Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce trebuie sa contina un oracol?
Spuneti-mi si mie un site de tradus (sa fie bun)
Deci... am de facut un proiect gen macheta cu diferite lucruri si sa folosim diferite cutii pentru la mate la geometria in spatiu si nu am decat o singura idee ce as putea sa fac : intersectia unui...? (mai mult)
Sall! Dati-mi si mie siteuri de editat poze ar mai multe si daca se poate si link-ul unde pot sa descarc photoshop. :D
Titlul poeziei "plans" de Ion Minulesc ce valoare morfologica are?
imi zicet si mie pentru a intra la Arte (vb. despre desen) trebuie neaparat sa stiu canta la un instrument? dau Funda >:D
Cine a fost cel mai destept om din lume? funda:D
Stie cineva de unde as putea sa descarc testele grila pentru medicina dentara de la la facultatea Ovidius din Constanta?:)
Cuvantul cu sens asemanator pentru avutie este bogatie nu este asa?
puteti sa imi faceti rost de negativul de la cantecul de la la band - vine o zi. plz dau funda!, mersi
mai nou sunt " coregrafa" clasei si dirigintele ne- a pus pentru o festividate sa pregatim un dans popular si modern, inceputul va fi popular ca apoi sa fie muzica moderna cu dansul propriu zis,...? (mai mult)
Care este cuvantul asemanator pentru uimit? cine raspunde repede dau FONDA
Vreau sa ma deconectez dupa TPU.cum sa fac?
Este adevarat ca, cineva a spart google?
Traiectoria unui mobil poate sa fie un punct? Exemplifica. dau funda!
Ce liceuri recomandati din Bucuresti care sa fie foarte bune si pe profil stiintele naturii(e pentru o prietena):d funda
Cunoasteti vreun site de unde pot gasi scenarii ale unor piese de teatru in limba germana (de preferabil adaptate dupa basmele fratilor Grimm)?
Ce fel de felicitari sa fac pentru craciun, tentru la tehnologica(imi trebuie la scoala)
De cand s-a infiintat TPU?
Urgent! Puteti sa imi spuneti va rog care este morala operei literare D- l Goe... de Ion Luca Caragiale? As vrea sa fie un raspuns mai elegant sau macar dati- mi o idee! Pls! Funda cel mai ...? (mai mult)
Ciao TPU! Cum as putea sa imi fac o arma cu suport de lemn si teava din cupra dar care sa traga sa nu fie de forma! dau funta
Cum se numeste omul care a inventat pentru prima oara roata? primul raspuns corect primeste funda:D
Deci am o masina de cusut Singer model 66k "modernizata"... http://www.singersewinginfo.co.uk/66/ exact ca in ultimele 4 poze din josul paginii... Vreau sa stiu daca se vand, si daca da la ce pret? Dau...? (mai mult)
Cum arata Afrodita?
Îmi poate explica şi mie cineva la ce se referă teoria formelor fără fond şi Teoria formelor creatoare de fond? Am căutat pe net, dar nu găsesc nimic concret. Mulţumesc.
Salut TPU:D Am un prieten bun care a loat 1 in teza la matematica.:( (nu a copiat a loat 1 si ceva, pentru ca nu le are deloc cu matematica...) Si intrebarea este : Oare o sa - i puna 1 in catalog la...? (mai mult)
am o situatie cam proasta pe luni trebuie sa fac globuri manuale si totusi este usor.Dar eu vreau ceva minunat incat ca domnisoara diriginta sa zica ouau.Va rog cat mai repede!
Stie careva cam unde ar trebui sa studiez ca sa pot lucra in grafica publicitara?
Imi poate spune cineva unde pot gasi si eu legenda completa a orasului pierdut Atlantis? O carte sau un film, documentar ceva. Multumesc mult!
Cine stie din ce se da la admitere la instrument principal (pian)?
Cine ma poate ajuta cu lectii de canto...sa incep de la 0. Vreau daca gasiti carti online sau chiar cursuri video. FUNDA
AM de facut un desen dinamic. M-am gandit sa fac un circ. Am facut si un bufon, dar nu stiu cum sa il colorez :( Imi dati idei va rog? Dau funda :D
Ce as putea poza cu o camera foto compacta de 6mpx? idei de subiecte va rog
Am o intrebare si vreau un raspuns urgent! Daca eu nu i-am dat doamnei de desen acea plansa pentru carrefour eu pot sa le trimit la ei fara ca doamna sa ma inscrie?
Am un desen facut de mine,si vreau sa-l impachetez frumos dar fara hartie de cadou, ceva special, ce spuneti? DAU FUNDA pentru. ce-a mai originala
Am si eu nevoie de un enunt in care un verb la modul conjunctiv sa apara fara conjunctia "sa" si un enunt in care sa fie folosit cu valoare de imperativ. :* Dau funda primului raspuns.
as vrea sa intreb de unde as putea gasi o tabulatura mai usoara pentru He's a pirate din Piratii din Caraibe?
Caut concursuri de teatru de prin tara care sa se desfasoare peste 2 luni sau mai mult sa avem timp sa ne pregatim:)).Ma puteti ajuta? Funda este,evident, garantata celei mai interesante propuneri.
as vrea sa cant un cantec la chitara,corzile de barem ma cam sperie, are cineva vreo idee? Dau fundita :)
Cum imi pot imbunatati "tinuta " la dansul popular? funda :d
Cine imi poate da si mie partea a 2 a de la desteapta-te romane solo, cu tabulatura normala ......va rog raspundeti repede ofer funda
Imi spuneti va rog daca ati auzit de pipa marca Nelson.Detin una din anul 1950 si nu gasesc nimic referitor la aceasta marca.Se poate sa fie unicat? Pe ea scrie Real Briar Nelson N
Care e site oficial la metin2Timi ( nu TIM)
Cum o cheama pe modelul din imagine? http://www.stylebistro.com/runway/New+York+Fashion+Week+Spring+2013/Vera+Wang/Details/NOZbrmmVU2W
Stie cineva de unde pot sa iau negativul de la melodia Andra-O, ce veste minunata?! Dau funfita! Nultumesc!
De unde pot sa iau si eu poze pentru facebook? Aveti niste ideii? Multumesc! Dau fundita :x
imi raspundeti la o intrebare?"de ce lupta dintre troieni si aheii era importanta pentru greci?" Mersi anticipat :*
BUNA! As vrea sa stiu ce facultate ar trebui sa urmezi pentru actorie in televiziune si ce liceu. Am auzit ca trebuie sa faci UNATC (facultatea) si inainte de a intra iti trebuie 2- 3 ani de actorie. e...? (mai mult)
Nu stiti de ce nu mai apar romanele de dragoste de marti cu "Jurnalul national", sau daca se va relua colectia?
Poate cineva sa-mi faca un eseu argumentativ despre umanism, nu vreau linkuri sau alte prosti...ideile bune scurte si concise primesc funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?