Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Sall! unde pot gasi situatia demografica a spaniei?
Ajutor telefonul meu Samsung galaxy s 2 nu stiu ce are cand il eschid apare ca se incarca si dupa un termometru ridicat l- am lasat si la cald si la rece si nimic nu stiu ce sa- i mai fac ajutorrrrrr funda...? (mai mult)
Imi spuneti si mie, va rog, cintecele de craciun ce cinta la televizor, nu conteaza la ce publicitate?
cine stie cu ce se ocupa etica? cu studiul educatiei morale sau cu studiul principiilor morale?
Nu am trecut de nivelul 1 la metin pentru ca nu pot sa omor cainii-lup. Am vazut ca uni de la nivenul 1 aveau sabie.De unde pot sa fac si eu rost de una tinand cont ca sunt la primul nivel :(
imi spuneti va rog niste mesaje frumoase pentru sarbatorile de Craciun. Dau funda!
Exceptand magazinul Pictor, mai sunt alte magazine de specialitate pentru desen in Constanta?
am descoperit ca imi place sa desenez si spre surprinderea mea am si ceva talent.acu as vrea sa ma apuc serios de desenat, tot felul de chestii(portrete, flori s.m.d.)dar sincer nu am creioanele...? (mai mult)
As avea nevoie de o croitoreasa foarte buna in Satu-Mare. Rog, daca cineva cunoaste o asemenea marfa rara, sa-mi spuna. Multumesc mult.
Recomandati-mi si mie o carte in care actiunea sa fie plasata in zona dobrogei.
De unde iau si eu poze de Craciun frumoasa?
A citit cineva Portretul lui Dorian Gray? Cate pagini are? Am descarcat-o online si are 100 de pagini.
Ce tratate a avut Vlad Tepes? FUNDA Raspundeti rapid, va rog!
Urmeaza sa participla un concurs de Craciun, in 14 decebrie. Trebuie sa fac o felicitare si nu a nici o idee! Ca toti ceilalti care participa, vreau sa fiu locul 1, dar pentru asta trebeie...? (mai mult)
Imi spuneti va rog un site despre arta? (poezii, desene)
Știe cineva când a apărut prima dată conceptul de imagine?
As vrea un slogan pentru "dreptul la libertate" la ora de Cultura Civica! Spor la lucru;-)
Stiti cumva in Romania niste artisti care pot face asa ceva? http://www.supermamici.ro/pictura-mainilor-guido-daniele/
Ce carti v-ar placea sa cititi si cam ce idei ati sugrea pentru o carte?
Salut de ceva timp ma pasioneaza desenatul pe calculator :) Am vazut pe youtube cateva filmulete cu "digital painting" (https://www.youtube.com/watch?v=IQJs- Vlv4dw). Dar am o intrebare ca sa imi iasa...? (mai mult)
Buna TPU Am nevoie de ajutor urgent! vreau sa stiu si eu cum fac rost de un site gen photoshop dar fara sa il descarc....sa fie online, excluse sunt: befunky, pizap, picmonkey si altele pixrl, pixiz,...? (mai mult)
As dori o parere sincera despre urmatorul blog: http://iluzii-ravasite.blogspot.com. Multumesc!
Cine stie un site unde pot face graffity pot sa invat sa fac graffity sa salvez tot ceea ce am creat si sa pun desenele facute de mine
Am 2 intrebari: Prima ar fi ca daca creste adancimea presiunea hidrostaticacreste sau scade si a 2-a presiunea atmosferica se masoara NUMAI in torr? va rog e urgent:* dau funda>:d
Sall. imi puteti spune daca va place aceasta pagina @+[288291957947718:0]? (P.S. puneti codul pagini pe facebook :) )
Dati-mi linkul sa descarc gta 4 plus social club
Stie cineva unde as putea gasi o husa neagra din piele cu iluminare pentru Kindle new? Am cautat pe google dar nu am gasit.Multumesc anticipat. FundaVOT
vreau sa stiu niste site-uri de editat imagini foarte tari! ^ ^ :]] Spuneti-mi mai multe site-uri plz!
Ce fonturi frumoase stiti? :o3. FUNDA. :)
am nevoie si eu urgent de un site de editat poze foarte bun da sa nu fie photoshop sau photoskipe dar sa fie mai bun decat pizap... Astept pareri! FUNDA! P.S
Stie cineva niste site-uri cu copacei Feng-Shui deoarece fac si eu si as vrea sa ma interesez.
Am nevoie de caractere japoneze... Si nu gasesc semnele pe internet...dau numai de poze :-w...ma puteti ajuta? :o3
Heey :) Am o mare problema am nevoie urgent de o piesa de Craciun cu maxim 6 personaje ( 1 neaparat ren ) :o3
Asi dori un scenariu de Anul Nou. FUNDA! [ Scuza-ti categoria ]
Salut.Urmeaza un concurs la limba engleza si trebuie sa fac o prezentare despre o tara din Marea Britanie... Voua ce v-ar place sa vedeti la o prezentare? cele mai argumentate pareri funda...
Imi puteti da niste idei despre ce as putea sa scriu de la titlul Pieton,biciclist, participant la trafic.
Salutare din nou. As vrea sa incep un curs de limba germana, , EUROCOR" si vrea sa stiu daca ar fi bine.(prima data la Incepatori si dupa Intermediari). Cateva pareri as vrea sa stiu de la cei care...? (mai mult)
Cine imi spune mai multe probleme de logica cu raspunsurile date pentru cl 3
Buna am nevoie mare de negativul colindului Lauda fie adusa Celui ce s-a nascut la la Betleem, va rog mult sa ma ajutati cu un link sau ceva ce stiti, merci anticipat
Care mai stie balade populare sau :-? ceva gen Canta cucu-n Bucovina Ciocarlia etc, dau funda!
Saluuut. Vreau si eu un prograaam de editat ca sa fac o poza de genul asta. v.v Adica, sa pun un cap de animal pe un corp de om. ca sa zic asa =)) Soo. please?...? (mai mult)
Te simti viu? Oare, tu esti, si eu sa fiu Ori cobor oare urc sus nu doresc sa aud un ris strain propiul al meu Nusunt viu, nu sunt eu Mor de nebunie mor Din cauza ca sufletul imi cere un singur...? (mai mult)
Pe ce site online pot gasi un stilou (sau toc cu penite ) pentru caligrafie? Ma intereseaza ceva mai ieftin ...pana in 50 lei fara transport.
Dau funda, de unde pot sa fac rost de poza de la 1:44 din acest video: http://www.youtube.com/watch?v=OZO-D_w25Vs&list=FLzLxgcyzBpMdJ67us2GK5Ew&feature=mh_lolz
Ctie cineva cum se pot face diferite ornamente de craciun realizate din categoriile de materiale: de sticla, de cauciuc, metalice etc care se invata in clasa a7a? accept si idei de la voi si site- ...? (mai mult)
Cine stie cum il cheama pe Smiley pe numele sau adevarat?
am o intrebare : Mihai Eminesc a scris o poezie legata de cai? Multumesc si dau funda!
as vrea sa aflu daca stiti unde se fac cursuri de actorie...mai aproape de targovistedaca cineva este la un curs de actorie anuntati-ma ..multumesc!
Unde pot gasi poezii cu rime pentru felicitari?(de craciun)
As vrea sa ma apuc de coveruri si nu stiu un program de editat claritatea vocii si daca se poate sa put sa il iau si din android market dar nu tin neaparat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a