Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Dați- mi niște citate frumoase, în engleză dar și română.să nu fie din astea obișnuite gen : dacă o iubești las- o să plece și să fie mai rare, nu care le știe toată lumea ..de viață,...? (mai mult)
imi place foarte mult sa cant si familia mea a zis ca, cant frumos dar cand ma pune o ca daca nu o sa-i placa si o sa rada de mine. oare ce sa fac. pls sfat dau funda
Buna stie cineva cum nunea melodia aia care avea ca refren there's a think about my life there's a think about my world there's a think about my dream refrenul era cantat de o fata si restul melodiei...? (mai mult)
Care se pricepe la editat poze in photoshop binee va rog pm cu idul mersi Funda + vot
Salut, vreau sa+ mi bag chat pe forum. Din cate am intels e c coduri HTLM, forumul este pe platforma forumfree.it. Vreau sa ma ajutati sa bag acest chat pentru a putea vorbii cu useri si ei intre ei....? (mai mult)
Heii TPU! Nu stiti pentru ce e stanta cu 3 turnuri, in Danemarca? Acum sau mai demult.
Am pus mai devreme o intrebare despre anime si mi se pare ca nu a fost prea inteleasa, asa ca ar trebui sa exemplific, nu? Intrebarea suna cam asa: Cum vi se par persnonajele din anime transpuse ca fiind...? (mai mult)
Hei! Am o intrebare, s'ar putea sa sune ciudat. V'ati gandit vreodata ca de fapt dumnezeu nu exista si nici buds si eu mai stiu ce...ca este o legenda si ca este creat doar ca sa credem in el, si sa ...? (mai mult)
Buna as vrea ceva poze mai simple pentru a putea edita o poza de cover a unei pagini! Si ceva poze pentru pagini, daca se poate :o3 dau FUNDA;)
Buna,stie cineva un program cu, care sa pot adauga picaturi de ploaie peste o poza? Va multumesc
Cum pot sa-mi caut prieteni pe TPU
Buna spuneti-mi si mie va rog frumos scoli de dans hip-hop din Iasi funda
O intrebare pentru fanii anime: Cum vi se par personajele din anime/manga transpuse in personaje reale ( adica sa para ca si oamenii din lumea reala)? Mie personal mi se par foarte urate, pentru ca personajele...? (mai mult)
Cum sa vopsesc o carcasa de Compiuter fara ca ea sa se dezlipeasca de pe fier in timp?,,, cel imi bun raspuns FUnda SI vot!
Buna as dori niste poze simple de cover... vreau sa le editez pentru o pagina... daca se poate si niste poze obisnuite :D :D :D (tot pentru pagina)
:D stie cineva niste site-uri pentru desenat?
Ce inseamna oracol?
Daca ma duc la liceul de arte plastice, ce ma pot face? Funda :)
Kon'nichiwa! As vrea si eu un site de unde sa descarc Sai Paint Tool; d. L`am descarcat deja dar nu pot salva desenele :(. nu are rost sa desenez pe el pentru ca nu le pot salva si muncesc degeaba. Funda...? (mai mult)
Dati-mi si mie rezumat/comentariu/povestire pentru Doina de Octavian Gaga
Vreau sa pun pe un dvd, niste videoclipuri karaoke, dar nu stiu cum, ma poate ajuta cineva?
Unii se pot "cracana" la maxim in doua feluri: cu un picior in fata si unul in spate sau cu un picior in stanga si unul in dreapta. Care din ele e spagatul si care sfoara?
Http://simplyloove.blogspot.ro/ sper sa va placa
Nu am gasit la ce categorie sa incradrez acest topic asa ca l- am bagat la "Arta si Cultura". Am o intrebare mai stupida ca una oarecare la care vreau sa imi raspunda cineva cu experienta sau cineva...? (mai mult)
Buna stiti vreun program sau ceva in care sa-mi adaug mai multe poze pe desktop mai intai sa apara prima si peste un minut alta si peste alt minut alata etc.
Hei,stie cineva un program care sa faci videoclipuri cu muzica si poze online si un program de modificat muzica tot online?
Cine poate sa-mi spuna o rima pentru ziua? va rog!
Ce profiluri există la liceul ZINCA GOLESCU din Pitești?
Cum se face ca pe Galaxy Fit sa-ti apara la oameni pe fecebook id-ul de mess al lor?
Fac portrete in creion, contra cost : 5 lei fara fundal si/sau haine, 10 lei cu fundal si haine. Este vreo cineva interesat?
Are idee careva cum pot sa curbez o propozitie intr-o poza, in photoshop online:-? dau funda:)
De ce origine este Elena Gheorghe?
Cine a citit Cartea Rosie - Liber Novus, vreau sa stiu mai multe despre aceasta carte, cum vi s-a parut aceasta lectura v-ati regasit cu ceva in aceasta carte?
Salut. Am terminat de scris 5 scenete de teatru. Cine este interesat sa cumpere sa-mi lase mesaj. Sau daca stiti pe cineva care este interesat sa cumpere scenete de teatru. Lasatimi mesaj.
As avea si eu o itrebare(poate proasta, deci nu vreau sa ma critice nimeni ): Ce cuvinte se scriu cu litera mare la inceput in limba Germana? Am observat, ca multe cuvinte sunt scrise astfel. Care...? (mai mult)
Citate celebre,adevarate, impresionate care va place voua;;) Cat mai multe :-* Funda pentru cele mai interesante!
Imi puteti supune si mie cum se numeste programul de mixat melodiile din filmul Pitch perfect?
Cine imi poate da si mie versiunea Photoshop pe care o pot descarca? Una buna! Dau Fundita
Dati-mi si mie ceva jocuri faine pentru urmatoarele componente : 2.01 GhZ, 768 Mb Ram.
Am o intrebare ft urgenta.Am masina de cusut Victoria, astazi m- am apucat de cusut insa am o problema, cind incep manevra ata de sus sar, nu sunt master in ale denumirilor, de asta vreau sa va...? (mai mult)
Cate zile faci pana in Portugalia? Dati-mi un raspuns rapid, imi trebuie URGENT!
Ati citit "Ulita copilariei" de Ionel Teodoreanu? Ce parerea aveti despre ea? Merita citita? Dau Fundita pentru cel mai complex raspuns!
Hei! Stie cineva de unde pot copia filmul "Rapirea"?:D
Salut. Am terminat de scris 2 scenete de teatru. Cine este interesat sa cumpere sa-mi lase mesaj.
Salut am o intrebare unde pot gasi rezultatele la EUROJUNIOR? din noiembrie
Buna TPU... am o prietena vrea sa invete engleza... exista un site ceva pe net ca so invete online! MS
Buna :3 am si eu uregenta nevoie de planul simplu de idei de la Bacalaureat de Ion Luca Caragiale :D stiu ca aici nu se fc teme, dar va rog, ajutati-ma dau FUNDA :)
Fac portrete in creion, este cineva interesat?
Talentu meu l la desen sa mi-l dezvolt in creion,unde redau mai bine amanuntele sau in acoarele, unde am simtul culorilor?
Cum sa descarc pozele de pe aparatul foto Benq E 600,
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.