Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa-mi recomandati si mie niste carti cu mister, aventura, dragoste, suspans; sa le aiba pe toate la un loc:D...dau funda:>
Ce parere aveti despre acest documentar? http://www.youtube.com/watch?v=iElZ81c3Fy4 Atentie: Se adreseaza persoanelor peste 18 ani!
Pentru la scoala am de facut diplome de halloween.Ma poate ajuta cineva cu niste diplome sa fie amuzante si colorate daca se poate va rog mult.Dau funda 100%. Va rog!
Stie cineva daca a inceput constructia urmatoarelor cladiri?: - Turnul Dinamic: http://1.bp.blogspot.com/_Ksx1w5MGvos/SIhNswx7v- I/AAAAAAAAAPw/updgzWAwZUo/s400/Rotating%20Tower.jpg - Turnurile Dubai:http://thomasfortenberry.net/wp-...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutoul vostru... Vreau sa cunosc traditiile din Miami, ce sarbatori importante sunt si asa mai departe.Multumesc pentru ajutor! ♥.
Am nevoie de o traducere din limba romana in limba portugheza. Imi puteti recomanda pe cineva?
Am o problema: Am fost aleasa fara sa vreau ca sefa clasei si trebuie sa aleg o piesa de teatru, apropo, sunt in clasa a 5- a, si nu gasesc! imi trebuie urgent ceva de comedie si sa fie usoara!...? (mai mult)
Vreau niste teme de desenat! :D cea mai buna idee are FUNDAA
Cumpăr/Închiriez cartea/ filmul „Pasărea Spin" ( The thorn bird)!
Buna TPU. Ma ajutati sa gasesc tutoriale din care pot sa invat sa fac diverse forme origami? :)
Cine are margele de facut bratari?
imi doresc foarte mult sa desenez, adica stiu dar ma refer la altceva :D, adica vreau sa desenez deja animale realistice..am cautat pe deviantart dar nu m- au ajutat - _- .stiti voi un site...? (mai mult)
Ce este specific Helloween-ului? Adica mancarea...jocurile..legendele....etc!
Stie cineva niste informatii despre Stonehenge, Marea Britanie? Am auzit ca e ceva misterios in legatura cu el.
Dati-mi va rog date referitoare la padurea Sherwood din Marea Britanie?
Vals in romb? A mai auzit cinve de pasi de Vals in romb? Daca da, ma puteti invata?
Pentru a desena în photoshop ar trebui să-mi iau o tabletă grafică?, desenatul cu mouseul mi se pare imprecis.
Imi puteti da si mie exemple de cateva cladiri/monumente din Romania care sunt in patrimoniul national? Sau. imi puteti da nume de cladiri faimoase din Romania (frumos din perspectiva arhitecturala). ...? (mai mult)
Stie cineva cum as putea sa vorbesc japoneza? Sa pot zice cuvintele corect! Cam ca si fata asta:http://www.youtube.com/watch?v=Rdydy2OkWhs Va vine sa credeti cum canta?!
Buna la toti, cine ma poate ajuta va rog mult.Am nevoie de cineva care sa- mi editeze o poza prin photoshop.Va rog mult, cine are timp liber si doreste sa faca un bine sa- mi lasa un id ceva.VA multumesc...? (mai mult)
Salut.da-ti-mi niste idei de make-up sau o costumatie pentru halloween. nu vreau zombie, am fost anul trecut. sunt baiat. multumesc dau funda :D
Pentru cei care au vizitat castelul Peles, imi puteti spune ce sali ati vazut si care v-a placut cel mai mult?
A m nevoie de raspuns urgent! Cum se obtine dominanta de culoare si ce e?
Imi puteti da si mie va rog frumos niste idei de desene. As vrea sa desenez ceva dar nu am inspiratie. Funda! Multumesc anticipat!
Voi ce parere aveti...ce e mai frumos: origami sau quilling?
imi puteti da si mie un site de unde pot lua cantece pe note la fluier? Daca puteti as vrea sa fie romanesti :) funda la cantecul cel mai frumos
Lucrează cineva cu airbrush-ul?
Care este opinia dvs. despre cenzura? Este necesara, inutila? Care este situatia in celelalte tari europene? Cunoasteti studii concrete? Precizez ca nu sunt interesat de opiniile celor ce indiferent...? (mai mult)
Am un "proiect" pentru scoala si trebuie sa ma costumez astfel incat sa reprezint o anumita tara. Aveti idee cu ce as putea sa ma imbrac? Dau FUNDA pentru cel mai creativ raspuns!
Buna imi trebuie niste scenete pentru toamna de aur... dau funda
as vrea sa stiu la ce ne mai foloseste in zilele noastre lb latina...cel mai bun raspuns primeste funda;)
Salut, cum se face scara non-culorilor? Ce combinatii trebuie sa fac cu alb si negru ca sa fac scara?
Am şi eu o întrebare! Am de făcut la educaţie plastică(desen) ceva pe tema "UNITATE ÎN DIVERSITATE" şi nu ştiu ce sa fac! Aştept idei! Dau fundă pentru cel mai bun răspuns!
Cum sa fac o piramida triunghiulara din hartie? Va rog cat mai repede raspuns.
Buna as dori sa fiu mai buna la desen,dar imi puteti da site-uri cu desene cu lectii pentru a desena usor ba chiar videoclipuri? as dori sa pot desena animale,oameni, peisaje ect. dau funa :-*
Hey! Sunt o foarte buna pictorita si de curand am o noua profesoara de desen...Si vrea sa avem cele mai bune acoarele dar eu am folosit numai Tempera iar acum se trezeste si imi spune ca nusunt bune...Ce...? (mai mult)
Buna))) As vrea sa aflu mai mult despre stilul picturii "Gradina Placerilor" de Hieronymus Bosch...Scrieti va rog tot ce stiti.
Astazi trebuie sa merg la un casting de actorie. Credeti ca ar fi bun ca monolog : " Cum îți spui, să nu m- aleg, puicusorule, nu merdzea... Eu, familia mea, de la patuzsopt... luptă,...? (mai mult)
Care sunt cele 7 minuni ale lumii?
As dori si un informatii despre sumerieni in antichitate. Pe wikipedia nu sunt foarte multe informatii, iar daca aveti voi va pot da mailul meu sa imi trimiteti. Multumesc!
Vrabia malai viseaza-prin tehnica 6 de ce?! plizz
Stie cineva o melodie adecvata pentru un AMV cu anime-ul No. 6? Dau funda:)
Caut o piesa pentru un concurs cu care as putea aduce sala (dar in primul rand juriul) pana la lacrimi. deci, o lista cu cele mai emotionante piese. tin sa mentionez ca ma pregatesc pentru un concurs ...? (mai mult)
Cu ce culori se amesteca sa obti culoara maro? FUNDA RPD?
Heei. Care sunt instrumentele necesare pentru a faceun portret(in creion) cu umbre si cu tot? Adica am auzit ca in afara de creion si radiera unii folosesc ceva numit "creion de intins" (care sincer ...? (mai mult)
Cat costa un tablou de iosif keber?
Cand o sa fie urmatoarea eclipsa de soare? funda
HEi TPU! Desenam la ora de religie, si mi- a spus profesorul ca daca tot ai talent sa ma duc la facultatea de teologie sectia arta, patrimoniu...sau asa ceva! Daca vreti, puteti sa imi dati si mie detalii!...? (mai mult)
Va rog mult! cel mai original costum de toamna! va rog! cel mai buun si mai fruumos raspuns il declar cistigator:D
Cum se numesc desenele acelea: imparti foaie in mai multe patratele si desenezi acelasi desen in fiecare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.