Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cel/cea care imi va da cea mai lunga de cuvinte care se termina in "iu" va primii FUNDA! URGENT!
Urgent! De unde pot citi online Morometii?(daca se poate decat scena aceea cu citirea ziarului in poiana lui Iocan):d
Ioana si Andrei din pariu cu viata sunt impreuna in realiatate?
Am gasit odata un site ..era un tutorial de desene fashion.dar nu mai stiu cum se numeste...[cred ca era in limba romana..nu imi aduc aminte foarte bine]. Nu stiti cumva cum se numeste? :o3
Ce parere aveti de graffiti?
Cum se numeste coloana sonora de chitara din min 2:55? http://www.youtube.com/watch?v=4ucGq5e1Y44 MULTUMESC
Din ce piesa este coloana sonora din min 0:15 si continuarea in 2:54 in aceasta melodie : Ad Litteram feat. Cedry2k si Bitza - Ne- am pierdut nemurirea (http://www.youtube.com/watch?v=6_suLsChE6Q) va ...? (mai mult)
A citit cineva Imaginea din oglinda de Sandra Brown? Ce parere aveti despre carte?
Heeei:) As vrea si cat mai multe exemple de carti gen Twilight, Academia Vampirilor, Casa Noptii, Harry Potter. Mai precis Gen s.f cu vampiri, vrajitoare, varcolaci si se poate si fantome. Multumesc...? (mai mult)
A citit cineva Studiul China? E interesanta? De ce este cartea aceasta atat de faimoasa?
imi spune si mie cineva care este radicalul specific conditionalului in franceza? dau funda;)
Am vazut un afis in oras (Bucuresti) pe care scria ca se fac cursuri gratuite pentru elevi de dezvoltare in domeniul fotografic, etc.dar nu imi mai amintesc site-ul, stiti cumva despre ce vorbesc?
Hey TPU! Imi puteti spune cate tari are Asia? Am nevoie de toate tarile si capitalele Asiei pentru ora de geografie. Imi puteti trimite un link sau ceva! Plz...dau funda! :)
Ce jocuri pe calculator stiti? la care as putea face si o mini-piesa de teatru imi trebuie pentru proba de originalitate la balul bobocilor. funda pentru cele mai multe idei va rog
Buna ma puteti ajuta cu ceva? ..Vine o prietena de- a mea acasa peste vreo saptamana si vreau sa ii fac o surpriza, dar as vrea sa ii fac ceva specific toamnei si nu stiu ce...ma puteti ajuta cu niste...? (mai mult)
As vrea sa-mi dati si mie niste metode ca sa-mi creasca unghile
Pooktre - arta de a modela copacii. Este sau nu arta? http://www.craiovacenter.com/Poze2/pooktre_9.jpg Restul pozelor aici: http://www.craiovacenter.com/index.php/topic,2411.0.html
Ma ajuta si pe mine cineva, cum se numeste piesa din reclama Omnivit Activ? http://www.youtube.com/watch?v=owFKqpoZeWY&feature=g-all-u
Cum as pute sa-mi fac o trupa doar cu trei vocaliste si un chitarist?
In curand clasa noastra trebuie sa organizeze Valentine's day. Trebuie sa facem niste concursuri si ceva scenete. Daca aveti idei, va rog ajutati-ne.
Mine e Heloween dar nustiuce costiu sa-mi aleg.Dar sa nu fie de genul ista:mireasa moarta, zombi. poate ceva mai simplu plizz.dau funDa
Ce creioane de firma [pelikan, milan, daco etc...] mia- r trebui avand in vedere ca sunt la cercul de desen! Pretul sa fie pan in 100 de lei si sa aiba mina buna de calitate etc... Ce imi recomandati! ...? (mai mult)
Marti la mine la scoala este selectie pentru trupa de teatru a scolii.Si as vrea un monolog o fabula sau o poezie buna . Vreau ceva recomandari si un exemplu daca se poate...sa vad cum au facut altii.Multumesc.Dau...? (mai mult)
Hei! Am si eu nevoie de idei de la voi pentru denumirea unei trupe de teatru de liceeni. Mi-ar placea sa fie idei originale. Multumesc
Ce parere aveti de poezia aceasta? http://www.licart.ro/lucrare.php?cat=1&id=93
Imi puteti spune va rog ce sugereaza pictura "bibliotecarul" de Giuseppe Arcimboldo? Va rog mult.
As dori si eu niste materiale despre Stefan Odobleja. Orice despre viata cartile publicate etc.Cel mai bun articol primeste funda!
Hey! As vrea si eu traducerea in romana de la :Antonia-jameia" mersi mult Dau funditaa! ps scuzati categoriaaa!
Salut\! am mare nevoie de ajutorul vostru.deci, sunt clasa a 7 a si la ed. plastica ne a dat sa facem o macheta (la orice tema) dar n am nicio idee. poate imi dati vreun tutorial sau ceva care sa ma...? (mai mult)
Aţi observat că în ziua de azi toţi se cred artişti? Toată lumea face poze (cu camere performante desigur), toată lumea desenează, scrie pe blog, scrie articole. Ce credeţi despre asta?
Stiti cui apartin acest citat :,, Privesc cerul si nu pot gandi macar ca poate exista fara un ceasornicar"? Cred ca asa era! Urgent...
Vreau sa merg la teatru dar nu am cu cine. Ca nu am cu cine am descoperit zilele trecute, cand i- am propus unei prietene sa ma insoteasca si m- a intrebat daca nu cumva am innebunit, cum sa mergem la...? (mai mult)
Am o mare problema. De cand am inceput scoala am inceput sa ma gandesc la alte lucruri legate de multe alte chesti (Note, teme, meditatii, purtare si NU, nu baieti.) si mi- am lasat cateodata...bine,...? (mai mult)
Ce facultati cer desen...si cum se da admiterea? multumesc!
Stie cineva de la ce editura (mai noua) gasesc cartile lui Nabokov? Am citit "Lolita" si "Apararea Lujin" de la Polirom, dar pe celelalte le- am tot cautat prin librarii si la anticariate si nu am gasit...? (mai mult)
As vrea sa stiu care acordeoane sunt mai bune? Stiu ca WELTMASTER sunt nemtesti, dar nu stiu ce sa zic de altele.
Ce carti mai stiti de genul " Evadate din castelul Cant" si " Secretele castelului Cant"?
La desen am o profesoara foarte exigenta si enervanta.EA mereu ne cere tuse,iar eu nu stiu cum se fac asa numitele,, tuse". Cine stie sa-mi spuna...Va rog! Funda :X
Sunt nedumerit cuvantul "craioleta" nu inseamna acel creion care lasa urme ca nimeni de la librari nu stie de asa ceva. FUNDA!
Buna TPU Am un prieten care detine un site de carti online, vreau si eu sa fac o rubrica cu carti online pe siteul meu. El mi- a spus ca unele carti sunt protejate de drepturile de autor, sitiam ...? (mai mult)
ce site'uri de desenat online stiti, in afara de DevianArt. Cel mai bun site primeste fundita :)
As vrea sa invat sa desenez. Ce resurse imi recomandati? Ma intereseaza indeosebi carti in format electronic.
Imi puteti spune un faraon, nu foarte cunoscut, cu o viata/domnie mai interesanta?
As dori sa vand un pian foarte bun de concert. Daca mi- ati putea recomanda unde pot vinde un astfel de pian valoros? Pian Coada Scurta (5800 euro) Julius Feurich...? (mai mult)
Toti avem un talent! Al tau care este?!
sunt compositor si desenator, dar am ramas in pana de idei, dati-mi si mie cateva idei :D
Cum se cheama acel desen ce te face sa ametesti? care este facut din linii din ce in ce mai mici? :))))
Dau testi la muzica si printre altele trebuie sa ascult cate un mic fragment de auditie si sa spun cine e si ce canta, dar NU LE STIU pe de rost. Mda, recunosc ca nu ascult asa ceva deci habar ...? (mai mult)
Cine stie cati ani are yandar cantaretul melodiei, pajaritos en el aire'?
Cum sa rezolv cubikul rubik 3 pe 3 mai repede nu pentru incepatori?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!