Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As putea vinde o colectie filatelica de 3000 de timbre majoritatea avand 30-40 de ani vechime cu aproximativ 5.000 de euro?
Salut, am o intrebare legata de fotografie. Nu am nici un fel de experienta in domeniu, dar incepe sa imi placa din ce in ce mai mult, si as vrea sa incerc, sa vad, poate imi place. Daca m- as hotara...? (mai mult)
De ce am nevoie pentru a putea estima singur o colectie filatelica? Imi puteti recomanda un catalog cu preturi reale pentru timbrele romanesti?
Sal TPU v- as ruga sa imi dati un sfat daca puteti.am de facut un proiect in care trebuie sa creez un produs inexistent pe piata(manual)si nu prea am nicio idee. daca va ganditi la cv va rog spuneti- ...? (mai mult)
Ce film de actiune cu armata... gen Lacrimi Din Soare? funda la cel mai bun raspuns
Am fost la evaluare in educatie la romana si am parcurs toate cerintele, intrebarile mele sunt e cand o sa vina rezultatele si daca am gresit cv minor o sa ma mai puncteze funda
Hei TPU cum pot sa fac o harta ca si asta http://fc09.deviantart.net/fs50/i/2009/325/5/c/Mirranor_Fantasy_map_by_Djekspek.jpg ce program sa folosesc?
VREAU niste siteuri cu poze mai noi si faine :) va rog... FUNDA...
am si eu o intrebare in legatura cu un "truc". Am vazut, recent, la TV, un fel de truc: Era un cuplu de 2 persoane:P, si le- a spus sa se uite unul la altul, dupa aia sa inchida ochii ...? (mai mult)
Care sunt trasaturile portretului?
Neata! Pe ce site intru ca sa citesc online orice carte vreau? FUNDA :)
Stiti ce e quilingul,acele modele dragute create din hartie colorata,vreau sa ii fac una mamei si una dirigintei,dar nu stiu ce model iar place fiecarei, ma puteti ajuta?
Stiti cumva daca exista vreoun concurs de poezie online,cu tema la alegere, pentru adolescenti?:o3
..am un proiect la romana in care trebuie sa realizez un afis. Stiti cumva un site in care sa gasesc exemple de afise?
Am visat ca semnam cu sange un contract prin care imi vindeam sufletul. Are cineva idee ce inseamna? De ceva timp ma gandesc la asta fara sa vreau si aseara am visat.
O sa particip la un concurs in memoria holocaustului care va avea o proba artistica in care va trebui sa fac un afis, poster sau o lucrare plastica(dimensiunea 60x90) cu tema concursului. Aveti idei!?...? (mai mult)
Cine imi da si mie un site cu Leonardo da vinci care sa fie despre studiile lui stiintifice? dar sa fie site- ul in franceza adica sa scrie in franceza pentru ca imi trebuie la un proiect! Va rog...? (mai mult)
Pe ce site pot vinde picturi? ( nu vreau o lista lunga de site-uri, gasite pe net. vreau de la cineva care a postat pe acest site, daca se poate ).
Doresc ca in primavara sa organizez un workshop de poezie dar si de proza (workshop literar) la Oradea dar si un workshop cu 4 seminarii via satelit (pe internet si skype). Stiu ca sunt multi...? (mai mult)
Sal TPU care stie niste site-uri pentru desenat am un baiat de 3 ani vrea sa coloreze am cautat dar nu gasesc pls
Stie cineva un sait asemanator (sa trateze cam aceleasi subiecte: critica literara, muzica simfonica etc.) cu acesta: www.pruteanu.ro?
In aceasta seara, la 21.23, trece pe langa noi asteroidul! A zis ca cine nu are ceva telescop sau ceva de genul, ce a zis poate vedea LIVE de la NASA. :) Unde?! Vreau sa vad si eu. Un link va rog :o3...? (mai mult)
Cine are dialogul dintre Einstein si Tagore tradu in romana?
Cum pot avea accent britanic? Pasi simpli va rog :) Nu conteaza ca va lua O luna\Un an dar totusi vreau sa ajung sa am macar un pic pentru ca in vara ma duc la verisoara mea in Islington(United Kingdom)si...? (mai mult)
Salut prietenii! m-a pus profesorul sa fac un desen si nu imi vine nici o idee si sunt foarte bun la desen dar cu imaginatia nu o duc bine:)) si vreau pana la 19 februarie...
Nu stiu daca am ales bine categoria ( daca nu, scuzati- ma), dar as vrea sa stiu daca mai exista un site asemanator cu: www.pruteanu.ro. Un site care sa dezbata aceleasi probleme, un site despre critica...? (mai mult)
Unde in gorj se gasesc costume nationale sau unde e patria lor unde se vand.DAu funda
Cine imi da si mie linkul cu melodia Roxana printesa ardealului era ceva de gen dear trai omul 100 de ani ca corbul sau omule putin traiesti
Am gasit ei eu tabloulastaprin pod vreau sa stiu camcat ar valora http://tinypic.com/view.php?pic=34rgjf7&s=6 http://s3.postimage.org/ib9fb4j2b/Fotografie2679.jpg
Vreau imagini de pictat gen femei cu cearceaful pe ele, sau acoperite pe jumatate, cu spatele gol, am vazut un tablou superb intr- un restaurant si de atunci am o obsesie pentru asta, si vreau sa pictez...? (mai mult)
Buna, va rog sa- mi dati si mie niste citate despre natura(2- 3 cuvinte), deoarece am un proiect la scoala cu un pom pe care l- am decorat, dar trebuie sa si scriem pe niste foite cateva lucruri dragi...? (mai mult)
Hey am nevoie sa ma ajutati sa aleg ceva si nu prea am idee.Pe maine trebuie sa aduc la scoala un pasaj sau citat ceva de dragoste pe care apoi sa il comentez.va astept cu idei citate pasaje....? (mai mult)
*Pareri,aprecieri si critice despre fotografia:http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/539405_107049822798867_1447333681_n.jpg (făcuta de mine).
Am nevoie urgent de un raspuns! Vreau sa imi spuneti si mie caracteristicile muzicii pop, va rog!
Ce site-uri stiti pentru desene 3d? Ati incercat programul 3dworks? Acesta poza a iesit super: http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/544056_445781198821404_1822876312_n.jpg
Ce parere aveti in legatura cu influenta Occidentului respectiv Orientului asupra poporului nostru roman? Vreau pareri negative si puternic argumentate. Dau panglica
La engleza trebuie sa facem ceva sceneta de vreo 10-15 minute despre miscarile feministe, despre sufragiste. Aveti ceva idei sau stiti ceva film despre astfel de miscari feministe?
Merge cineva de aici la concert la Depeche Mode in mai?
Teoria darwinista FUNDA!
Mie imi place foarte mult sa desenez si vreau sa va intreb cum pot sa fac un grafiti impecabil?
cine ma ajuta si pe mine sa fac un logo?
Cum se traduce me and myself.
Va salut, am un mare regret si nu stiu ce pot face, sper sa- mi dea cineva o idee.De mic am talent la desen, iar in scoala generala chiar profesorul de desen mi- a spus ca asta e o ocazie unica si ca...? (mai mult)
Am de facut o gazeta de perete foarte mare. Cine ma ajuta cu multe idei despre primavara (martisor, legende, imagini si altele) Dau funda! plisss
Fetelor cum credeti ar trebui sa-i dau prietenului meu un cadou de ziua indregostitilor.
Ce stiti despre " Chronicom Pictorum Vidobonensis"
daca e cineva care lucreaza cu fimo, se lucreaza pe placa de gresie sau faianta ca sa nu se lipeasca?
Salut TPU, Vreau si eu niste cuvinte de astea mai pompoase gen: ipohondru, indubitabil, incogniscibil, apoteotic. dar sa nu fie nume de stiinte sau piese mecanice etc.
cineva sami mai explice cu TPU ca nu stiu cum sa umblu daca vreau sa raspund nu ma lasa si am cont plzzz! :*
Hello! Ok, am nevoie de vreo...3 poze cu animale, daca ma puteti ajuta sa fie reusite, daca sunt realizate cu un aparat cu obiectiv detasabil si cu un fundal dragut. pentru cele mai reusite poze dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)