Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care este numele fontului folosit in aceasta imagine? http://s11.postimage.org/zf1gxqk77/font.jpg Multumesc anticipat!
Daca ma puteti ajuta cu un exercitiu, suna cam asa : Selecteaza dn populatiile migratoare enuntatemai jos pe cele de origine germanica si realizeaza o scurta prezentare a lor : goti, huni, gepizi,...? (mai mult)
Buna TPU. Stiu ca aceasta intrebare a mai fost publicata de un miliar de ori dar vreau sa imi incerc si eu norocul Stiti unde pot gasi primele 3 volume din seria Gossip Girl(ma refer de cumparat). Nu...? (mai mult)
Bună, am nevoie de ajutor! Am o poză la care aș vrea să îi schimb fondul într- o culore? Cum fac asta? Pe ce site/program pot face asta? Puteți să- mi dați un link ajutător? Dacă da,...? (mai mult)
Buna,stie cineva vreun magazin cu materiale pentru pictura in Craiova?
Bună TPU :) Vreau să studiez psihologia şi psihiatria, bolile mentale, şi tot ce ţine de creierul uman(ciudăţeniile creierului:P), parapsihologia.Dar pentru astrofizică? Ce cărţi îmi recomandaţi?...? (mai mult)
stiti un site cu poezii de Craciun? dar sa nu fie de o strofa sau pentru copii....de minim 3 strofe maxim 5...multumesc!
Pentru anul acesta am nevoie de vreo sceneta interesanta ceva legat de iarna, imi poate trimite cineva vreun site cu vreo sceneta?
Buna ma puteti ajuta cu cateva idei despre o prezentare power point cu tema sarbatorile din lume cum sunt in Romania, china, india, franta etc...
Urgent-- Spuneti-mi va rog ce personalitate as putea alege(actor, cantaret, orice) despre care sa vorbesc in lb. franceza
Ah, nu am gasit o melodie pe care as putea sa o cant, va rog spuneti-mi voi. Ofer fundita! P.S.:Sunt baiat
In romanul "Morometii" de Marin Preda care este relatia lui Ilie Moromete cu celelalte personaje?
Buna TPU:D vreau sa construiesc acasa o iesle de craciun cu nasterea domnului in care sa apara statui cu ingeri, magi etc. Am totul cumparat dar nu stiu cum sa fac sa iasa bine. Ofer FUNDA celu care ...? (mai mult)
Parintii mei vor sa vanda un tablou al unui pictor consacrat.Ce casa de licitatii imi recomandati intre Artmark, Alis si Goldart? Va rog raspundeti doar daca aveti informatii proprii, nu cele de ...? (mai mult)
Wa cine are un client care are toate itemele implementate si sa dea qwery de la ele vreau sa fie cele mai noi de pe yoneis va rog dau funda
Vreau sa citesc o carte,ceva cu o tema actuala, ceva gen:o fata care este la inceputul vietii si sunt relatate intamplarile prin care trece etc. Aveti vreo idee?
Http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fd5LOy2roGk Talent, sau?
Unde gasesc si eu o reclama in engleza pentru maine la scoala repede pls
Salut cine stie vreun site cu un desen schematic pe tema"Lacul cu Nuferi? Multumesc.
As vrea si eu niste povesti originale (neobisnuite) dau funda!
Cine imi poate da cateva idei despre cum se facea asediul unei cetati in antichitate.
Sall ..tpu! :* am o intrebare poezia "Somnoroase pasarele" de Mihai Eminescu este un pastel? funditaa!
Ce inseamna "hibster"?
Care sunt aparatele electrocasnice care transforma energia electica in alta forma de energie? Multumesc.
Imi spuneti si mie va rog cum se numeste prima melodie din clipul urmator? http://www.youtube.com/watch?v=wTXIZTiGpm8 P.S.:
Imi puteti spune va rog cum se numest prima melodie din clipul urmator? http://www.youtube.com/watch?v=wTXIZTiGpm8
Cum reuseste muzica sa adune oameni diferiti la un loc?
As avea si eu o intrebare.Detin un tablou vechi de 1500 de ani. M- ar intresa cat ar costa sa il duc la ceva Evaluator. Cunoasteti unul sau ma- ti putea ajuta? Multumesc pentru intelegeree:X ...? (mai mult)
Hei.Imi puteti da exemple de dileme...am cautat si pe net dar nu gasesc :D Multumesc aticipat +funda
Hei.Imi puteti da exemple de dileme...am cautat si pe net dar nu gasesc :D Multumesc aticipat +funa
sunt in clasa a VI- a si diriga ne- a rugat sa cautam o sceneta de craciun dar nu vreau gen despre Iisus, ingeri... Eu nu am reusit sa gasesc si sunt cam singura din cls care se implica, daca...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa treaca timpul mai repede?
Cate tari are globul pamantesc
Salutare TPU Am o intrebare...acum 2 ani am citit o carte Milenium..era vorba despre sfarsitul lumii si cum dispareau oamenii misteris si ramaneau doar cativa pe fata pamantului as vrea sa stiu de cine...? (mai mult)
Îmi ziceţi o personalitate din epoca modernă? Adolf Hitler este din epoca modernă? Dar Albert Einstein?
Sall vreau site-uri scary dar scaryyyyyy
Cum imi pot crea propriul blazon?
Cand desenezi un animal, cu ce e mai bine sa incepi la portret? Nasul, ochii sau forma capului direct? Vreau raspunsuri motivate, nu banueli...
as vrea sa merg la un liceu de actorie din Timisoara, stie cineva cum se numeste si ce probe sunt?
Hey la ce ora incepe parada de 1 decembrie maine
Pot sa desenez cu creionul pe panza?
Cum sa devin creator de Jocuri? How to become a Game designer? ,,Dau funda!,, ,, Give fundamental!,,
Cine vrea sa afl cum se face handgum?
Buna TPU am si eu o intrebare mi-a facut cineva un facebook fals cum il pot sterge? astept raspuns urgent dau funda multumesc!
Media aritmetica a numerelor a=2 - radical din 2 si b= radical din 2 este egala cu numarul natural.?
Cine imi spune si mie cum se rezolva |-5|-5? Chiar nu mai stiu cum se fac.
De unde as putea sa cumpar niste steaguri tricolore?
Unde pot gasi episodul 12 sezonul 2 din pariu cu viata? am cautat si nu imi arata rezultatele
Cum fac ca la footbal sa nu isi mai bata joc coleegi de mine ca nu stiu sa joc cum trebuie?
Imi puteti spune cum se numeste melodia care incepe din minutul 7:33? Funda! Multumesc! http://www.youtube.com/watch?v=D1PcJKJq7eo
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?