Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva daca serialul shaman king are vreo continuare? am gasit ceva shaman king flowers dar nu serial din pacate:(...
Cum pot face o vaza dintr-o sticla de plastic cat mai frumoasa si ornata?
Verde este culoare complementara? De ce?
Hei! Imi poate spune si mie cineva un site de unde pot invata usor japoneza? Mersi!
Puteti sa imi spuneti si mie cateva personalitati care au invatat in Colegiul National Matei Basarab? Dau funda:*!
Sall,dati-mi si mie un site cu desene statice(lucruri care stau) si unu cu desene dinamice(care par sa se miste. funda
Ce este craiola sau crayola, cum s-o mai scrie. Ca tot aud la Atacul Artei,, Poti sa faci niste umbre cu crayola sau craiola. Funda!
: Am nevoie de voi! Stiti un site care iti arata cum sa desenezi sprancene? ( am de facut autoportretul meu si nu imi prea ies sprancenele, va roog daca stiti raspundeti'mi cat de repede )...? (mai mult)
Hey TPU...eu sunt clasa a 4-a.mie mi se pare greu... voua cum vi se pare daca sunteti/daca ati fost?
De unde se poate cumpara acele Eraser Pen daca stiti..adica un fel de creioane doar cu guma de sters..nu stiu cum sa explic mai bine. daca stiti careva as fii recunoscator.Multumesc!
! Cum se numea melodia de dinaintea intrarii lui Lucian Bute in ring din meciul cu Grancev? a fost un scurt highlight cu cele mai mari victorii ale lui, melodia de fundal ma intereseaza.(nu este vorba...? (mai mult)
Unde pot gasi povesti ciudate? am nevoie pentru maine la engleza!
Mai demult era un desen animat pe Tvr1 cred... Era despre niste copiii care aveau o racheta si calatoreau in alte locuri si era cu muzica de opera presupun... :- ? Va amintiti cum se numea?...? (mai mult)
imi place o melodie si nu stiu cum se numeste.suna cam asa "inima mea nici cand nu te va ierta". stie cineva melodia?
Stiti cum as putea sa imi fac o casuta din carton? Celui mai bun raspuns ii dau funda!
Ce trebuie sa contina o analiza a unei picturi? eu de exemplu am ales Nasterea lui Venus de Sandro Botticelli Adica stiu ce trebuie sa contina: incadrare, tip de compozitie, dominanta de culoare, tehnica,...? (mai mult)
Buna puteti sa ma ajutati, particip la Balul Bobocilor cu un baiat in echipa, da ti-mi idei cum sa imi denumesc echipa si cum sa fac prezentarea, multumesc.:)
TPU! Am o problema... vreau sa imi iau o chitara, si am gasit pe net un pachet cu chitara, husa, pene, si mi se pare foarte draguta chitara respectiva. Problema este ca nu stiu multe despre ...? (mai mult)
Buna, TPU! Va rog daca cunoasteti exemple de arestari sau detentii ilegale din filme sau de la cunoscuti dati-mi si mie raspuns! Dau funda. Merci anticipat!
Hey! argila pentru sobe de teracota este buna si pentru olarit? spuneti-mi va rog de unde pot lua (din natura, fara sa cumpar) lut sau argila pentru olarit.
Cum se ridica o putere la alta putere?
Cine stie daca Horia Brenciu are fetita sau baiat?
Vi se pare ca am talent la scris? Ati cumpara o asemenea carte daca s-ar publica? Astept parerea voastra sincera, va rog! :D http://www.wattpad.com/8814888-chipul-razbunarii-%C3%AEnviere-prin-moarte
Va rog sa ma ajutati sa identific autorul unui tablou si un pret eventual
Ce poti afla din carti? dau funda raspunsului cel mai frumos...
Cine de pe aici mai are tumblr? Astept link-urrri.
Am si eu nevoie de site-uri cu tehnici de desen in creion/carbune, chiar si in tempera.
Daca ar trebui sa scrieti un articol despre Romania, ce ati scrie (ex. locuri de vizitat, bauturi, mancaruri traditionale)? Funda.:)
si caut un raspuns cat mai rapid chiar si acum. Unde pot gasi ( in ce magazin ) un MINI I-PAD. doar sa vad cu e. OFER O FUNDA CAT VOI DE MARE DACA MA AJUTATI;)...
Vreau sa-mi spune-ti si mie ce inseamna cuvantul iubire pentru voi. Cel mi frumos raspuns primeste funda!; x
Cum arata parul lui Shelby din cartea,, Nu plange sub clar de luna"? FUNDA + VOT
Ce putem face ca sa protejam apa!? Fundăă!
Imagini alb-negru in creion :o3! Ceva simplu care as putea si eu sa fac :* Portrete, ingeri... orice, dar sa fie ceva special! FUNDA :P
Imi dati si mie un magazin oline cu yukata dar care sa se afle prin tarile mai apropiate romaniei cahiar si in tara daca exista, multumesc si app FUNDA
Oare am vreo sansa la acest concurs? Am impresia ca numai poeziile care nu respecta regulile prozodiei sunt bagate in seama... Am avut luna trecuta o poezie care respecta toate regulile si avea si un mesaj...? (mai mult)
Sa trecem direct la subiect.Stiti cumva vreun site sau imi cautati unul pe care pot citi cartea Bad girls don't die?
ştie cineva cât timp durează spectacolul "Rigoletto"?
Nu iteleg proverbul:sti de ce nu e bine sa dai cu masina peste un tigan care merge pe bicicleta? ca s-ar putea sa fie bicicleta dat dau funda
Buna TPU.am si eu o intrebare oare daca descarc need for speed the run? oare o sa imi mearga cu pc-ul meu...am video placa de 512...4 gb ram procesorul dual core plzzz
Am vazut mai de mult pe un site un artist ce are niste lucrari frumoase pictate in ulei bazate pe personajele unor filme celebre (ex: Pulp Fiction, Leon, etc.) As vrea daca se poate sa imi...? (mai mult)
Exista vreun program care sa fie intr-un gen Paint si Text Document, adica sa scrii cu mouse-ul? Multumesc!
...buna stie cineva cum se numesc firele astea (scubidu) dar numele lor adevarat sa imi pot comanda si eu ...sau macar un site de unde pot sa imi comand fire din astea http://www.google.ro/imgres?um=1&hl=ro&sa=N&biw=1280&bih=621&tbm=isch&tbnid=CDND8wWHavQlsM:&imgrefurl=http://www.okazii.ro/pescuit
Hei,TPU am o intrebare. cu ce acuarele se picteaza pe panza?
Am o problema cu un id de messenger! Mi- am facut de curand un id nou si cand ma loghez pe el imi zice ca: "Acest ID nu este încă luat." ce pot sa fac sa mi- l recuperez? Astept raspuns urgent! ...? (mai mult)
Stie cineva un site unde iti arata cum sa faci o piramida sau o coliba din carton?
Am fost azi la un concurs de romana numit Povestile Cangurului. Unde pot vedea baremul?
Imi puteti spune toate genurile de muzica care exista :D! Funda
Cum se numesc textele care au autori?(texte populare sunt cele care au mai multi autori, dar textul cu un autor?)
Incerc sa invat un colind sa-l cant la pian si am nevoie de partituri, repede va rog!
Cand o lege este buna? ps:scuzati categoria.dar e singura care imi apare:|
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!