Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce este excesul si lipsa de autoritate? cu exemple... si site-uri accept?... Funda
As dori si eu sa imi spuneti unde gasesc orga sau pian ieftin...dar si bun! cel mai bun primeste funda!
As dori si eu sa stiu ce ar trebui sa pregatesc pentru admitere la facultatea de muzica....si daca vreti si la facultatea de arte? multumesc!
Hey, stie cineva ce dimensiuni are lucrarea "Maci salbatici" de Claude Monet?
Hey buna tuturor. Pentru ca aceasta rubrica se intituleaza Asrta si cultura voiam sa va intreb ce carti mi- ati recomanda asemanatoare cu magicianul De John Fawles e si psihoologica. Astept raspunsul vostru...? (mai mult)
Buna TPU. este o melodie dar nu stiu cum se cheama..sunt niste versuri care le tin minte " fa-ma Doamne-un fir de iarba/si ma seamana-n ograda/ sa ma calce in picioare/cind se duce la ogoare" mrs:*
Buna,TPU stie cineva vreun site din care as putea descarca academia vampirilor de richelle mead vol
As dori cateva intrebari care sa le pun intr-un oracol...dar as vrea sa fie asa mai deosebite! Ma puteti ajuta? Astept raspunsurile voastre! Multumesc:)
Stie careva cum o cheama in realitate pe fotomodelul asta, Liza, care a pozat pentru David Benoliel? Am inteles ca s- a inspirat din Victoria Secrets, seria Black and White. http://ad- 013.deviantart.com/art/Liza-...? (mai mult)
Ce date/ informatii aveti sa-mi dati si mie despre reprezentarea spatiului in pictura?
Ce inseamna sa compari elementele situatiei de comunicare intre doua texte? :-s va rog sa-mi spuneti daca stiti
Care sunt zeii egiptenilor sau daca stiti ceva despre piramidele egiptene dau funda!
Imi spune si mie cineva ce e extensiunea si intensiunea(LOGICA CLASA 9 a)?
Puteti sa imi treceti si mie propozitiile astea de la modul conjunctiv la imperativ?: Sa nu intarzii! Sa nu te grabesti! Sa cumperi paine! Sa nu stai mutl la televizor! Sa- ti scrii temele! ...? (mai mult)
Care erau zeii egipteni?
Vreau sa stiu si eu cum se fac poze pe photoshop si unde... Vreau si eu sa ma dau mare la scoala!
imi puteti da exemple de grupuri : formale, de referinta si restranse in ACELASI TIMP?
Hei lume :*- i have a huge problem. :D Trebuie sa fac un eseu :| - faza e ca l- am inceput [ideea generala, introducerea.], problema apare cand trebuie sa continui :))) - ma pricep in general la vorbit...? (mai mult)
Cum pot sa imi scriu numele pe o foiaie milimetrica si unde pot gasi literele specifice?
Aveti idee unde gasesc placi PVC de 1mm? nu vreau sa fie foarte mari de preferat de dimensiuni a4. vreau sa fac cateva legitimatii
Hey! Am si eu o banda pe sunphoto si caut personaje. Personajele ocupate: Ariana Grande, Harry Styles, Selena Gomez, Abby Gomez, Sophie Gomez, Marie Gomez, Justin Bieber, Josh Bieber. Acceptam...? (mai mult)
Am si eu nevoie de niste intrebari de fizica (clasa a-VIII-a). Dau funda.:d
Trebuie sa scriu un scenariu de 5 pagini,iar subiectul e la latitudinea noastra, doar ca nu am nicio idee. Puteti sa ma ajutati cu cateva sugestii?
Hei TPU am nevoie de putin ajutor :- s. Pentru maine la romana trebuie sa selectez cateva citate (maxim 10) din cartea "HomoLudens" de J. Huizinga, dar nu am gasit cartea. ma poate ajuta cineva? a citit...? (mai mult)
Care e material mai bun pentru lenjerie de pat bumbac simplu, sau bumbac satinat, vreau sa imi iau dupa net si nu stiu va rog
Trebuie sa scriu un scenariu pentru un scurt metraj. nu au o tema anume si eu nu am nicio idee. Puteti sa ma ajutati cu cateva sugestii?
Fredonati vreodata?
Ce picturi frumoase stiti de pe internet?
Cui ii place sa deseneze?
Spuneti-mi si mie, va rog, care sunt diferentele care trebuie date pentru a te muta de pe profil tehnic,,chimie industriala" pe profil real,, stiinte sociale"? Multumesc :).
Ce faceti? eu ma plictisesc...:*
Cum pot sa-mi fac poze frumose sa mi le pun pe facebook, va rog dau funda.
Cine e pasionat, atras de literatura aici? :) Prefer ca majorii sa raspunda la intrebare, pentru ca am nevoie de opinii si consultari consolidate. Multumesc
A-ti putea sa imi dati linkul a cator va poze cu aparat foto desenat sau a unei fete cu un aparat foto in mana desenata? Chiar am mare nevoie! Multumescc si FUNDA!
BUNA TPU! Imi zice si mie cineva site-uri de unde sa pot sa descarc notele la piesa "only hope" de Mandy Moore. Va rog mult. FUNDA
Heyy! Ce parere aveti de cartea "Lolita", scrisa de Vladimir Nabokov?
Imi doresc un telefon nou..insa nu stiu, adica nu pot sa ma hotarasc de caree:-? Ma ajutati va rog frumos. dati-mi exemple de niste telefoane BUNE! Dau funda la 10 exemple:D
stici cum sa invat niste cursuri videouri cu asa numitul stl de desenat real dar pe calculator nu cu mana stiti? -multumesc tuturor -dau funda+vot
Imi place desenul dar nu ma pricep la perfectie si vreau sa desenez mai bine. Vre-un sfat?
Un baiat i-a spus unei colege din clasa mea ca este "opai tumpai", stiti cumva ce inseamna?
Ce opere contin monolog adresat sau interior?
Stiti cumva vreun desen cu Rogvaiv cu patratele care incepe de la stanga cu culori calde si se duce spre dreapta in culori din ce in ce mai reci? are patratele pe margine si in mijloc e un cerc cu triunghiuri...? (mai mult)
Toamna animalele pleaca la hibernare?
Uggeeeeeeeeeeeent am nevoie de idei pentru desene in tempera. mersi!
Ma pricep la arta si nu stiu la ce liceu sa dau, ar fi bine sa dau la arhitectura si m-ar interesa si salarul unui arhitect?
Cu ce poate fi comparata mama? si de ce? dau funda...
As dori si eu niste exemple de evenimente culturale sau sportive care au avut loc in Romania sau in Iasi mai exact... :) dau funda
Care este dupa parerea voastra TOP 3 cele mai frumoase carti pe care le-ati citit?
Stiti cum se numeste miscarea aceea de dans din maini : misti o mana apoi pe cealalta in valuri. si inca o miscare cu picioarele : aceea a lui Michael Jackson [mersul cu spatele] sper ca ati inteles si...? (mai mult)
Cum se obtine culoarea gri petrol?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?