Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
HEY TPU! Poate cineva sa-mi dea un link cu subiecte pentru olimpiada de biologie faza pe sector.
Poate sa imi spuna si mie legenda Taj Mahalului sa dati-mi un link funda
vreau sa stiu daca trupa TOKIO HOTEL s-a despartit pentru ca este trupa mea preferata? nu raspundeti daca nu va plac!
Cand primesc al 2-lea biblioraft la curs de pictura?
Vreau cintece frumoase care sa aiba si karaoke.
Stie cineva ce culori ies din combinatiile de culori rosu+verde, albastru+oranj si galben+violet?
Ce culoare iese din culorile violet + rosu? Ofer fundita raspunsului corect!
Unde a murit alexandru macedon (alexandru cel mare)?
Hei am vazut acum cateva zile la art attack un episod in care facea un joc ecologic cu un pom din ziare la mijloc. Va rog frumos daca il gasiti mi-l dati si mie? Multumesc.
Ce cuvant lipseste din: What.....interesting idea! It was Dad who lent me the money, .....Mum. Let's...wait for ben.He's always late. The children are playing......they noisy! sau: Care dintre urmatoarele...? (mai mult)
Cum pot face bratari impletite cu nume? funda!
Hey,TPU! Care este opinia voastra despre personalitatea poetului Mihai Eminescu? Multumesc anticipat! :)
Îmi puteti da cateva exemple de contragere si expansiune, dar diferite, nu cele obisnuite.
Poate sa imi spuna si mie cineva legenda Taj Mahalului sau sa imi dea un link? Funada
Sall alll imi pote de cineva varintele 16-17 bac 2009 informtica gata facute va rog
Stie cineva un site cu carti pe care le pot citi online?
Heyy sall! care este anotimpul vostru preferat? face-ti o compunere si care este cea mai interesanta fundita!:X :Xsucces!
Cu ce medie se intra la liceul Gheorghe Tattarescu focsani?
Am nevoie de opera "Dincolo de nisipuri" de Fanus Neagu, as prefera opera intreaga. nu referat. Si referat pentru "Padureanca" si "Moara cu noroc" de Ioan Slavici. Multumesc. :d @funda.
Care este diferenta dintre acuarela si tempera?
TPU! Mi-am luat recent chitara, dar caut profesor...e cineva din bacau care stie un profesor? Dau funda!
Sper din suflet sa ma puteti ajuta macar oleaca. Ofer si fundita :D. Cerinta suna cam asa: "sunteti organizatorii unui festival international organizat intr- o veche cetate medievala romaneasca....? (mai mult)
ce stiti despre meditatii zen? Ce efect au?
Care este polisemia cuvantului "a (se) gasi"? Funda! :*
Cum demonstrez ca un text apartine genului liric?:* funda
Salutare, TPU- natiune! Nu radeti de mine, dar sunt aproape sa fiu o pictorita avansata la cursuri, si inca nu stiu ce pot folosi pentru culoarea pielii. Daca suna prostesc, va rog nu raspundeti sau...? (mai mult)
Mai are cineva de pe aici deviantart? Lăsaţi linkurile dacă aveţi vă rog. Vreau să văd cât de talentaţi sunt românii
Salut :3. Nu stiu daca am ales categoria potrivita. Ma puteti ajuta sa gasesc o poza in care e ilustrat cu un copil care se da in leagan, iar langa el se afla un barbat spanzurat? Linkul imaginii, fundoi!...? (mai mult)
Ce inseamna coblizan?
As dori ceva informatii despre arhitectura, mai exact despre facultatea de arhitectura.M- ar interesa in mod special durata, costurile anuale( incluzand si ustensile de care ai nevoie), cat de grea...? (mai mult)
HeyTpu" imi spuneti cateva programe de editat poze in afara de PhotoScape
Imi poate da cineva un site de unde pot sa comand o carte de Jean cocteau care sa cuprinda piesa Vocea umana? Am cautat dar nu am gasit nimic. Please help!
Hei, TPU! Cine stie cum pot sa creez o mel. cu lirycs online? Vreau sa fac asa ceva cu mel. http://www.youtube.com/watch?v=aGSbHuj9gzM? Dau funda! :o3 :D :o3
Cat costa o vioara?
Puteti sa-mi dati exemple de licee din Bucuresti cu profil economic din Bucuresti cu internat? Primul raspuns bun primeste funda.
Cine imi poate spune cateva site.uri pe care pot gasi poze frumoase, cum este tumblr?
Cine este fan Michael Jackson? :D Pentru cine este, va rog frumos scrieti pe google "Most Famous Person 2013" si votati- l, pentru ca, dupa parerea mea, merita sa castige. Acum este pe locul 2, la...? (mai mult)
Imi ziceti si mie niste titluri de sonete de ale lui Shakespeare sau Michelangelo? Daca se poate si un link cu versuriile. Multumesc!
am o mica problemaaa Trebuie pentru scoala sa facem un proiect 3D cu teatrul grecesc. avem un scarţ pe care putem sa- l facem, avem culori, carton, etc. Ne- am mai luat 1 kg de lut. si...? (mai mult)
Comunicarea umana este o necesitate de a fi, de a comunica eficient sau de a face fericiti pe cei dragi?
Frate, am o moneda, o rubla ruseasca, scrie pe ea, pe cap:sus, 1872, in mijloc 5 si cv ce nu inteleg, mai jos E.M, .Pe pajura scrie:daca as intelege v'as spune! spuneti'mi si mie are vreo valoare? daca...? (mai mult)
Heii! Eu ma mut peste o saptamana intr- o noua casa. Este totul gata, in schimb nu stiu cum sa varuiesc in camera. :D Varuit nu as putea zice doar k as vrea sa fac niste modele pe pereti. Coltarul este...? (mai mult)
am de facut trei desene in pastel, iar profesorul ne- a dat sa facem cele trei desene fiecare diferit, adica tot in pastel da tehnica difera. Din cate am vazut sunt trei tehnici in pastel, care...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste programe de modificat poze haios sau cu fundaluri faine... :o3 Merci!
am o mica problemaaa :(( Maine ma intalnesc cu ceva colegi sa facem un proiect 3D cu teatrul grecesc. avem un scarţ pe care putem sa- l facem, avem culori, carton, etc. Ne- am mai luat 1...? (mai mult)
Salut tuturor vreau si eu un metin asemanator cu ro fara donatii adica pentru arme 2012 asa. vreau sa fie aseamantor ca ro magiile sa se faca cu carti G si P cu ss sa cresti putin mai repede si sa faci...? (mai mult)
Cum ma inscriu la roata norocului vreau 1000puncte
Hei. Stiti un eveniment care s-a intamplat cam prin 1900-1993 in Murfatlar? Am incercat sa caut dar nu am gasit mai nimic. Trebuie sa fac un interviu bazat pe o intamplare reala. Idei?
deci mie imi plac varcolaci si lupi, adica legende, cei care sunteti interesati si stiti va rog lasati-mi mesaje la adresa de mes : larisa_maria2009@yahoo.com, sau aici la TPU
am o intrebare, unde pot sa gasesc si eu lectira > Gargantua si pantagruel de Franccis Rebelais? Am nevoie de ajutor, insa nu vreau sa mi-o dati de pe referate.ro :o3 :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!