu un site unde pot gasi scenografia, regia, recuzita punerea in scena stiti voi. DAU FUNDA!
Va rog ajutati- ma! Am "invatat" la scoala ca exista compozitii deschise si compozitii inchise. Stiu ca una are un element care iese in evidenta, iar cealalta are elemntele in asa fel incat atentia nu...? (mai mult)
Am o vaza din fildes si are o inscriptie pe ea,nu stiu in ce limba este, japoneza chineza. cine se pricepe la altfel de limbi? Vreau sa ma ajutati va trimit pe mail poza cu inscriptia.
Am o catrinta si o vesta de 100ani dar catrinta am incercat so spal la mana dar se decoloreaza si vesta se poate decolora? Ce pot face la piesele acestea sa nu se decoloreze? ...? (mai mult)
De ce am nevoie pentru a putea estima singur o colectie filatelica? Imi puteti recomanda un catalog cu preturi reale pentru timbrele romanesti?
Cum se numea jocul ala cu graffiti, de vedeai personajul ca in gta(3d),deoarece nu imi vine in minte?
Unde pot gasi markere de graffiti sunt din Bucuresti si nu stiu de unde sa cumpar! Cine imi spune primul primeste funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)