Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei TPU Cine stie cand apare naruto akippuden? va dau funda.
Voi stiti cat a stat Leonardo da Vinci pentru a picta doar buzele Mona Lisei?
Dati'mi niste melodii noi! (idei)
Ma ajutati si pe mine cu o povestire mai pe scurt a povestii "Cocosatul de la Notre-Dame"?
In special pentru fanii Twilight care citesc ficțiune, dar cine crede ca ma poate ajuta accept ori ce sfat. CE TREBUIE SA DEȚINĂ UN BLOG DE FICȚIUNE CA SA AIBĂ CITITORI? Sau un blog, nu doar...? (mai mult)
Am de pregatit la desen o pictura cu titlul,, Iarna plangand" si nu ma inspira nimic.Ma ajutati?
Ziceti- mi si mie 16 intrebari de genu "cand a fost omorat tovarasu ceausescu" si raspunsurile intrebari USOARE dintre care 6 putin dar punit mai grele daca se poate sa le postati in ordinea dificultati ...? (mai mult)
Mersi Devi dar cum fac melodiile mele personale?/As avea nevoie de ajutor
Exercitii de a-ti imbunatatii logica? Funda
2 nume frumoase de fete, ma ajutati sa gasesc?
Am router AccEoC de la RDS si o singura iesire, dispun de un alt router de la RTC, (alb cu 4 iesiri si emite wps wlan) Huawei hg655b si doresc sa- l folosesc ca swich, e posibil? stie cineva ceva ce ...? (mai mult)
Ati putea sa ma ajutati? Scriu o carte si as avea nevoie de un nume de baiat... Nu imi vine nici unul in cap. Funda :)
Cum pot sa imi fac un post de radio popular gratis?
Cum ma pot lansa in muzica?/
SALUT,tuturor si La multi ani! Ma poate ajuta cineva cu mai multe site-uri cu multe poze va rog! Dau fundita la cel care imi da cele mai multe si bune site-uri!
Ma puteti ajuta sa fac si eu caricaturi ofer funda!
Cine imi poate raspunde repede cineva care stie cine va canta la ploesti revelion 2013 ploesti in centru? ( repede daca stie cineva )
Hey..am si eu o intrebare...a fost pe 29 si 30 pe TVR2 un film se numea INAINTE E CUVANTUL.Era despre viata lui Iosif NU stiti cumva unde l- as putea gasi online? ...? (mai mult)
Salut ce carti de aventura si dragoste asemanatoare cu la rascruce de vanturi, jane eyre, mandrie si prejudecata.dau funda garantat
Cum aflu diametru unui cerc daca mi se da raza unui cerc?
Am cumparat artificii, dar nu sunt sigur cum se pun. Ce scrisul cu capul in jos sau cu scrisul normal in sus? Funda! Scz Cat!
Buna TPU. scriu o carte (continutul ei are la baza cateva criterii legate de trairile si simtirile omului si ale sufletului sau) si as vrea sa aflu si parerea cititorului. am postat o mica parte din inceputul...? (mai mult)
TPU,cine ma poate ajuta cu un eseu despre personalitatea lui burebista?
:) As dori si eu niste romane de preferabil istorice...:). Care merita citite :). Fundita :D
Cine are sa-mi dea poza cu tocurile Loredanei Groza care le-a purtat la vocea romaniei, de culoare argintie plini de sclipici si arata ciudat? Dau funda!
Buna,as vrea niste opinii in legatura cu acest desen, daca se poate. Sper sa va placa :) http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/314266880217148424_FkpTjWXM.jpg
Hei stiti un program olnine de facut colaje si de editat poze? daca stie cineva il rog sa mi-l spuna si mie
Salut.Am terminat de scris 10 scenete de teatru,, comedie" cine imi poate spune si mie cui as putea sai vand. Cine este interesat sa cumpere lasati-mi mesaj.
Vreau negativul la cintecul George hora-privesc inainte.dau "'funda
Dati-mi va rog denumiri de cintece.Pentru cele mai super cintece dau funda.
In urma cu cateva zile am inceput sa scriu o carte pe wattpad si as dori si alte pareri! http://www.wattpad.com/story/3287512-vampirul-din-carte
Cat costa un tablou de iosif keber fecioara maria si pruncul?
Am creat anul acesta niste felicitari aici : http://dli.ro/felicitari/ si daca tot vine anul nou am creat 5 pentru anul nou aici : http://dli.ro/felicitari/felicitari- anul- nou- revelion/ cei acre sunteti...? (mai mult)
Ce sa fac de revelion sa ma duc sa ma distrez sau sa stau sa ma plictisesc singura acasa
Cum pot face un studio de inregistrari si de videoclipuri cunoscu(ex:Roton, HAHAHAPRODUCTION)? Ar fi bine si cum e si cu distractia...
Caut niste uraturi moderne, amuzante dar fara prostii.
Daca Michael Jackson ar fi in viata si ati avea ocazia sa il intalniti, ce l-ati intreba? Cel mai inspirat raspuns primeste funda!:)
Am timbre de vanzare foarte veci din multe tarii (chiar din 1200) pretul este negociabil nu cer prea mult in functie de anii
Cum se face costumul caprei de anul nou? Ms anticipat
Cum se face o capra de anul nou? Mai precis mecanismul care o face sa clampane.
Caut ca nebuna dupa un cover cu lemn, nu stiu cum sa va spun, niste scanduri asezate asa frumos, in ordine. ceva asemanator cu asta : http://pixabay.com/ro/lemn-hambar-scanduri-17607/.
Sunt clasa a 9- a si doresc sa- mi continui studiile in arta teatrala( actorie) insa mi- as dori in Capitala(Chisinau) Poate cineva sa ma ajute cu unele sfaturi si daca exisat licee sau colegii ce mi- ...? (mai mult)
Buna! Sunt un artist plastic in devenire, mai exact arhitect si am niste lucrari (picturi) care as dori sa le vand. Intrebarea mea pentru voi este urmatoarea: Stie cineva un site unde pot trimite pozele...? (mai mult)
de curand am inceput un fel de afacere online. sunt pasionata de desen si am decis sa fac portrete in creion, 20 ron portretul. pentru mai multe detalii va invit pe blog. vreau sa ...? (mai mult)
imi puteti spune perioada fiecarei zodii, adica din ce data pana in ce data tine fiecare? Ms :)
Vascul ccreste in Romania? Si daca da in ce parti?
Care este cel mai puternic carnivor din preistorie si faceti-mi va rog un sir crescator ca putere cu numele lor :) Mz.
Ce carte din categoria sf si fictiune ati pune intr-un wishlist?
Buna! Ce imagini gen PEISAJ, CASCADA, FLOARE... mai cunoasteti? de exemplu : http://www.allabouthappylife.com/wallpaper/roses_bouquets_1/wallpapers_rose_bouquet-dsc00851.jpg
As vrea sa-mi sorcovesc profesoara de matematica? O parodie legata de matematica la sorcova?:S FUNDA
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?