Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum pot determina daca sunt sau nu un bun cititot?
Cum se folosesc culorile in ulei? Am de la Daco si nu sunt solubile in apa. Vreau cat mai multe detalii, va rog: cu ce le pot dilua, ce tehnici se folosesc, ce pensule trebuie, etc. Multumesc! :)
Dati0mi niste desene care le-as putea desena semnificatia lui Mihai Eminescu sau niste desene pe baza poeziilor lui. FUNDA!
Vreau sa intreb cum sa desenezi sau cum sa desenez cu niste creta cerata mi- am achizitionat de curand de la o papetarie si imi sunt foarte dragi cum sa desenez cu ele adica vreau si eu un sait...? (mai mult)
Cu ceva timp in urma deseam foarte mult, dar in cauza scolii si lipsei timpului m- am lasat. Acum as vrea sa incep in forta cu un tablou. Stie cineva de unde pot cumpara panza pentru pictura de...? (mai mult)
Imi puteti da cam 10 site-uri cu tutoriale cum sa desenezi? In afara de mark crilley, nu conteaza in ce limba sunt, dar sa fie 10.Multumesc!
Http://mlkshk.com/r/JCS4 Imi puteti da va rog niste argumente in care sa sustineti de ce aceasta poza nu e blasfemica?
Cum se traduce:the Victorians lived over one hundred and fifty years ago during the reign of Queen Victoria.Ma intereseaza mai mult Victorians.Multumesc!
In ce an a fost publicata poezia,, Ecce tempus" de Lucian Blaga?
Stiti vreo carte in limba romana care sa te invete cum sa desenezi? Sa fie despre anatomia umana. (tin sa precizez ca am tableta grafica, deci se poate si pentru digital paint:) )
Trebuie sa fac la desen un desen cu contrastul clar-obscur.Imi dati va rog o idee? Sau niste imagini, ceva. FUNDA!
Buna TPU. As vrea sa ma apuc serios de pictat, doar ca nu stiu ce sa folosesc. M-am gandit si am de ales intre acrilice si uleiuri, doar ca nu stiu care ar fi mai potrivite. Vreun sfat?
Ce mai exact a spus Dostoievski despre romanul Don Quijote? (vreau citatul cu exactitate) Era ceva de genul : Daca candva domnul va intreba ce a facut omenirea, va fi destul sa fie aratat acest roman...? (mai mult)
As vrea sa-mi recomandati niste carti. Dau funda. Multumesc.
Cine imi explica trucul din videoclipul : http://www.youtube.com/watch?v=DmI74Qh4Lyk&feature=related Am pus intrebarea la : Arta si Cultura, fiindca mi se pare o arta ceea ce face cel din videoclip, ...? (mai mult)
Vreau si eu niste citate despre viata si psihologie, spuse de scriitori romanesti.
Cine imi da si mie un site unde pot citi carti online? In afara de scribd.com in special vreau sa citesc cartea Jurnalul de Nicholas Sparks. FUnda
Cum se numește genul acesta de desene? http://www.youtube.com/user/mycreativebliss?feature=watch
Am o curiozitate..imi poate spune cineva diferenta intre omul modern "clasic" si omul modern "recent"? Le- am gasit intr- o carte dar nu cu explicatie. Stiu ca are legatura cu perioada iluminismului. ...? (mai mult)
Cine stie cate pagini are romanull mara?
Salut utilizatori TPU! Cateva lucruri despre mine: sunt in clasa a XI a, ma cheama Ionut, am ca hobby- uri desenul, chitara si filmul iar ca pasiune am teatrul. Am facut parte din trupa liceului Telecom,...? (mai mult)
La UNArte sectiunea de moda FADD ce se cere pentru admitere? se da examen de admitere si daca da ce ar trebui sa se invete? sau trebuie un portofoliu cu creatii de-ale elevului? Multumesc.
Buna TPU am de facut la desen o plansa si explicatia profesorului a fost:realizati o dominanta de culoare calda sau rece intr- o compozitie iar tema sa fie aleasa de voi.nu prea stiu ce sa desenez tinand...? (mai mult)
Buna TPU. As dori sa aflu daca in interiorul unei nave cosmice, in conditii de imponderabilitate, incalzirea aerului din cabina cosmonautilor sau a apei din un vas se poate face prin convectie. daca ...? (mai mult)
Am nevoie de o sceneta amuzanta, care sa nu dureze mai mult de 5 minute. Apropo suntem 3 persoane(doua fete si un baiat).Am nevoie de ea cat mai repede. Ofer fundița! Multumesc mult :*!
Imi dati un link cu un site care sa explice cum sa fac origami (usor de facut) imi place ideea asta cu origami, e interesanta. FUNDA
stie cineva care sunt tezaurele noastre in viata? Am inteles ca in unele tari exista o serie de personalitati considerate tezaure si ca de asemenea exista si in tara noastra. ...? (mai mult)
:) cine ma poate ajuta putin :o3 cine imi poate spune cum sau facut muzeele si care a fost primul muzeu din Romania :o3 :( plz help my :) mersi mult fundita pentru cel mai rapid si bun raspuns ...? (mai mult)
Ce inseamna CRE? Tot vad grafitti pe blocuri sau porti cu cre.Ce inseamna?
As vrea mult sa vorbesc cu cineva care a absolvit facultatea de arta si design cluj napoca:) as vrea foarte mult niste sfaturi
imi place mult sa pictez si as vrea niste tutoriale de picturi, daca stiti.multumesc
As vrea sa incerc sa-mi cos singura ceva(ma refer la haine)as vrea linkuri unde sunt reprezentate instructiuni P>SFundaa pentru cel ma bun raspuns
Se apropie halloween- ul si am nevoie de idei pentru a decora clasa. orice credeti ca ma va ajuta postati.in special vreau sa stiu cum se face panza asta http://www.studentie.ro/campus/dovleacul_jeepers_creepers/c-...? (mai mult)
Doresc o imagine cu citeva instrumente muzicale, max.20-min.10? Merci anticipat.
Cand se constutuie psihologia ca stiinta?
Cine este autorul primului tratat de psihologie?
Cine a utilizat pentru prima data conceptul de psihologie
Vreau sa invat sa tricotez pas cu pas .....ma ajuta cineva?
Bunaaaaa am o mini- problema sunt solista in corul scolii (precizez ca sunt pe clasa a 9- a) iar profesorul meu mi- a spus sa imi caut o melodie. Problema mea este ca nu am nici cea mai vaga idee ce sa...? (mai mult)
Poate sa imi zica si mie cineva dc unii scriu de la dreapta la stanga si altii de la stanga la dreapta? dau funda :)
Am o nelamurire cu o intrebare... De ce se spune despre Monalisa(Gioconda) ca are mustata si cioc? Verisoara mea ma tot intreaba dar eu nu am nici cea mai vaga idee de unde a auzit asa ceva si eu...? (mai mult)
Cate state sunt in Continentele America si Antarctica...Dau funda... Urgent
eu am voce dar sunt rusinoasa.Azi am cantat la muzica singura iar domnul profesor spune ca am o voce frumoasa dar cateodata falsific deoarece nu ma ascult ceva in genu.A spus ca o sa ma cheme la...? (mai mult)
Cum por sa imi confectionez pandantive?
Vreau si eu o idee pentru a picta o plansa plina de culoare, dar sa nu aibe un corp, plina numai de culoare.
Spuneti-mi si mie va rog un program care face poza ca un fel de desen in creion va rog
Hei, cine sta in oradea si isi vinde cartile de clasa a 11-a la istorie si geografie?
Am de facut pentru ora de tehnologie ceva din materiale textile.Imi dati niste idei?
Buna scuzati daca am gresit categoria./ caut o melodie veche in engleza in engleza avea la refren ceva de genu "shubi dubi dubi" atata mai stiu din ea:)) funda care o gaseste primul
Va rog dati-mi si mie niste proverbe despre istorie ca nu gasesc pe internet. Urgent.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!