Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce dulciuri sa fac de revelion? FUNDITA:)) >3
A citit cineva romanul Villette de Caslotte Bronte? merita citit?
Dau o intrebatre pentru funda : CUM PUI IMAGINE PE PROFILUL TPU?
Mi dati o idee ce carte sa citesc din bibloteca ( o carte care merita citita )
Eu cant la flaut. As dori sa gasesc niste partituri pentru beatbox flute. Majoritatea care le-am gasit sunt contra cost. Am sanse sa gasesc si gratis?
Vreau sa fac primul meu amv(anime music video) iar pentru asta am downloadat episoadele din anime. Apoi am downloadat pinnacle pentru a taia partile care imi trebuiesc din aceste anime.uri.Insa...? (mai mult)
Care sunt vedetele voastre preferate internationale?
Hey! va rog dati-mi si mie idei de arta pentru ca eu am ca hobby artele vizuale si nu prea mai am idei :(! va rog dati-mi cateva dau FUNDA!
Am inceput sa cant la chitara, am luat prima lectie, in care mi- a dat notele din prima pozitie (primele 3 freturi, in afara de cele cu combinatie) si gama do major. Ma puteti ajuta cu niste exercitii...? (mai mult)
Buna tpu.Sunt in clasa a 7- a si vreau sa dau la un liceu de arta pentru teatru in baia mare.Nu stiti cu ce medie se poate intra, sau daca conteaza de optiunea aleasa.Va rog sa ma ajutati, primul raspuns...? (mai mult)
Ce trebuie sa aiba un aparat foto ca sa ii pot pune plit extern si obiectiv
Caut niste uraturi moderne, amuzante, dar fara prostii.
Vin si eu o data in vizita la bunici si vad ca intra tigani peste mine imbracati in capre, si incepe sa zbiere mai sa- i iau la omor (de regula nu ii suport si i- as omora pe toti), ce vrea sa...? (mai mult)
Are cineva cartea "Transilvania Terra Dacica" -Liviu Pandele? As vrea sa o cumpar dar ma multumesc si cu imprumut!
Dar a noastra soarta este multumitoare. Ce este multumitoare ca parte de vorbire?
Am ascultat mai demult o melodie pe MTV, dar n- am retinut versurile. Era vorba in videoclip despre 2 baieti si o fata, care erau foarte buni prieteni si au plecat cu o masina decapotabila prin...? (mai mult)
In Romania scolile au revista? De ce nu au scolile dulapuri din metal? Cand cantidau la presedintia scolii, n- e spuneau ca o sa faca dulapuri din metal dar cand am auzit ca o sa dam fiecare...? (mai mult)
Care este codul de confirmare pe Ebay? mi-au trimis mail și îmi zic că e în letter-ul lor și nu e niciun cod. sunt doar termene și condiții.
Hello! Dati-mi si mie va rog roluri de banda de anul nou, ceva cu mireasa.Dau funda! Mersi!
Eu am o pasiune de cand aveam vreo 3- 4 ani, imi placea sa pictez si sa desenez, mai mult sa desenez.Pe la patru ani desenam dragoni, capete de morti si cimitire. Oare era in regula? Pe zi,...? (mai mult)
doresc sa achizitionez cartea:transilvania terra dacica este.Cine imi poate da un site de unde o pot comanda!?
Cam cat costa sa iti vopsesti camera in 2 culori? camera are 2 m si ceva lungime si vreo 4 m lungime
Heey.`! Dati.mi si mie expresii in tiganeasca >:). De dragoste..Sau injuraturi :P. Dau funda.`! :P :*
Am nevoie de un photo editor bun sa fie free si online de dorit!:) Multumesc anticipat!
Am nevoie de culegerea "Clubul matematicienilor" Matematica pentru clasa a 7a Sem. I. O am si eu, dar a ramas la un prieten care din pacate nu este in oras.Exista vreo modalitate de a o vedea online?...? (mai mult)
Vreau o urătură despre medici.
Tonurile ce le descarci pe telefon sunt cu bani? DAU FUNDA SI VOT!
Stiat ca...: Da Vinci a pictat-o pe Monalisa fara sprancene?
Dati-mi un site cu poze funny care sa mi le pun pe peretele de facebook!
Imi puteti da si mie un link de unde sa pot invata cum sa fac florile pentru sorcova?
Va rog frumos, cine are partitura de la piesa you raise me up, dar pentru intermediar, va rog sa imi dati si mie! Multumesc muuuuult de tot!
Cand bag stiku in calculator si dau open imi apare:"the disk in drive not formatted.do youu want to formated? dau yes am citit undeva ce trebuie sa bifez acolo dar nu merge (nu vad nici ce am pe stick...? (mai mult)
Buna Nu stiti cum as putea invata limba franceza (doar de pe net)
Pe ce data se duce cu colindul astazi s a nascut hristos in dobrogea,
New York Film Academy este o facultate buna ca sa pot deveni n actor mare?
Imi poate spune cineva unde pot gasi niste interviuri cu Michael Jackson traduse in romana?
Heyy TPU :*. Stie careva niste site-uri de editat poze? Dar in afara de Picmonkey si Pizap. Multumescc. :* P.S dau Fundaa!
Va rog sa imi spuneti 3 scriitori romani ale caror nume incepe cu aceiasi litera si sint nascuti in localitati care incepe cu aceiasi litera?
La antena1 se va difuza King Kong iar intr-una dintre reclame la inceput este o melodie de craciun suna cam asa :Take me home fot holyday.....Cum se numeste melodia?
Am o vioara a strabunicului meu si cand eram mai mica am rupt corzile si niste chestioare infime. Dati-mi un sfat unde sa o dau s-o repare, va rog! FUNDA
Ma cheama zoran pe voi cum va cheama?
Buna,am o intrebare, creioanele cu mina tare sunt bune pentru ca eu am inceput un curs de desen si trebuie sa stiu :)
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, sunt curios cum se face un BUHAI.Doresc instructiuni pentru construire si folosire.Si daca se poate cateva imagini :)
Pe ce data se duce cu colindul astazi s-a nascut hristos. Funda cine rasounde primul.
Stie cineva unde pot gasi "jurnalul unei fete greu de multumit",de Jeni Acterian, carte online?
Craciun fericit tuturor! :* Am si eu o mica problema, ca toti, de altfel. Am aproape 14 ani si de un an jumatate am o pasiune farte puternica pentru scris. Scriu povesti pentru ale posta pe Facebook...? (mai mult)
Am o intrebare,creioanele de calitate sunt mai moi sau mai tari? Depinde de foaie? Foaia subtire este mai buna de cat cea cartonata, pentru ca imi trebuie la scoala pentru desen o foaie buna.
Am nevoie de tutoriale cu desene in creion 3d. Funda!
1=5 2=10 3=15 4=20 5=? Cine raspunde primul corect primeste funda!
De unde pot descarca cartile 1 2 si 3 din instrumente mortale de Cassandra Claire?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!