Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Nu stiti de unde pot dowloada piesa de teatru "Romeo & Julieta" in care a jucat Jorge? Sau de nu si onlie e bine :)
Cum pot instala to and jerry fists of furry
Stie cineva vreun site care sa-mi arate cum se face acordul F# la chitara? Dau funda! Multumesc!
Imi dati va rog frumos niste idei de desene de 1 Decembrie? Pentru ca nu am nicio idee o.o Dau funda :3 PS: scuzati categoria :D
Este o intrebare stupida, dar ce inseamna mai exact nazismul?
Dati-mi si mie niste linkuri de unde pot lua wallpapere! Funda
Imi puteti spune si mie unde pot citi Saga Amurg Eclipsa pe net?
Buna! Am vazut pe facebook din ce in ce mai multe poze editate intr- un anumit fel. Au un cerc pe ele, de diferite culori si pe cercurile alea scris diferite texte. Stie cineva cum/ in ce program sunt...? (mai mult)
Buna,cine stie un sv de minecraft survival cu putini playeri? dau funda*
Care este cel mai celebru pictor roman?
Buna imi spuneti si mie niste combinatii de culori cum ar fi: alb+negru=gri, rosu+galben=portocaliu... dau funda celui care imi spune cel putin 10 combinatii.
Hey... cine ma ajuta si pe mine, dandu-mi linkuri de unde pot achizitiona pene colorate pentru accesorii [ gen cercei, lantisoare, etc]? Dau funda. Multumesc anticipat.
Pe forumurile de design in photoshop...cum imi pot da seama cand cineva a luat o imagine de pe net? sunt designer si sunt multe incercari ale playerilor de a face R.I.P unde pot gasi poza pe care...? (mai mult)
Traiectoria unui mobil poate sa fie un punct? exemplifica. dau funda!
Spuneti- mi si mie va rog frumos ce materii se dau la admitere la academia militara sau la subofiteri la armata... dar exact gen romana gramatica sau literatura, psihologie clasa a 10a engleza...? (mai mult)
Buna deci eu tocmai am trecut in a cincea si luni dau teza ok totul bine si frumos ar fi fost daca aveam o babornita mai putin nebuna si scrantita ca profesoara de mate. ne- a dat un test dintr- o carte...? (mai mult)
Ce materii se studiaza la filologie? Vreau un raspuns cat mai detaliat, in special in privinta limbilor straine:d FUNDAA!
Am si eu niste obiecte de colectie masonice.Este cineva interesat sau stiti pe cineva?
Ce pot face cu 200 de dopuri, ce pot construi?
Am si eu nevoie de niste poze cu pisici mici si dragalase.
Caut poze cu pisici dragute. Repede!
Hello TPU stiti programe pentru a mari pozele? Daca da dati mi un link!
Este cineva interesat sa cumpere monede si bacnote vechi din anul 1946- prezent, dar si monede si bacnote vechi straine sau daca stiti pe cineva care este interesat( sa fie serios). Dau funditaaa...? (mai mult)
Vreau si eu niste poezii pentru cei mai buni prieteni :*
Hei TPU am si eu cateva intrebari despre pictura: 1 Se poate picta pe panza si cu tempera sau acuarele obisnuite? 2 Daca numai cu acuarele in ulei se poate picta pe panza atunci de unde pot lua acuarele...? (mai mult)
vreau sa fac un desen cu titlul "Mos Craciun poposeste la Carrefour" ma puteti ajuta cu niste idei?
Sunt in clasa a6- a, iar anul trecut, impreuna cu d- na de muzica, am fost la un concurs"De muzica", asa ca, ne- am decis sa mergem si anul acesta! Puteti sa- mi spuneti un concurs sau un festival...? (mai mult)
stie cineva cum se face aracetul? stiu ca suna o intrebare banala, dar as vrea sa fac refede rost si nu are la magazin.
Cat m-ar costa sa public o carte, adica un roman scris de mine la o editura?
Salutare TPU, am o intrebare, saptamana viitoare as vrea sa imi fac un tatuaj pe gat, doar ca nu stiu daca sa mi- l fac doar cu o singura culoare(ce originala negru) sau colorat. Argumete pro, contra.Mersi,...? (mai mult)
Stie cineva un site de unde pot face bratari din ata si multe modele de desene in creion..si chesti dinastea..va roog.daca nu puteti sa-mi dati site-ul trimite-ti-mi un mesaj. Funda!:o3
Care este cel mai sigur sistem de traducere online?
Am goblene de vanzare vrea cineva sa cumpere?
Sall imi spuneti ce lucru manual sa fac de ziua la o brietena dau funda!
Sal tpu.Acum cateva zile m-am apucat iar de desenat.Dar am nevoie de creioane bune pentru asta.Ce creioane imi recomandati?(de obicei fac portrete)
Vreau sa-mi cumpar corzi la o chitara mai veche trebuie corzi speciale pentru chitara mea...(chitara torres b)adica fiecare chitara trebuie sa aiba corzile de acceasi firma sau?:D
Cum poti sa-ti descarci power point?
Imi trebuie geometria in spatiu ca sa intru la un liceu de arta?
Helpp! Funda:x ajutati- ma va rog :o3 am miercuri miss si mister cu tema inger si demon. La una dintre probe trebuie sa fac o confruntare in care trebuie sa ne convingem unul pe altul sa treaca de partea...? (mai mult)
Ce parere aveti despre poezia mea facut pe loc in 2 minute? Mă trezesc de dimineaţă Şi alerg, alerg spre piaţă De la linioara mea Alerg si voi alerga Am sa dau si pe la Ioan Sa imi iau ...? (mai mult)
Cine imi poate face un desen de craciun in paint? Dati-mi un mesaj si va dau adresa de mail... Funda:*
Care sunt notiunile de baza ale vocalizelor? Multumesc :*
Chiar daca pare ciudat, ma uit la art attack de pe disney junior, pentru ca imi plac lucrurile facute.In episodul 20 arata un fel de mozaic cu un bradut care era interesant. As vrea si eu...? (mai mult)
Hei ma cineva joaca miss bombo eu nu am incercat sa imi fac cont dar nu reusesc ca imi spune tot timpul ce am gresit codul ma poate ajuta cineva?
va rog sa-mi dati informatii despre armata cum ar fi reguli sau din ce este formata aceasta.
As vrea si eu niste exemple de povesti in imagini, cat mai explicite, va rog.sau daca va ajuta cu ceva scene de scenografie.mai exact, trebuie o dezvoltare a unui obiect, de exemplu doar ca nu trebuie...? (mai mult)
FUNDĂ! Vă rog mult cine știe cum se numește cîntecul? Am mare nevoie de el http://www.youtube.com/watch?v=lCpFLfK3d2w#39;(
Care a fost cea mai faimoasa pictura a lui Leonardo da Vinci?
Imi dati niste poze care sa contina o masca plangand iar alta razand? Mersi!
Este colaborarea suficienta pentru a asigura succesul unui grup? In ce conditii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!