Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut Am o intrebare. Am auzit ca daca ti un ou 20 de ani poti obtine o piatra pretioasa. E adevarat? FUNDA!
Ce este negocierea? dau funda
Am nevoie de un photoshop bun si usor de folosit...stie cineva unul bun?
Poate sa- mi explice cineva de ce a fost Napoleon caricaturizat asa http://2.bp.blogspot.com/_U0yP8JoODLk/TO7mfiB7EII/AAAAAAAAACE/bNzq- - 1TkX8/s1600/napoleon.jpg si http://2.bp.blogspot.com/- a9P6if3MI7w/ULl6PzVkAUI/AAAAAAAAAck/QLwuvmwg5Vw/s1600/napoleon-...? (mai mult)
Cum se rezolva asta:2+8+14+...+x=30502 Mentionez ca sunt la progresii aritmetice si geometrice. Va rog ajutati-ma! Multumesc!
URGENT! Dau funda! 2 ciobani au 8 litri de lapte. Ei trebuie sa il imparta egal, dar au doua butoaie unul de 3 si unul de 5 litri (goale) in care trebuie sa puna laptele. Cum pot ei imparti egal laptele?(4l...? (mai mult)
Vreau si eu un site cu dansuri de Craciun! Multumesc anticipat! P.S:dau funda!
De fiecare data am emotii cind trebuie sa trec in fata unui colectiv mai mare...Voi ce faceti, cei care nu simtiti asta?
Stie cineva unde as putea gasi filme artistice pe 16 mm in Romania nu ebay am avut pe mana vreo 6 bobine aruncate de la cinema acum vreo 20 de ani dar fiind mai pustan le-am aruncat la randul meu
Am o problema la chimie si nu imi iese.Ma puteti ajuta? De calculat masa si cantitatea de substanta de sare ce se obtine la combinarea acidului azotic cu 80 grame de oxid...? (mai mult)
Hei! Cine imi poate spune si mie unnde pot gasi si eu informatii despre Vasile Porojan cand s-a nascut, ce-a facut?
Ce inseamna Unapologetic in romana? :D funda pentru cel mai detaliat raspuns
Care au fost cei 6 regi ai angliei? dau funda!
Heii! Cine poate sa imi spuna si mie doua asemanari si doua deosebiri intre arhitectura egipteana si cea mesopotamiana.Multumesc:*
Cum as putea sa verific niste obiecte daca sunt cu adevarat de argint gen (candelabre. farfurii. bibelouri ) Dau FUNDA tuturor raspunsurilor! Scuzati Categoria
Stie cineva persoane sau firma care cumpara goblen? Multumesc anticipat.
Am nevoie pana vineri de cateva melodii de Craciun pe care se poate dansa exclus Jingle bell rock!
Care imi poate zice si mie niste filme gen Stapanul inelelor, Prince of Persia etc.
Cum imi schimb imaginea la status pe TPU?
Cel mai interesant documentar pe care l ati vazut? link daca aveti.
URGENT! Am nevoie si eu de partitura Dupa datini colindam, care e cantata de Alexandru Pascanu sau asa ceva! Pana maine seara am si eu nevoie! Multumesc anticipat!
Imi zice si mie cineva care a fost importanta domniei lui Mircea cel Batran? Fundaa!
Credeti in astrograma "astrolog32"?
Buna TPU.Am nevoie de un sfat.De ceva timp sunt pasionata de desen.Caut desene pe google si le desenez in albumul meu de desen.Am 13 ani. https://plus.google.com/u/0/photos/109625769941332808141/albums/5820741460139680561?authkey=CJCY_raYjI07 ...? (mai mult)
De dimineata am gasit urmatorul site : http://polymerclayro.blogspot.ro/ Din cate am citit aici, aceste "handmade- uri" sunt facut din argila polimerica. De unde pot cumpara asa ceva...? (mai mult)
Am inceput scoala de soferi de 2 zile si deja sunt mort de plictiseala. asa va fi si de acum incolo?:(
Fiind vorba despre cultura voastra la TIC (informatica)...Ce camera web este "acceptabila" pentru filmulete, video mai multe clipuri pentru o imagine mai clara, mai buna etc. Caut camera web in jur de...? (mai mult)
Buna TPU..deci vreau sa imi personalizez un tricou prin tehnica de sublimare, Stiu deja ca pentru foile de tranfer termic pot folosi imprimanta inkjet dar pentru foi de sublimare am nevoie de cerneala...? (mai mult)
De ce mi se tot opreste netul cand incerc sa citesc vreo carte de pe scribd?
Ce stiti despre moneda Sadagura 1773?
Trebuie sa particip la un concurs de cantat in 3 zile si sunt varza cu vocea... Sunt foarte ragusita... Poate cineva sa imi zica un remediu rapid? Mersi;)
Bună, am de făcut un comentariu la versurile: "Cu trupul deodata, speranta se va duce - Ea care- atât ne- ndeamna iluzii sa nutrim - " ajutați- ma vă rog ca nu-...? (mai mult)
Unde pot sa aflu` rezultatele de la concursul de la Carrefour "Mos Craciun poposeste la Carrefour"?
Tineti minte ca acum cativa ani, niste oameni de stiinta au facut un experimetn cu un tunel spre centru pamantului si ziceau ca se sfarseste lumea, si ca vor nu stiu ce particula ca sa afle daca omul...? (mai mult)
Am o intrebare din Limba Franceza si aceea este "Care sunt vocalele Limbi Franceze?".Va dau FUNDA.
Cine imi poate spune si mie cat valoreaza o moneda din anul 400 inainte de Hristos? Din argint, cu filipp al II-lea? Multumesc anticipat si ofer FUNDA!
Buna as vrea sa le fac parintilor mei o surpriza de mos, ce desert credeti ca le-as putea pregari?
Cum se obtine griul perfect?
Salut tpu.Maine dau test la fizica si nu prea inteleg astea: De exemplu Distanta:5, 6 km Timp:1 h 20 min Sa aflam viteza in:m/s si km/h Cum se face? Funda! Apropo ne- a predat prof. ...? (mai mult)
Trebuie sa fac un doua referate despre "actiunea alcanilor asupra mediului si oamenilor" si "chimizarea alcanilor", dar nu am gasit nimic. Stiti un site pe care sa gasesc informatii sau dati- mi un...? (mai mult)
Care site vi se pare mai interesant? facebook sau TPU? mie amandoua mi se par interesante pentru ca stiu totul despre facebook, si nimic despre TPU...:))
Ce v-a dat la testul de la franceza clasa6 sem 1
Cine imi poate spune si mie cat valoreaza o moneda din anul 400 inainte de Hristos? Multumesc anticipat si ofer FUNDA si VOT!
Eseu la tema: "Doina este forma sublimata a suferintei". Grigore Vieru
Cine stie o sceneta pentru urs (de anul nou) -4 roluri daca se poate
Iţi place viaţa ta sau vrei alta?
Salut,as vrea sa stiu vad la unii ca au in fata numelui buline de exemplu~~~~nume~~~ doar ca eu vreau buline cum as putea sa fac asta? Dau fundita!:X
De ce trebuie sa ne imbgatim vocabularul? Pentru 6 argumente dau funda^^
Buna TPU caut admine de incredere astept raspuns aici pe id mony_iulia98
Am de scris despre 2-4 savanti din epoca moderna pentru istorie. Despre cine as putea sa scriu? Dau funda! Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!