Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
am o intrebare, unde pot sa gasesc si eu lectira > Gargantua si pantagruel de Franccis Rebelais? Am nevoie de ajutor, insa nu vreau sa mi-o dati de pe referate.ro :o3 :)
FUNDAAAAAAAAA! Imi dati si mie va rog niste site-uri de editat poze online :o3? Fundoi, la cele mai multe link-uri;).
Stie cineva daca se gasesc chestii pentru scrapbook la noi in Romania? Daca da, unde?
Am o colectie de timbre care au un jur la 50 ani si as dori sa le vind! numarul meu de telefon e:60625557
Din ce carte politista face parte numele Timeea?
Buna am o intrebare unde pot sa gasesc un tutorial cum sa desenezi asa ceva http://mookie000.tumblr.com/ Dau FUNDITA :> P.S. Daca vedeti ceva cu imagini G.A.Y ignoratile
am si eu o tema la fizica si nu stiu sa o fac :(. exercitiul suna cam asa...calculati forta activa f care se aplic5a unei parghi de ordinul al doilea a le carol brate sunt 0, 5metri si 3, ...? (mai mult)
Am un bal mascat la scoala si fiecare clasa trebuie sa faca o mica coregrafie cu ceva anume (pitici, gangnam style, loca, preistorici, fructe etc.) un fel de teme. Ceva idei? FUNDA! SCZ categoria!
Care este al doilea inteles al cuvantului chameau din franceza, in afara de camila?
Cine ma poate ajuta la o problema la fizica clasa a 7
Am si eu nevoie de ajutor, urgent. Am pentru scoala o compunere de facut cu titlul " Mihai Eminescu si Ion Creanga, o prietenie adevarata" si as vrea sa stiu cum s- au cunoscut si de ce au ales...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre mama lui Nica (Smaranda) ca il obliga pe acesta sa plece la Socola ca sa se faca popa?
Salut, azi profa' ne-a zis de un concurs cu tema Sfintii Imparatii Constantin Si Elena. Va rog dati-mi un site cu incoane frumoase.
Hi, eu as vrea sa imi dati o idee de desen pentru ca am tot desenat autoportrete, animale, peisaje ....etc.
Singur in fata dragostei de Aureliu Busuioc film! va rog!
Vreau replicile de lasceneta cu castravetele a lui Florin Piersic in scris va rog:)
Sall mie imi place sa desenez si am talent dar nu prea stiu ce sa desenez adic am desenat personaje din anime dar copiate adica aici calculatorul>>eu cu foaia pe birou dar as vrea sa creez un personaj ...? (mai mult)
Propuneti-mi va rog vreo denumire a unei echipe TVC.......va multumesc anticipat
Buna va roog frumos sa ma ajutati! vreau sa- mi dati modele de compuneri adresate lui mihai eminescu..doamna profesoara ar dori ceva original nu luat de pe internet si as vrea sa apelez la voi. imi trebuyie...? (mai mult)
Am un rebus pentru scoala in care la o intrebare "sinonimul" este "Cu miere pe limba". Cuvantul trebuie sa fie din 9 litere si sa fie a-6-a litera "E". Cine ma poate ajuta?
Puteti sa imi dati un site cu opere de arta si artisti celebri? eu sunt pasionata de desen si as vrea sa vad mai multe lucruri. FUNDA!
As dori sa devin actor...ma indrepta catre niste facultati bune pentru acest lucru sau daca aveti vreo parere despre alegerea mea o puteti posta aici sau ma puteti ajuta cu sugestii?
stie cineva niste siteuri cu lectii video de matematica sau alte materii? pentru liceu. Funda
Imi puteti explica cateva figuri de stil? 1. epitetul multiplu SCLIPIRI NEINTRERUPTE SI ORBITOARE 2.personificarea VIFORUL SUIERA, GEMEA SI URLA CU GLAS DE FRUNZE SPULBERATE, CU GLAS DE CODRII...? (mai mult)
Bună TPU, Nu este pentru o temă de acasă, verișoara care a citit poezia, , Alexandru refuzînd apa"este interesată, de un discurs spus de Alexandru după ce comoara din coif le- o dădu înapoi...? (mai mult)
Hey, se va relua Proiectul "Iubesc" al Martei Popescu? Am ratat pozele de sambata asta...
Mehmed al doilea mai este numit si Mahomed sau astea sunt doua personalitati total diferite?
De pe sait pot sa descarc variante bacalaureat 2013 romana si matematica M2 profil tehnic si la proba orala ce se da as dori dau funda va rog mult.
Am o intrebare: de ce nu este bine sa folosim modul gerunziu in romane? Multumesc!
Care este diferenta de fus orar dintre Romania si Anglia?
Cine stie daca a aparut in Romania colectia de carti "Fetele din Olimp" de Elena Kedros? Acord funda :D Scuzati categoria...? (mai mult)
Am nevoie de rezumat pe scurt la Mircea Eliade - "La tiganci" si la Mircea Eliade - "O fotografie veche de 14 ani".
Buna,daca imi fac un cont magazin play costa ceva?
Buna TPU este cineva interesat de tablouri pe panza de exceptie la preturi rezonabile?
Hei TPU auziti cand incepi prima zi de scoala dupa vacanta de iarna este acelasi orar
Vreau site-uri de unde pot citi Marile Sperante de Charles Dickens. URGENT! Fundita!
Am nevoie de putin ajutor, care dintre voi ati putea sa ma indrumati spre niste reclame (romanesti, americane, australiene etc etc) creative/ interesante/ amuzante (a nu se intelege prostesti), mai...? (mai mult)
Hei TPU as vrea si eu programele pentru bac pentru romana matematica si geografie.
Cum pun poze pe wehearitit? Dau funda! :)
Cine are niste tutoriale, pentru Cwalk!
Am o statuie basorelief Iisus rastignit, are 4 kilograme este din bronz.Si nu stiu cat este kilogramul sa pot o vand
Hei! Am nevoie de parerile voastre! Sper ca merge linkul si daca nu imi cer scuze... Am facut aceasta poza, iarna asta si vreau sa o trimit la un concurs de fotografie..va...? (mai mult)
Heei! Cine îmi dă și mie un curs de japoneză online? :D p.s. poate să coste bani adică să-l comand acasă :D.
Stie cineva cine e in fotografie? Tot ce stiu e ca este legat de Marea Britanie :) Funda! http://pasaportpentruexcelenta.ro/wp-content/uploads/2012/11/poza_2.jpg
Cat costa sa-mi tiparesc cartea si cum mi-o pot publica?
Pentru cei din Craiova..As vrea sa ma duc la un liceu bunicel de ex Cuza, Velovan sau Titulescu... Vreau sa va spun ca mie nu imi place matematica deloc.Ce profil ziceti sa aleg filologie sau...? (mai mult)
Imi puteti spune cateva titluri de compuneri descriptive?
Detin o tableta grafica si as vrea sa ma aput de "digital drawing", in special caractere pentru animatii/jocuri sau obiecte, cum ar fi masini(concepte noi), nave"on water/in space", arme de foc. Poate...? (mai mult)
Pe ce site pot sa fac si ew imagini cu keep calm...
Vreau si eu sa vad niste pareri despre telefonul Samsug Chat322.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!