Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum pot citi jurnalul unui pusti online
Hey TPU am si eu nevoie urgenta de programul complet al teatrului national din Craiova eu am gasit doar cate o piesa de teatru pe zi si am nevoie de programul pe toate zilele pe toata luna februarie ...? (mai mult)
Vopselele pe baza de ulei trebuie amestecate neaparat cu un ulei special(pentru diluare) pentru a fi aplicate pe panza? pe manualul vopselelor pe care le- am luat nu scrie nimic in legatura cu asta dar...? (mai mult)
.. As dori sa cumpar mai multe carti de Karl May. Imi puteti sugera un site bun si de incredere ...sau cei care sunteti dispusi sa le vindeti sa- mi lasati titlul cartii si cam ce pret ati ...? (mai mult)
Dau funda. Am nevoie de un loc unde sa public o nuvela scrisa de mine. Un blog, o revista online; ceva care sa aiba o sectiune sau un editorial de arta. Multumesc. (http://www.facebook.com/notes/art-...? (mai mult)
Ce poti face din pet-uri? Astept linkuri interesante!
Cam ce pret ar avea un tablou pictat pe panza si semnat in colt in dreapta are niste initiale dar nu inteleg tot semnatura este asa An.si ceva cu dawinc asa ceva si dupa aia o bara / si Mai
Stiti cumva daca se va mai juca piesa de teatru "Ne-am dat la caini"? Premiera a fost pe data de 25 ianuarie la Sala Dalles. Multumesc!
Hi TPU:)... vreau sa pictez pe panza insa e prima oara dar nu stiu ce trebuie sa fac....am luat panza vopsele in ulei dar vreau mai multe explicatii ce trebuie sa fac:)si mai multe detalii gen vopselele...? (mai mult)
Nu aveti idee unde as putea gasi un volum integral al cartii "Nina si Ochiul Secret al Atlantidei" online? Mi-a placut tare mult rezumatul si as vrea s-o citesc integral... Funda. :)
Hello! Am nevoie de niste sfaturi:(Sunt in clasa a 9a, de curand, din vara mai exact am descoperit ca am un talent aparte la desen.Si regret mult ca nu m- am inscris la un liceu de arte.Am mai multe...? (mai mult)
As dori informati despre pictorul Săbău.
Cum se scrie un scenariu de film?, cat mai exact va rog! Multumesc anticipat! :)
Cine ma poate ajuta sa gesesc pe cineva care cumpara monede vechi?
Hey! Am auzit ca a aparut o comedie de teatru despre facebook si se joaca in pub- urile din Bucuresti cica se numeste "Facebook", scris romaneste as vrea sa merg si eu sa o vad, se pare ca e faina,...? (mai mult)
Imi poate da cineva cartea de teste la lb. germana ping pong neu 2(clasa 6)? Puteti sa imi spuneti un site de unde sa o iau sau altceva.
Cum se făcea ferăstrău din ață cum era pe vremuri? dau funda
Dati-mi niste sugestii, sfaturi..ca sa ajung un inginer electrotehnist catusi de cat bun:D.ce sa mai citesc..de unde sa ma mai informez ce sa fac.orice stiti :D. FUNDA! Va multumesc!
Spuneti-mi repedae va rog cum sa raportează lui lui Alison dau funda
Cum pot sa imi pun jocuri pe clopotel.ro? Cine imi spune toate etapele funda este a lui! Si nu am inteles ce laink trebuie sa pun!
Dati-mi va rog idei de dragobete pentru colegiu! ce putem face cum putem impodobi parteru colegiului! astept ceva original! si trasnit :D
Este cineva de aici la Facultatea de administratie publica (snspa) daca da ati putea sa-mi spuneti si mie ce as putea face daca urmez aceasta facultate? multumesc
Cum recuperez parola
are cineva idee cat ar costa sa dau o comanda de aici. www.otakushop.com ...pana in Romania? Multumesc... FUNDA!
Buna tpu...stiu ca o sa sune ciudat dar totusi vreau sa va intreb.cum imi pot face proprii mei pesti vii dar fara alti pesti sau jucarii d-alea de facut pesti? funda:*
stiti cum pot desene oameni si animale cat mai comice, nu realistic.
Astazi am scris un capitol dintr- o carte pe care m- am gandit sa o realizez. Spuneti- mi ce parere aveti: Metroul ajunse in statie din Dublin. O multime de oameni se angajasera in urmatoarea...? (mai mult)
ce tehnici de desen stiti?
Hello all! Am nevoie de ingtreg scenariu a piesei "Boul si vitelul" de Ion Baiesu, cine ma poate ajuta? Dau funda:) P.S. vreau in scris, nu varianta de pe youtube
Cine stie niste monologuri bune? pentru arta vorbirii? sau poezii cu'n mesaj puternic?
Am o intrebare :cum sa imi fac cont pe clopotel.ro? Cine poate imi da si video dar daca nu puteti sunt multumita si de sfaturi si indrumari! Va rog cit mai repede! Oare are importanta ca sunt...? (mai mult)
Buna T.P.U...Am nev de ajutorul vostru! Vreau niste link-uri de la melodiile Andra-What adous us jameia-Antonia Trumpet-Light dar trebuie sa fie KARAOKe + link Dau funda :)
Cred ca va parea stupid ce voi intreba, dar voi cred ca ma veti ajuta!:Eu vreau sa scriu o carte dar nu stiu despre ce sa scriu, ce sa scriu, ce titlu sa- i pun, cum sa- i fac ilustratile....si...? (mai mult)
Va rog imi spuneti care este raza cercului circumscris unui triunghi dau funda.
Este in Romania vreun studio de animatie ca cel al Cartoon Network din S.u.a?
Am de facut un fel de proces...sunt avocatul parintilor din Amintiri din copilarie (Plecarea la Socola)...imi dati si mie va rog niste intrebari sau orice sursa de inspiratie DAU FUNDA! :D
Stiti cumva un site pe care pozele cu arta nunt romantice!
Buna ziua am o masina de cusut foarte veche antica este si de 100 de ani si nu stiu undea as puteao vinde in Campia Turzii sau Turda daca stiti un magazin sa imi dati va rog un sait unde pot sa vad numarul...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie un anticearcan super-bun? Si vreau si un luciu de buze din ala pentru marirea buzelor ( de volum, parca se numea;;) ) P.S :FUNDAA; x!
Hello TPU, Din ce culori se creaza culoarea pielii si din ce culori se creeaza cea a unghiilor? :)
Cand au aparut prima data ancadramentele de la ferestre?
Cine doreste sa afle ceva istoric de la Gorillaz, melodii noi, jocuri, imagini, etc. sa publice intrebarea ca raspuns...
Http://www.youtube.com/watch?v=4CYmw-1-e5I In ce gen ati incadra piesa asta? Help!
Hey! As dori sa scriu o carte. Poate e o idee mai ciudata si poate ca nu o sa ma tina prea mult:)). Dar as vrea sa- mi dati un model de titlu si o idee principala. Cea mai buna primeste funda. Astept raspunsurile...? (mai mult)
Stie cineva situri care faci genul ala de montaj care fondul ii cu galaxie?
Hey! Care marime este cea mai mica? S, L sau M? Multumeeeeesc!
Ce siteuri cu imagini artistice stiti? As vrea imagini cu ploaia, noaptea, cer instelat, ceva care sugereaza tristetea.
Prietena mea vrea sa-si modifice vocea pentru un video in care canta, stie cineva un program de auto-tunes sau cv de genul?
Heii TPU`! Deci eu am de facut un desen, cu centrul de interes..si la ce talent am eu la desen. :))). Deci rugamintea mea este: linkuri, idei, google imagini. orice dar sa fie cu centrul de interes...? (mai mult)
Hey cum fac sa traduc un film daca el nu este trdus? va rog spuneti-mi!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!