Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei,TPU as dori si eu niste imagini artistice cu orase (New York, San Fransisco, etc) care sa aiba si un mesaj interesant in engleza. Funda! :)
Hey TPU^^....Am si eu o intrebare...cum pot sa fac si eu o imagine de cover pentru o pagina? Vreau cat mai repede raspunsul! Dau fundita!:*
Cine stie sa faca niste semnaturi pentru forum? Add: tatanugeorge! Dau ffunda!
Stiti cumva ce pot sa imi decorez un caiet al prieteniei? Pana acum am scris i love my friends si au mai scris ei niste porcari pe mai multe hariti si le- am lipit acolo mai vreau sa imi scot o poza dar...? (mai mult)
As avea o intrebare! Vreau sa prepar acasa un Latte Macchiato! M- am uitat si pe youtube si pe google am dat cautare la modul de preparare. Am vazut dar mie nu- mi iese in cele 2 culori. Tot...? (mai mult)
Î-mi poate spune cineva siteuri cu concursuri de poezie 2013.Merci P.S.
Cum pot sa invat engleza fara profesor? Nu vreau raspunsuri ca invata sau cu un profesor sunt chiar raspunsurile care nu ma juta deloc:*
Hiiiii! Stie careva unde se predau cursuri de teatru in Arad?
Salut cum imi pot pune un cap de tigru pe o poza de'a mea? ceva de genul: http://statigr.am/p/366666605915405688_188191406 Online daca se poate dau funda daca imi merge!;)
Ce muzica de dragoste imi puteti recomanda Dau funda celui mai bun raspuns
Salut! As avea o intrebare.De ziua mea am primit o carte Harry Potter, iar in scurt timp am primit si restul colectie, in afara de vol.7.Eu am vazut toate filmele, iar filmul 7 (Harry Potter and the...? (mai mult)
Va rog ajutati-mă cu o problema, vreau rezolvarea întreaga : trei pixuri si doua caiete costa 38 lei. Cinci pixuri costa cu 20 lei mai mult decât un caiet. Aflați prețul fiecărui obiect.
Unde pot gasi online cartea Orhan Pamuk -Viata cea noua? am nevoie urgent.
; ; Heyy TPU. Am si eu o intrebare... Unde gasesc poze gen http://weheartit.com/? Pentru ca am cautat pe acest site si le am aproape pe toate; ). Si as vrea si alt site pentru poze artistice. Okey! Multmesc...? (mai mult)
Scrie o legenda interesanta ^.^, ce-a mai buna castiga!
Unde pot citi sau downloada cartea "Niste raspunsuri - Mihaela Radulescu" va rog mult :) Merci frumos.
As vrea idei de sceneta pentru Dragobete sau Ziua indragostitilor. Cea mai buna idee primeste funda! Am nevoie la scoala, vreau ceva vesel dar totusi si putin mai serios, stiti la ce ma refer! Nu ar ...? (mai mult)
File:///E:/My%20Pictures/poze%20dada/artistic/100_2822.JPG hei!:)Am nevoie de o idee! :) Accesati va rog linkul si spuneti- mi va rog, ce parere aveti despre fotografia pe care eu am facuta?:) Va multumesc...? (mai mult)
Nu vrea nimeni o pianina delson? Am dat anunt si pe okazii.ro(http://www.okazii.ro/electronice- altele/vand- pianina- delson- stare- foarte- buna- a121680533)Am pus- o la 15milioane adica 15000lei dar ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor: stie cineva cum pot sa ajung din militari la magazinul Art and Hobby center de pe calea Grivitei? adica cu ce mijloace de transport? multumesc
CCe muzica va place?
Care este cea mai interesanta carte pe care ati citit-o vreodata? Care va entuziasmat, va tinea in suspans, v-a placut cel mai mult? Mai multe pareri cu atat mai bine!
Nu stiti de unde pot cumpara stickere Montana "Hello My Name Is"?
Nu stiti unde pot gasi markere pendru graffiti in Baia Mare?
Am si eu o intrebare ce exercitii trebuie sa fac ca sa ma fac mai lat in spate si asa la corp? Daca gasiti dati-mi un link cu un video daca nu ziceti-mi. FUNDA!
Ce sunt formele pronominale? Imi puteti da si exemple? Multumesc! Funda
Care este tehnica de desenat umbre? adica de unde stiu cat sa accentuez si unde?
eu am doar creioane B si HB. Dintre ele ce creion trebuie sa folosesc pentru umbra? Trebuie sa imi cumpar alt creion? La ce foloseste "carbunele"(pentru desen) si de unde pot sa il iau
Salut, exista o facultate care sa aiba profil artistic adica de fotografie? In ce oras? multumesc
am o mica intrebare. Cine stie cu ce program a folosit acest utilizator de pe forumul meu pentru as putea face semnatura? P.S. sunt 2 poze si facut nu stiu cum cu nu stiu ce program si la ...? (mai mult)
Salut Mi- a povestit ieri un coleg o poveste (nuvela sau un roman nu stie exact) despre un doctor ce inventase o masina a timpului.Acest doctor moare pe parcursul povestii si ii se gaseste in buzunar...? (mai mult)
Unde gasesc copic marker in Bucuresti si la un pret convenabil? (pana in 30 ron)
Buna TPU as vrea si eu un sait de unde pot descarca muzica
Imi poate da careva dintre voi povestirea piesei de teatru "Cezar" de Shakespeare?
Cam cat costa o icoana de 200- 300 ani.cu isus pe cruce cu ingerei imprejur..adica e religioasa din cate stiu e facuta manual si am intelesc ca e cusuta cu fiere de aur...astep raspunsuri...? (mai mult)
Salut :) Ce se pune pe tava de la taierea motului? As vrea cat mai multe si cu semnificatiile lor! Dau funda! Mersi!
Sal TPU. Funda! Sunt foarte talentat la desenen, pot copia pe foaie ori ce.Dar din minte nu stiu sa desenez la fel de fain ca si cum copiez, si imi iasa mult mult mai urat.De ce? P.S- nu vreau sa aud...? (mai mult)
Cine a fost primul presedinte al Asiei? Dau funda:)!
Hei! voiam sa va intreb ceva la franceza... daca sunteti buni :> :D la conditionnel passe daca am de ex propozitia : Nous aurions voulu.....La "voulu" se pune acord? adica s la sfarsit :D :)
Va rog ajutati- ma sa rezolv o problema : pretul unei carti creste cu 10%, ajungand la 11 lei. Aflati pretul initial al cartii. Nu am inteles niciodata problemele astea. P.S : daca va ajuta cu...? (mai mult)
Hei salut..de ceva timp am inceput sa scriu poezii crestine..si as vrea sa stiu cum mi le-as putea publica intr-o carte..multumesc.
Bună, TPU! Mă puteţi ajuta vă rog cu un like? :o3 E o pagină pur românească şi mi- aş dori să crească. http://www.facebook.com/HaiLaOSarmaluta Însuşi numele vă spune ceva. Vă rog...? (mai mult)
Hey TPU..Eu imi doresc de mica sa devin actrita, eu zic ca am talent actoricesc si chiar as fii foarte buna la asta! De mult imi doresc acest lucru, de unde as putea incepe si cum? Funda pentru cel mai...? (mai mult)
Buna TPU. de unde pot sa descarc age of emperes fara virusi 1 sau doi...
.stie cine cum se poate face un videoclip cu poze? in afara de movie, proshow? scuzatii categoria:X:X
Cine imi poate trimite o pictura de-a lui Leonardo Davinci
Buna, dau funda persoanei care imi va da un link sau imi va spune modele de tricotat la mana, si as vrea si ceva cu ochiuri mai mari. Va intreb pentru ca doar ce mi- am cumparat andrele si stiu doar 1...? (mai mult)
Buna cum sa fac un arc cu care sapot vana sau a carui sageata sa intre in scoarta de copac? cand eram mic de la vreo 8 ani am inceput sa- mi fac arcuri dar toate trageau foarte slab acum am 12 ani si ...? (mai mult)
Unde pot gasi cintece de Mihai Eminescu va rog vreau raspunsul foarte repede...
TPU am nevoie de ajut nu gasesc serverul preferat de sa:mp Romania Super Stunt... RSS NU GASESC IP VA ROG DATIMI FUNDA URGENT
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!