Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Http://www.youtube.com/watch?v=4CYmw-1-e5I In ce gen ati incadra piesa asta? Help!
Hey! As dori sa scriu o carte. Poate e o idee mai ciudata si poate ca nu o sa ma tina prea mult:)). Dar as vrea sa- mi dati un model de titlu si o idee principala. Cea mai buna primeste funda. Astept raspunsurile...? (mai mult)
Stie cineva situri care faci genul ala de montaj care fondul ii cu galaxie?
Hey! Care marime este cea mai mica? S, L sau M? Multumeeeeesc!
Ce siteuri cu imagini artistice stiti? As vrea imagini cu ploaia, noaptea, cer instelat, ceva care sugereaza tristetea.
Prietena mea vrea sa-si modifice vocea pentru un video in care canta, stie cineva un program de auto-tunes sau cv de genul?
Heii TPU`! Deci eu am de facut un desen, cu centrul de interes..si la ce talent am eu la desen. :))). Deci rugamintea mea este: linkuri, idei, google imagini. orice dar sa fie cu centrul de interes...? (mai mult)
Hey cum fac sa traduc un film daca el nu este trdus? va rog spuneti-mi!
Este un concert la New York, pe ce site il pot vedea in direct? am auzit la radio pe cultural.
Va rog sa imi spuneti daca urmatoarele cuvinte sunt defective de singular sau de plural? pantece minerale umeri rau şort? sunt defective de cv si daca da de ce?
Ar avea vreo valoare niste monezi romanesti din anii 1800(1867, 1820)?
stie cineva cum fac haine la papusa? Prefer site-uri dar si sfaturi. dau Fenda :*;)
As avea si eu o intrebare. In romanul Maitreyi, Robi Thakkur este filosoful Tagore? Multumesc anticipat.
As vrea sa imi spuneti si mie niste expresii frumoase care se folosesc in textele literare. Nu vreau neaparat de anotimpuri, expresii diverse si frumoase. Ofer Funda celor mai frumoase si multe...? (mai mult)
As dori si eu un e-book la cartea Jurnalul unui vampir, de contele dracula, nu vampire diarys. Jurnalul unui vampir este o carte comica despre viata lui dracula. Multumesc anticipat.
Cum sau unde se pot vinde scenarii? Am scris si eu un scenariu (scurt metraj) si as vrea sa stiu cum sau unde l-as putea pune pentru a fi vazut de persoane in domeniu. Ma puteti ajuta?
Buna TPU:* Aceasta este prima mea intrebare si sper ca ma puteti ajuta:o3 Stiti vreun program sau site sau orice in care se poate edita vocea de pe un fisier mp3? Nu ma refer ce se foloseste pentru karaoke!...? (mai mult)
Care sunt firmele care cumpara goblenuri?
Daca sunt prezenti niste elevi de la liceul de arta Nicolae Tonitza in comunitatea TPU as vreau sa le adresez o intrebare. Un pictor mi- a spus ca am talent si ca ar fi bine daca as putea intra la...? (mai mult)
Vreau cele mai frumoase poze cu natura
Imi puteti da niste sugestii, vreau sa fac o poza in care ma joc cu fumul de tigara. ceva astistic! si NU FUMEZ, doar o pozaaa! funda!
imi dati va rog niste idei de desene. FUNDA!
Puteti sa ma ajutati. Dati clik pe : http://esl- lab.com/selfintro/selfintrord1.htm, scrieti ce a spus ..Hi my names is Gray I'm... si luati funda cu sigurata raspunsul corect dar mai ales cel ...? (mai mult)
De ce se numeste "Creion" poezia lui Tudor Arghezi?
Bună seara. Îmi place foarte mult japoneza și aș dori să urmez niște cursuri online dacă știți cumva vreun site care m- ar putea ajuta. Sunt interesată de un curs de japoneză de începături,...? (mai mult)
Cum poate fi demonstrat ca fonta contine urme de sulfura de fier (II)?
De vanzare-ti e gainusa ceea... mai baiete? In aceasta propozitie ce caz si ce functie sintactica are gainusa.
Buna :* Profa mea de desen ne- a dat ca tema sa, , explicam legea compozitionala unitate in varietate si varietate in unitate, , am cautat pe net si nu am gasit nimic, puteti sa ma ajutati? :O3 Fundita...? (mai mult)
Ce intelegeti prin urmatoarele citate? "Veti crea, veti avea; nu veti crea, nu veti fi." "A crea! Este o mare placere: e reusi este marele triumf."
Am nevoie de un sait de poze draguta :) :D plz! :*
Care este simbolul zeitei Afrodita, si ce semnifica el?
Cine imi arata si mmie niste imagini dinamice pe care le poot desena si eu daca se poate un site daca se poate cat mai repede
Imi puteti explica " sa nu se voaleze imaginil "? Ce inseamna. FUNDA
Cum sa desenez un desen cu perspectiva?
A vazut cineva un spectacol de teatru, opera sau balet in cinema? Am auzit ca la Grand Cinema in Baneasa ruleaza mereu spectacole de pe scene mari din lume si vroiam sa aflu cum e experienta de la cineva...? (mai mult)
Sall TPU, deci vreau sa stiu si eu cum imi pun o poza de profil p imvu dea iacare se misca stiti voi, si as mia vrea sa stiu cum sa fac credite, si cum sa ma fac vip pe grati plzz ajutati- ma. ...? (mai mult)
Cu ce program fac sa imi apara pozele si in acelasi timp sa si cante o melodie?
Cine poate sa imi dea si mie mai multe informatii despre Liceul de arte din Bacau,"George Apostu"
Am 12 ani si am inceput sa citesc cartea Eve de Anna Carey. As vrea sa-i intreb pe cei care au citit-o daca este potrivita pentru varsta mea...
Sunt cateva versuri si incerca sa gasesc poezia suna cam asa versurile sunt aleatorii; Ce.or vedea la ea nerozii O mananci si satura Ca al naiba e cocosul Ca ce nu. ntelege prostul La el n.are...? (mai mult)
Sal TPU vreau si eu sa stiu cum se calculeaza masa corpului la fizica pls ziceti-mi
Cum sa fac design? DAU FUNDA! REpede!
Sal sunt in clasa V si avem un prof bun de desen da nu prea am inteles.stiu sa fac masini oameni... da nu asa bine imi dati un site sa ma ajute
Buna TPU imi puteti spune si mie unde pot gasi meditator de englez din Timisoara care merge la sat si cat costa am nevoie pentru ca vreau sa invat bine engleza nu ca nu ma pricep de fapt imi place si in...? (mai mult)
SAlut, am si eu o intrebare, trebuie sa desenez un portret si nu stiu cum. ajutati-ma p, s
Din ce culori se obtine culoarea rosie?
Ce este miscaarea de emancipare nationala?
Pe ce site unde pot gasi povestea "Ninsoarea" de Edmondo de Amicis?
Eu am ps CS4 (64 bit) pot sa decupez o poza adica este o poza cu o vedeta si sa nu mai fie fundalul si vedeta, pot?
am nevoie de niste scheme de broderie(nu cu scheme de broderie disney)poate imi recomandati niste site-uri? fundita
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!