Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce poza sa- mi fac la sala sau acasa in maeu probabil v- ati dat seama e vorba de muschii sa iasa ceva mai artistic, sa capteze atentia la muschi. Si la ce zice- ti sa- mi fac? la abdomen, la spate,...? (mai mult)
Vreau si eu Texte haioase de Craciun
Ce inseamna rol rols?
Azi de dimineata am auzit o melodie a unei formatii din Franta.Nu stiu versuri, stiu doar ca se aude proeminent bass- ul si toba, iar numele melodiei e ceva de genul Heart destroyer(nu mai stiu...? (mai mult)
Care sunt rolurile pentru. steaua de craciun? Adic Mos, Iisus etc. Funda +Vot
Bună TPU! Am nevoie de ajutorul unei persoane profesioniste sau cel puţin care se pricepe în domeniul fotografiilor. Vreau să achiziţionez un aparat de fotografiat, nu vreau ceva mai scump de 4...? (mai mult)
Chiar imi place sa desenez si ma pasioneaza mult desenele lui Peyton Sawyer din serialul One tree hill. Stiti cumva daca am nevoie de hartie speciala sau alte ustensile speciale. Multumesc...? (mai mult)
Pictura: Salvatore Dali- Care erau culorile folosite in pictura si materialul picturii?
Stiti un sat din America care sa dateze din anul 1850? Am nevoie repede. Daca stiti unul in care avea loc si un targ sau o piata dinaceea veche qaflata in el este perfect! FUNDA! ><
Sfat pentru impachetat! Am facut 2 braduti din hartie, ornati cu sclipici(http://www.oureverydayearth.com/wp- content/uploads/2009/12/paper_christmas_tree1.jpg) ceva asemanator cu imaginea si nu stiu ...? (mai mult)
Exista film dupa cartea Tabara de Louis Sachar? Daca exista dati-mi numele filmului sau un site urgent. FUNDA!
Stiti un filmulet in care arata cum se face quilling franjurat? Preferabil in romana, dar e bine si in engleza. Nu am gasit pe youtube. Ajutati-ma!
Buna TPU am nevoie de niste ghicitor cred ca se numesc alea... de ex : Tu spui cuiva sa se gandeasca la o tara cu d, apoi ii zici sa se gandeasca la un animal care incepe cu a 4 litera din numele tarii...? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste site-uri cu poze, gen weheartit.com sau piccsy.com? Multumesc mult :*
Cum se face aracetul?
Am un caiet de lb. romana. As vrea sa il fac asa mai artistic si nu stiu ce sa fac in el :|. Va rog ajutati-ma :*.
Imi puteti spune cam ce creion ar fi bun pentru a desena un ochi. 4B ar fi bun? Zice-ti-mi si mie un creion foarte inchis! Fundaa!
Am editat un video pe videopad si nu mergte sa-l pun pe youtube! Ce trebuie sa fac?
puteti sa imi dati si mie un site online in care sa fac filmulete din poze? FUNDA
Stie cineva de la ce firma era creioanele cu ambalaj albastru cu capat negru de la B pana la 8B? Mai nou la mine in oras(Vaslui) au aparut niste "facaturi" de la o firma numita "Daco" cu lemn...? (mai mult)
Ce carti de dragoste imi recomandati? sau sadice,violente, horror! funda!
Cine stie un program care m- ar ajuta sa realizez un poster/wallpaper ....Cu animatii, peisaje, oricum e vb de un joc (metin2severin)si daca reusesc castig un premiu=)) multumesc anticipat:P pentru cei...? (mai mult)
Buna :D Am terminat de citit Ciresarii si mi-a placut foarte mult :D As vrea sa mai citesc carti de genul asta :D Cine a mai citit imi poate recomanda ceva? Multumesc:D :*
Se apropie Craciunul si vreau sa merg sa colind.As vrea sa-mi spuneti cateva colinde mai scurte!
Cine imi da site-ul dupa care pentru sa citesc online cartea: de veghe in lanul de secara primeste
Buna,am cautat cartea :De veghe in lanul de secara online sa o citesc ca o avem pentru vacanta dar nu o gasesc! Primesc fundita cei care imi raspund cu un site unde pot sa o citesc!
Credeti ca sara se va impaca cu cristi(in pariu cu viata)?
am nevoie de cateva sugestii.in a doua zi de craciun este o un mic spectacol si trebuie sa il prezint eu.stiu cam tot ce trebuie sa spun, mai putin indroducerea.nu vreau ceva nici foarte monoton ...? (mai mult)
Cate carti are seria Shadow Falls? Scrisa de C.C Hunter...daca puteti sa mi le spuneti in ordine cronologica.Apreciez. Funda :)
Cine stie sa realizeze wallpapers sau cine se pricepe cu programe designer? AM NEV DE AJUTOR!
Cine imi poate da un sfat... Am o petrece si as vrea sa imi fac si eu unghiile si nu stiu cum. As vrea sa fie colorat si usor de facut, insa as vrea sa atrag privirile... funda
Care credeți ca este cea mai buna librărie online din Ro...? Eu am comandat des de la librarie.net și de la elefant.ro... Alte păreri!
Cine a pictat tabloul Cele trei graţii?
Ce licee de arta cu profil "instructor coregraf" (dans) sunt n Bucuresti? Care sa aiba si camine...
Hei TPU am intrebare pentru voi:stie careva din ce material pot sa fac parul pentru o masca traditionala romaneasca?(in afara de blana). Multumesc anticipat :)
Care este parerea voastra despre Michael Jackson?
eu am lasat pe cineva sa se joace pe telefonul meu si mi-a scris codul de mai multe ori si acum trebuie sa scriu i mailu si o parola. cine ma poate ajuta. finda
La ce se refera citatul : " O carte cu totul nouă şi originală ar fi aceea care ar face să se iubească adevăruri vechi. "?
Buna TPU cine sta prin Bucuresti ca sa-mi zica si mie cam cat costa sa fac o poza din laptop una de album stiu ca e la mall la unirii dar nu stiu cam cat ar costa
Aveti idee de ce nu merge picmonkey.com?
De ce este important sa se cunoasca cultura unei tari? Si nu numai limba.
Am nevoie de putin ajutor. Trebuie sa fac un apuss de soare dar nu reusesc sa pictez norii. Poate imi puteti da un sfat cum sa- i realizez.Dau funda celui ce ma ajuta. P.S. Daca aveti alte...? (mai mult)
Are careva bani vechi romanesti de preferat bacnote de vanzare sau de facut schimb.Multumesc.
comentatimi si mie proverbul acesta latin "Ars longa, vita brevis". (Arta este lunga, viata este scurta) in romana! va multumesc anticipat :X funda+vot :*
Pentru cei carora le place sa scrie>cum va afecteaza mental scrisul? ce simtiti cand scrieti ceva?(sentimente) de ce simtiti nevoia sa scrieti?
Oare ce pot sa construiesc pentru lucrare da control la ed. tehnologica? Cl. 5...
Ce este steampunkul?
Cum pot face poze artistice? Adica in fata, in prim plan sa se vada foarte clar, iar in spate sa se vada mai neclar, umbrit? Am un aparat Fujifilm Finepix 4000. Dar nu stiu cum se face, va rog ajutor,...? (mai mult)
Sall, i-mi spuneti si mie ce melodie si ce dans putem sa face pentru petrecerea de anul nou de la scoala in care sa participam mai multi, sunt clasa 12, mersi, (Funda + vot)
HEY TPU! Imi puteti da si mie niste detalii despre Fruity Loops Studio? Merci :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!