Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine poate sa ma ajute in photoshop? Va rog...
Cine-mi spune si mie cate pagini are cartea colt alb?
Stiu ca e in potriva regulilor dar nu prea inteleg problema aceasta? Ma uit la ea de mult timp si nu- mi vine nimic : Formuleaza un enunt in care numeralul cardinal 10, sa fie precedat de articol demonstrativ?...? (mai mult)
vreau si eu unele poze artistice alb negru
E posibil sa fiu solicitat intr- un club in cateva zile (unde se va tine o petrecere) si va trebui sa pictez 4 fete pe bust (pe sani pentru cine nu intelege). Vedeti voi, eu sunt pe profil de...? (mai mult)
Dintre centrul Halt si cel Yunus Emre care este cel mai bun pentru invatarea limbii turce? si care sunt taxele totale pentru un curs?
Imi puteti raspunde la intrebarea: La ce facultate a dat Dima Trofim in serialul Pariu cu Viata? Am nevoie urgent! Funda:*
as dori un logo cu numele RadioLine, dar sa fie ceva frumos daca puteti. va multumesc mult! dau funda celui care imi da cel mai misto logo app daca puteti sa fie de 1200px pe 920px!...? (mai mult)
Am nevoie de niste teste de clasa a6a la matematica, din fractii. Multumesc!
TPU! Imi spuneti si mie cat ii i- a unui Walkman ( mp3 noua versiune) Sa se incarce? Cate ore? Pentru ca eu il las la incarcat la calculator ca nu am in alt loc si ieri am stat pana la 11 noaptea ca sa...? (mai mult)
Vreu referat despre proteu! URGENT! FUNDITA!
Care este rolul calatoriilor in cunostinte?
Stie cineva cand incep cursurile de limba turca la centrul Yunus Emre din Bucuresti? Funda :D
Unde as putea gasi niste foita de aur, pentru a reconditiona o cruce foarte veche din lemn.
Buna TPU am o intrebare.Stiti cumva daca exista vreun program in care o poza facutacu aparatul sa se transforma intro schita? daca stiti ziceti-mi si mie programul
Cine a fost mama lui Tutankhamon?:)
Buna de un an tot incerc sa invat dar nu stiu cum sa invat logic pentru ca pana acum am invatat mecanic si ne- a dat profesoara sa invatam logic ca mecanic nu e bine si eu nu stiu cum sa invat logic. Puteti...? (mai mult)
Ce shootere sa mai joc in afara de crysis, crysis warhed? PC meu e mai slab procesor pentium 4 3, 06 ghz placa video winfast 7600 GT? Funda?
Nu ma pot hotari ...my sister implineste luni 18 ani si nu stiu ce sa-i dau imi dati si mie ceva sfaturi ce pot sa-i iau.
Stiti vreun program de editat poze in care imi pot pune un cap de tigru pe fata? Dau funda doar la raspunsurile a caror solutie functioneaza :o3
Erm, buna.Imi pare rau ca fix eu m- am gasit sa va deranjez dar am o intrebare care ma macina ca naiba.Sunt un mic scriitor anonim si as vrea sa stiu daca existra vreo revista unde mi- as putea trimite...? (mai mult)
Vreau sa- mi fac un tatuaj dar nu am schita, am fost la un salon dar ma rupe la bani ca sa- mi faca schita, ii de ajuns ca imi ia cat pe naiba la tatuaj. Ce doresc este o persoana care se pricepe la ...? (mai mult)
De ce toti regii Frantei aveau hemofilie? Cu argumentare va rog, daca gasiti :-?. Eu am gasit ceva despre guta.dar despre hemofilie si legatura cu regii, nu am gasit nimic. Multumesc. Fundita
Imi puteti impartasi artistii vostri preferati, daca aveti? :) Acestia sunt ai mei: http://annmariebone.deviantart.com/ http://agnes-...? (mai mult)
Buna TPU sunt din Timisoara, si asi dori sa castig ceva bani de pe urma talentului meu (desen /pictura). Daca este cineva care are o idee si are nevoie de un artist care sa o aduca la viata I'm here, ...? (mai mult)
Exista cursuri de actorie/teatru in Ploiesti? Sau in Prahova?
Am o noua intrebare: M- am decis sa citesc mai mult.Cred ca imi va face bine.Pana vara trecuta uram in adevaratul sens al cuvantuli actiunea `a citi`.Mi- am dat seama ca trebuie totusi sa...? (mai mult)
Unde pot găsi scenarii de teatru în limba germană (pentru copii)?
Aunt la liceul de arta la desen si am tema de facut un peisaj. As dori sa aflu doua lucruri: 1) eu m- am gandit sa fac un peisaj de toamna. Sa fie niste copaci si in mijloc un leagan dinacela...? (mai mult)
Salut,am nevoie de cateva sfaturi, am un blog si as avea nevoie de ceva sfaturi despre ce ar trebui sa postez in el ca sa fie mai accesibil....http://netarta.blogspot.ro/
Imi trebuie pentru scoala semnificatia/descrierea titlului "Iarna: de Nicolae Labis. Adica mai exact opinea personala despre titlu, in maximum 25 de randuri (sa nu fie complicata). Ma ajuta cineva?
Vreau sa citesc o carte care sa ma invete sa-mi respect propria persoana.ce-mi recomandati?
Cum a murit 2pac TwoPac DAU FUNDA
Imi puteti explica si mie la chimie la randament (formula randamentului: n=mp/mt*100)- care este masa teoretica si care este masa practica? Adica cum le deduci din problema? Funda
In expresia "amurgul sufla", ce imagine artistica este ca nu stiu. e auditiva, dinamica, statica? Ce e? Dau funda daca raspundeti repede!
Ce cărţi aţi citit până acum? Care vi s-au părut cele mai bune şi care mi le recomandaţi? Nu contează de ce gen e.
Ce pasi ar trebui sa urmez pentru a scrie si a publica o carte?
Credeti ca lb.romana are vreo legatuta cu matematica? Daca da de ce? si daca nu de ce nu?:)) Funditaa
Spuneti-mi niste site-uri unde pot sa vand niste tablouri de care n-am nevoie sau niste tablouri pictate de mine!
De ce americanii au cinematografe de filme clasice iar la noi nu
am lipsit de la scoala si am spus profesorilor ca am avut streptococ, iar acum imi cer o foaie de la medic ca sa stie daca a fost grav ca sa le ia si celor din clasa analize din gat iar eu nu...? (mai mult)
Chaterine de Medicis de Honore de Balzac e interesant? Am luat cartea de la biblioteca si dupa introducere nu cam imi place.Merita de citit? Pe scurt despre ce-i?
Ce poze sa arati unui om care vrea sa viziteze Romania, pentru cele mai frumoase poze dau Funda, poate sa fie zona urbana, rurala, montana.
As vrea si eu un site de facu videoclipuri dar sa fie online daca se poate. Sper sa ma puteti ajuta!
Am un concurs in care trebuie sa vorbesc. e un monolog. ma gandeam ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi practice. Cu ce as putea sa atrag atentia publicului? Ce as putea. sa mimez. sau ceva. anul...? (mai mult)
Cine a fost pentru voi Mihai Eminescu?
Bună, TPU! :) Am de realizat un studiu cromatic al unei opere/ picturi (alegerea mea: Starry Night, Van Gogh) ce utilizează contrastul cald- rece. Trebuie să fie de o pagină și jumătate. Știți...? (mai mult)
Merg la Clegiul Militar liceal, si trebuie sa facem o vizita medicala, stie cineva in ce consta vizita la ginecolog? ne verifica daca suntem virgini sa nu?
caut o imagine cu acel articol din revista " curs de pictura" de la deagostini ( cred ca era nr 1) in care se descrie cum se deseneaza un mar, in creion. caut cursul respectiv, cu toti pasii. ...? (mai mult)
Vreau un film prost si mizerabil.dar atat de prost incat sa ma faca sa plang.nici macar comercial.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)