Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce carti foarte bune SF imi puteti recomanda?(vreau genu cu nave spatiale, calatori interstelare, explorarea universului) ceva gen 2001: A Space Odyssey combinat cu star wars si putin alien cu star ...? (mai mult)
Am nevoie de niste idei pentru sceneta de la miss de anul acesta. Tema este BAL VENETIAN cu rochii lungi, masti etc. Dar nu am nici o idee. Voi? :* PS: dau funda! + niste melodii adecvate :)
Daca nu faci facultatea poti deveni actor? Cum?
Cred c unii sau majoritatea nu au auzit. dar care sunt toate melodiile lui sau trupa bad boys blue le stiu unele da nu gasesc o melodie care are un instrumental frumos plz funda pentru cine mi- o da daca...? (mai mult)
Cum se face un saculet mic pentru pus bani, adica monede
Cum sunt facute hainele acelea fosforescente din videolipul : "Parazitii - Toate`s la fel " Funda!
Aș dori să știu dacă în această perioadă există vreo preselecție pentru un club de teatru...Îmi place foarte mult actoria..Deci,mă poate ajuta cineva?:)
A aparut Diary of a Wipmy kid Dog Days? Daca da, unde as putea sa il vad?
Am facut fisa de analiza de la produsul "pantofi" si nu stiu ce sa scriu la "functionare". Ceva idei?:) funda
Cum se face o arbaleta
Cine stie un program de facut videouri dar nu Movie Maker.Caut ceva mai complicat, dar nu foarte, si nici de amatori.
Auziti...cum se plateste intrarea la Nijikon? Adica se plateste atunci....pe moment?
Cine imi doneaza si mie o camera foto? :o3
ma puteti ajuta vreau si eu primul volum din Lupii din Mercy Falls sa-l citesc online pe calculator dar nu il gaesc ma puteti ajuta? Va Multumesc!
Salutare, am primit si eu icoana de la o batrana, pare destul de veche, curbata... faza e ca nu stiu exact ce scrie si din ce religie provine... BNCU DN NOCT NU JNCUC HRNCTOC 1859
As vrea sa fac o piesa si sa creez in acea piesa un personaj imaginar se poate? Daca da pe ce site... dau FUNDAAA!
Spuneti-mi o poblema cu rapoarte sa se rezolve. Poate ati facut odata in clasa.....Nu e nevoie cu rezolvare..doar scrieti-o, insa sa nu fie complicata... FUNDA
Ce creioane imi trebuiesc pentru un desen frumos? De care creioane am nevoie la umbre, la par, la ochi si asa mai departe?
Hei, Cum se intra la Dinu Lipatti (Bucuresti)? Sunt a 8 a si as vrea sa stiu ce probe si ce medie trebuie pentru sectia actorie. Trebuie date probele respective inainte de scrierea liceului pe lista ...? (mai mult)
Cine stie unde pot face niste cursuri de limba araba in Arad?
Am nevoie de ceva material despre proportiile corpului uman si mai ales ale fetei/capului in desen. Orice e bine carti, site-uri ...Multumesc!
Am de faut o macheta! e urgent! tema este,, cladiri internationale,, neapara.NU vreau arcul de triumf, sagrada familia sau turnul effel.NU! ceva usor. DAU FUNDA
Cate pagini (nu coli) in format A4 scrieti de mana, intr-o ora, la o viteza de scriere normala?
Profesorul de religie ne- a rugat sa facem fieccare cate o icoana. Acum, eu stiu ca icoanele se fac pe lemn tratat cu clei de oase si asa mai departe, insa nu stapanesc aceasta tehnica nefacand icoane...? (mai mult)
Care e culoarea contrastanta a lui rosu?
Stiți cum se numesc carțiile din cronicile din narnia? Si sa mi le spuneti in ordinea lor.
Avem maine de prezentat la civica un mic joc de rol cu tipul familiei monoparentale. Avem noi de scris scenariul. Am zis ca mama creste singura 2 copii gemeni, tatal i- a parasit cand aveau un an. Colegii...? (mai mult)
Din ce amestecuri de culori se obtin griurile colorate?
Ce inseamna "hrisoavele slavone"? va rog spuneti-mi, promit FUNDA :*
Vreau si eu un site cu imagini/desene artistice nud;) dar sa fie anime :D dau fundoi :D:D
Ce tipul de acid nucleic care transporta aminoacizi activati la ribozomi?
Cine ma ajuta va rog frumos regionalisme Muntenia? sunt doar in clasa a5 a
Vreau sa ma transfer de la liceu economic la teologie, sunt clasa a 11a. Dati-mi un sfat, un detaliu, FUNDA
Am nevoie de ajutor. Ştiţi cumva vreun precedeu prin care aş putea face hartia să pară veche? vă rog, fară acele "margini arse". Auzisem eu ceva cu zaţ, dar nu ştiu exact... Help!...? (mai mult)
Care stiti ceva stigaturi la grau sau la mire acasa din zona Maramuresului?
Mi-am cumparat o penita pentru tus (de desenat) si din pacate nu stiu pe ce sa o agat, un stilou vechi nu am si trebuie sa fac urgent o schita pe maine, aveti idei? Multumesc
Cu ce se coloreaza fata unui om la desen?
Ce concursuri mai sunt acum?
Am cumparat acum cateva zile niste lut, dar am folosit nici un sfert din el, inca a ramas desfacut. O sa se usuce in cateva saptamani sau o sa ramana intact?
Cine stee niste decoratiuni de haloween bune?
Sunt clasa a 8- a, şi ştiu că e cam devreme şi, probabil, îmi voi schimba părerea, dar habar' n- am la ce liceu să dau. Vreau să ocolesc cât de mult se poate ştinţele exacte, realiste...? (mai mult)
-Hey! Cine imi spune si mie asemanarile dintre celulele eucariote si cele procariote? Plizz! Funda
Cine se descurca la masterizat piese..sau la cantat? id de messenger. dau funda
Sensul Figutat al cuvantului 'dimineata'?
Ce sentimente iti poate provoca o pictura, o imagine? Am nevoie pentru ora de Desen unde o sa dau test si nu stiu ce sa scriu :|
Eu am 18 ani si acum m-am hotarat sa devin actor, mai vreo sansa?
am mare nevoie de un proiect despre arhitectura neoromaneasca :(. ma puteti ajuta cu ceva site-uri. sau un site cu proiecte sau schite despre arhitectura neoromaneasca...
Ce inseamna orez artificial si toapica?
Ce melodie este pe fundal? Dau funda :x http://www.youtube.com/watch?v=L2W7AbRKj38
Cum pot vinde picturi rapid?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?