Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Sall all e o melodie nu stiu cum se numeste dar cred ca e selena gomez. daca e dati linkuri mai multe si...scuze pentru categorie deci care e?
Hey TPU. Sunt clasa a 8- a si m- am gandit serios la ce profil sa dau. Sincer ma intereseaza foarte mult chimia si imi place biologia(anatomia) si as vrea sa ajung medic stomatolog. As opta sa ma duc...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste legende cu sobolani. Si niste fiinte mitologice care sa fie bazate pe sobolani. Cu cat mai multe cu atat mai bine. Mersi.
Va rog sa imi spuneti si mie niste jocuri dinalea gen aia care iti ridica unu mainele dupa ce zici niste cuvinte? Va rog dati-mi linkuri sau ce puteti!
Buna! Imi puteti da va rog toate padurile din Marea Britanie,Scotia,Anglia, America?
La scoala este o prietena care are cartea "Insemnarile Unei Pustoaiece".Mi- a placut si am vrut sa o imprumut de la ea ca sa o citesc.Dar apoi m- am mai gandit si am vrut sa mi- o cumpar pentru...? (mai mult)
No, vazand ca aici diferiti useri is posteaza poeziile, o sa fac si eu la fel: Era odata, seara, intr- o carciuma Cineva care se desfata cu palinca buna Sorbea adanc din sticla si cugeta Ca om ...? (mai mult)
Credeti ca azi,in epoca internetului,a comunicarii nelimitate,cartea mai este importanta pentru om? Daca da, de ce?
Care e diferenta intre kimono si yukata?
ma poate ajuta cineva va rog? unde pot sa public si eu o poezie? funda*
Unde pot gasi notele cintecului My immortal de Evanescene? Va roooooog frumos... caci nu le pot gasi! 1
Ce este arta poetica?
Buna TPU ziceti-mi va rog o poezie frumoasa care sa aiba marimea in jur de 40 de versuri
Buna t p u,stie cineva ceva legat de cursurile de la TEHNO ART SOLUTION,sunt serioase?,inveti ceva acolo? cat dureaza,si mai multe detalii daca se poate, multumesc.
Buna! Ma puteti ajuta cu nume de piese de teatru SCURTE! ( sa nu depaseasca 4-5 minute) si AMUZANTE? Va rog MUULT!
Am si eu nevoie de replicile unei piese de teatru legate de judecatorie! Daca stiti sau gasiti voi ceva va rog sa- mi spuneti si mie macar site- ul sau cateva idei! Multumesc mult!(Scuzati categoria...? (mai mult)
Stie cineva cum se foloseste un creion grafit?
De ce copii cei mici ai seniorului stateau la etajul al treilea al donjonului? Funda :)
Dati-mi va rog niste lincuri cu imagini sau exemple de tatuaje deasupra palmei. Ofer FUNDA!
Sall... am o pereche de epoleti cu fir de aur inghetat de la tatal meu. si as vrea sa stiu cam ce pret au? cei care se pricep. multumesc.dau funda...
Oameni sau animale? Aceste lucrari sculpturale ale artistei Kate MacDowell sunt la fel de delicate si frumoase pe cat sunt de rascolitoare. http://www.craiovacenter.com/index.php/topic,2366.0.html
Legenda spune ca troia a pierit pentru ca fusese intemeiata pe colina eroilor. stiti despre ce eroi este vorba? funda :D
Sall... am o pereche de epoleti cu fir de aur inghetat de la tatal meu. si as vrea stiu cam ce pret au? cei care se pricep. multumesc.dau funda...
Care este culoarea cu tonalitatea cea mai mare? Dar cea mai mica? Dau funda, repede va roog! :* >:D
Va salut! As avea si eu o intrebare... de fapt mai multe: Care este pluralul substantivului propriu "Iasi"? Care este diferenta intre "din" si "dintre"? Cum se scrie corect, baga- mi- as sau bagami- as?...? (mai mult)
Sunt la profil de filologie bilingv engleza si nu stiu la ce dau bac, dau cumva si la germana, ca am si 2 ore de germana si nu stiu...
Va rog sa imi spuneti cateva informatii despre Sofia Cretulescu Iacovenco - feme din taboul cu acelasi nume de Gheorghe Tattarescu realizat in 1852. va rog sa ma ajutati pentru ca nu am gasit pe...? (mai mult)
Creez origami si as vrea sa-l vand dar nu stiu unde. Ma poate ajuta cineva cu o sugestie?
Mi- a spus o colega la scoala ca va fi un festival de anime in Bucuresti, insa nu mai tin minte numele acestuia. Ma poate ajuta cineva? :o3 P.S. Imi amintesc ca in nume era si cuvantul "Nippon". ...? (mai mult)
Care flori merg la umbra in afara de ferigi?:d
Nu stiti un site de traduceri mai bun ca google translate?
Buna am niste tablouri de vanzare si vreau sa le vand online cum as putea? Funda si mii de multumiri aa si va rog sa imi spuneti in detaliu ca nu ma prea pricep
In clasa a 6-a se dau teste initiale la fizica?
spuneti-mi si mie ceva site-uri pe care as putea sa desenez, dar sa nu fie jocuri, ceva mai serios, gen http://intelloware.com/art/# Ms mult, sorry de categorie.
Hei :) Salut, caut si eu compozitor de cantece... ma poate ajuta cineva? dau funda
Imi puteti spune cateva nume de pictorite celebre impresioniste? va rog...
Am si eu o int: m- am inscris la un curs de teatru si profu' ne- a spus sa ne alegem ce piesa ne- ar place sa jucam dar eu nu am nici o idee. P.S. Suntem o grupa formata din mai multe fete si un ...? (mai mult)
am nevoie nevoie de un monolog sau o poezie pentru auditiile trupei de teatru a liceului meu. ma puteti ajuta va rog frumos?
Salut de unde pot cumpara mingi de jonglat in Oradea?
Vi se pare ca am talent la scris? Spuneti-mi va rog parerea voastra sincera : http://www.wattpad.com/7819969-chipul-razbunarii Are si partea a doua in caz ca v-a placut!
Cum se numesc cei 17 actori din falticeni, Suceava ...care joaca in piesa de teatru " al 5-lea anotimp "?
Cine ar pute sa ma ajute cu desenul unui tatuaj? Ofer funda!
Ce parere aveti despre ceea ce am scris? Am talent? Va rog spuneti-mi ce credeti ca ar trebui schimbat sau modificat. http://www.wattpad.com/7819969-chipul-razbunarii Multumesc! :D
Exista legende in care vampirii sunt vazuti ca personaje pozitive? :)
Am vazut mai demult un desen pe net era un omulet si se gandea la mai multe lucruri si in gand era toto felul de desene era mare desene cine stie un site pe net funda!
Unde pot gasi panza din bumbac groasa la metru? (ca pentru corturi, prelate, sezlonguri) Multumesc anticipat!
Salut toata lumea! Imi dati si mie niste idei de costume si de decoratiuni pentru halloween?
Fac graffiti si as vrea sa stiu in ce parte arata mai bine grosimea la litere si cum se face :P? Dau funda///.
Ce inseamna cartografic?
cunoasteti un anticariat in Piatra Neamt? Daca da, imi puteti spune adresa? Mersii :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului