Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Sunt fete carora le plac pozele nud cu fete? Nu stiu de ce, dar eu le ador. :D
As vrea sa-mi decorez camera de Craciun. Sa pun decoratiuni facut de mine, hand-made. Se poate cateva link-uri? Ceva un pic mai simplu, va rog.
Ce sunt plaiesi?
Cum se numeste cartea prezentata aseara de dl. Mihai Gadea la Sinteza Zilei legata de persoanele care mint?
Fundaa! cine imi poate spune si mie diferenta dintre hardcore si muzica trance?(pe bune...chiar nu stiu :|)
Imi spuneti si mie 5 nuvele de Caragiale in afara de la tiganci si 2 loturi, dar sa nu fie cele mai lungi sau cele mai greu de inteles.
Buna :D Stiti unde pot sa gasesc episodul din Art Attack unde face copacul asta? http://www.disney.co.uk/disney- junior/art- attack2/art- attack/show- facts/about- the- show/cms_res/show_eco_166x147.png ...? (mai mult)
Despre ce este vorba in,, Razvan si Vidra,, de B.P. Hasdeu?
Cum pot face o casa 3D din hartie?(P.S nu pe calculator)
Ce consecinte sociale au avut descoperirile lui Pasteur? :d Sau ce semnificatie avea infiintarea Institutului Pasteur? :d Daau funad, vreau un raspuns cat mai rapid :D :*
vreau sa ma uit la un reportaj facut de emisiunea est TV...cum dau sa vad emisiunile trecute?
Ma intreb ce jocuripreferati
Am nevoie de uraturi pentru matineul de Anul Nou la scoala! Dau funda*
De Craciun as vrea sa-i fac prietenei mele cele mai bune un cadou ce credeti ca ar vrea?
Buna TPU va rog sa-mi dati o uratura de anul nou a caprei, dar sa fie mai simpla...Doar cateva strofe, iar daca stiti scrieti de la voi :D Multumesc! Fundita:>
am si eu o problema! cine poate sa-mi zica niste orase din Romania si cum se numeau in evul mediu?
Buna :D Care e cel mai usor program de creat muzica? :D:D
Unde pot gasi poezii -pastori ai cuvintelor frumoase de ion druta, cine imi spune primeste funda
Pe ce intru pe TPU ca sa pun poza de profil?
imi puteti spune niste experimente de fizca mai usoare si sa fie impresionante. mersi:X:*
Poate sa- mi explice cineva de ce a fost Napoleon caricaturizat asa http://2.bp.blogspot.com/_U0yP8JoODLk/TO7mfiB7EII/AAAAAA AAACE/bNzq- - 1TkX8/s1600/napoleon.jpg si http://2.bp.blogspot.com/- a9P6if3MI7w/ULl6PzVkAUI/AAAAAA...? (mai mult)
Ok, deci am nevoie de un sfat - sau mai multe- . 1. Ce program de desenat sa- mi descarc daca vreau sa fac manga? (ma intereseaza in special niste chestii gen bulele cu replici si panelurile) 2. ...? (mai mult)
Ce carti recomandati pentru copii de 10 ani?
Buna ...Am un tablou (Taranca cu Ulcioru) semnat in partea stanga jos Grigorescu si pe spate are o stampila nu se prea cunoaste si tot pe spate in partea stanga scrie 23___R. P. TARANCA CU ULCIORU ...? (mai mult)
Prin ce se aseamana si prin ce se deosebeste catolicismul si ortodoxismul?
Sall...as avea o intrebare am un tablou mai vechi de la bunici mei (Taranca Cu Ulcior) si ie semnata in partea stanga jos Grigorescu. S-ar putea sa aiba o valoare deosebita?
Dau oricui funda celui ce imi da idei de facut decoratiuni de craciun
stie cineva un program sa fac ecranu alb? ca mi sa inegrit ecranu si nu mai prea pot sa fac nimica dau funda va rog
Ce cadouri luati celor dragi de craciun?
Cum activez magiile la metin 2? Sunt la lv 16 si pe RO... Mam dus mai demult la invatatori si am magii dar nu stiu sa le activez. Se apasa pe un buton din tastatura pentru fiecare magie? :D:D:D
Cum Va Petreceti Sarbatorile De Iarna? Raspunsul care imi place cel mai mult primeste Fonda! :D
Mama mea vrea sa ma dea la NEXT top model dar eu nu vreau ce sai spun sa no super?
Este cineva pe aici care se pricepe la Notebook HP Pavilion G6 series?
Heyy am o problema la liceu... eu inca din clasa a 8 cand am facut radacina la patrat nu am inteles'o... imi puteti defini radacina?
Am scris si eu o poezie dar un cuvant chiar imi da batai de cap... deci versul este asa " Pana cand stelele vor (pica/cadea/etc etc aici nu stiu) de pe cer " ajutor :(
vreau sa instalex net framework 2.0 si nu merge imi zice ceva de genu turn windows on or off, am windows 7, HELP Me dau funda mare
Exsista mituri povesti sau legende rominesti adica ceva entitate infricosatoare care a fost vazuta prin rominia
Alte teorii despre crearea universului in afara de big bang si aia in care Dumnezeu a creat totul mai sunt?
Cum se face catranul de la petarde?
Stiti pe ce data incepe Romanii Au Talent?
Cine a fost Maximus?
Am si eu nevoie de niste idei pentru un cadou facut DE MANA pentru o fata, dar URGENT! Sunt indemanatica, deci lasati-va imaginatia sa zburde! :):):)
Buna TPU Am niste colege care fac origamii cumva impaturind hartia in triunghiulete si apoi imbina triunghiurile ca sa faca globuri, mos craciun, suporturi, lebada, etc Imi puteti spune unde pasii pentru...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog cu ceva idei de scenete, ceva distractiv pentru seara de Revelion! Vreau ceva special si unic(sunt clasa 11)...
Am achizitionat de curand o carte foarte veche si as vrea sa o pun intr-un fel de rama! Stie cineva unde pot face asa ceva? Multumesc!
Buna tuturor, ce seriale de dragoste inteligente (accentul pe inteligente, va rog) imi puteti recomanda?
am 16 ani si sunt din Constanta, sper ca am nimerit bine aici aceasta categorie de a va spune urmatoarea nelamurire pe care o am: Am fost acum 3 zile sa ma inscriu la " Scoala Populara de...? (mai mult)
Va rog frumos daca stie cineva sa imi spuna si mie ce programa trebuie invatat pentru. a intra la academia militara de la sibiu acolo unde se da romana si psihologie. Romana ce trebuie invatat ...? (mai mult)
Pot sa ma inscriu la Dinu Lipatti in Bucuresti si din clasa a 5-a? Se tot aud zvonuri pe la mine prin oras ca ar fi adevarat. Puteti sa ma ajutati?
Cu ce se picteaza pe sticla?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?